על מה כותבים היום

Bezalel P

New member
על מה כותבים היום../images/Emo35.gif

רוצים לכתוב ואין לכם רעיונות? הנה ההצעות שלי להיום: היום, 21 ביוני - היום הארוך ביותר בשנה. 2005, אסון רבדים - בתאונה קשה בין רכבת למשאית נהרגו 8 בני אדם ומעל 200 נפצעו. 2004, טיסת החלל הפרטית הראשונה. 2003, הספר "הארי פוטר ומסדר עוף החול" יוצא לחנויות. 2001, נפטר השחקן קרול אוקונור. 2000, סקוטלנד מבטלת חוק מקומי אשר אסר על רשויות מקומיות "לקדם הומוסקסואליות". 1989, בית המשפט העליון בארה"ב קובע כי שריפת הדגל היא מחאה לגיטימית במסגרת ההגנה על חופש הביטוי. 1978, הופעת בכורה למחזמר "אויטה" בלונדון. 1965, נולד הבמאי לארי וושווסקי. 1948, אוניית הנשק "אלטלנה" מגיעה לחופי ישראל 1944, נולד המוזיקאי ריי דייויס. 1940, מלחמת העולם השניה, צרפת נכנעת לידי הגרמנים. 1995, ענק הנפט "של" נכנע ללחץ ציבורי ומוותר על התוכנית להטביע אסדת קידוח בים. 1905, נולד הפילוסוף והמחזאי ז'אן פול סארטר. 1812, נולד משה הס - מאבות הסוציאליזם הציוני. 1527, נפטר הפילוסוף הפוליטי ניקולו מקיאוולי

Antonio Montana

New member
יו יו יו.

אלטלנה. הייתי רושם על זה פוסט אם היה לי כוח. אל תשכח לציין שמחר מבצע ברברוסה!

malka3

New member
נושא חדש לכתיבה - 365 יום לחטיפה

ביום ראשון 24.6.07 עצרת לציון שנה לחטיפת שליט בשעה 11:00 תתקיים בגן הוורדים בירושלים עצרת מחאה לציון יום השנה לחטיפתו של גלעד שליט. משתתפי העצרת יפגינו למען שחרור מידי של החיילים החטופים גלעד שליט, אודי גולדווסר ואלדד רגב, תחת הקריאה "עברה שנה ודבר לא השתנה".

malka3

New member
מחר בצפון - "רוכבים למען החטופים"

23/06/07 - אזור הצפון - "רוכבים למען החטופים" - מסע אופניים המוני בצפון הארץ לאות הזדהות עם החטופים ומשפחותיהם. המסע יצא ממרכז הקניות רגבה (בין עכו לנהריה) ויכלול רכיבה על כביש 4 עד לראש הנקרה שם יערך טקס בהשתתפות המשפחות. לאחר הטקס נרכב חזרה לנקודת ההתחלה. רוכבי אופניים, מקצועניים וחובבנים, המעוניינים להצטרף למסע מוזמנים לקחת חלק.

גאמי

New member
הייתי וכתבתי!!!

היה כל כך מדהים. ובעיקר היה מרגש לשמוע את המשפחות ולפגוש מפדלים משכמם ומעלה.

גאמי

New member
מאמא, התמונות שלך מדהימות

ובעיקר לאחר שאתה נוכח שם. תודה לך.

למעלה