על מה כותבים היום

Bezalel P

New member
על מה כותבים היום../images/Emo35.gif

רוצים לכתוב רשומה חדשה ואין לכם רעיונות? הנה כמה הצעות רלוונטיות להיום: היום, 1 ביולי יום הבדיחה הבינלאומי 2007, פורטוגל מקבלת את נשיאות האיחוד האירופי. 2005, נפטר הזמר לות'ר ונדרוס 2004, נפטר השחקן מרלון ברנדו. 2002, נוסד בית הדין הפלילי הבינלאומי. 1999, נפטר פורסט מארס - מייסד חברת הממתקים מארס. 1994, יאסר ערפאת חוזר לעזה אחרי 27 שנים בגלות. 1984, נפטר משה פלדנקרייז, ממציא שיטת ההתעמלות הקרויה על שמו. 1979, סוני מציגה לעולם את הווקמן. 1977, נולדה השחקנית ליב טיילר. 1974, נפטר חואן פרון, נשיא ארגנטינה. 1972, מצעד הגאווה צועד לראשונה באנגליה. 1971, נולדה הזמרת מיסי אליוט. 1968, נחתם הסכם אי-הפצת נשק גרעיני בז'נבה. 1967, נולדה השחקנית והדוגמנית פמלה אנדרסון. 1961, נולד האצן קרל לואיס. 1961, נולדה הנסיכה גיאנה. 1961, נולד הכדורסלן דורון ג'מצ'י. 1941, NBC משדרת את הפרסומת הטלוויזיונית הראשונה. 1921, קמה המפלגה הקומוניסטית בסין 1906, נולדה טייקטנית הקוסמטיקה אסתי לאודר. 1881, מתקיימת שיחת הטלפון הבינלואמית הראשונה. 1867, קנדה הופכת למדינה עצמאית.

TheWhiteTigris

New member
בהתחלה רציתי לכתוב על זה.

אבל אז נזכרתי שגם הבלוג שלי עוד מעט בן 4, אז נחכה קצת :) אבל מבלוג הבית הייתי מצפה לאיזשהו איזכור קליל בנידון. בכ"ז...

wranger

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אין זמן מתאים מזה לרשומת סיכום קטנה, אולי כמה סטטיסטיקות מעניינות שלציבור הגולשים הרחב אין גישה אליהן (מי הבלוגר הכי ותיק, למשל, או למי יש הכי הרבה מנויים), סיכום של החידושים האחרונים ואולי איזה רמז קטן לגבי חידושים מתוכננים... (רואה, בצלאל, לא רק אתה יכול לכתוב הודעות בנוסח "על מה כותבים היום"...
)

TheWhiteTigris

New member
../images/Emo45.gif

כיף לראות הרבה ידיים מורמות מעל הניק, כאילו כולם מרימים אותי מעלה מעלה.

wranger

New member
../images/Emo45.gif

וואללה. אז מה עם איזה רשומה בנושא, בצלי?

Purple Mushroom

New member
../images/Emo45.gif אני הייתי חולה באותו יום1.7.2007.

אז לא הגעתי לפורום. רגע רגע, לפי ההודעות . ביום שנוסדה הבלוגיה (לא קראו לה כך בהתחלה , כמו האינטנרט ) . ב1.7.2004 נפטר מרלון ברנדו ? ברדנו נפטר ? אה , רגע , הבלוגיה נוסדה ב2003 לא ב4 . אוף .

suki da yo

New member
טוב, תקשיבו

אני לא יודעת למי יש את הג'וב של "הממציא הרשמי של ימים בינלאומיים מוזרים\הזויים\מיותרים" אבל אני רוצה את הג'וב הזה. יום הבדיחה? מה עוד? יום התותים? יום המחברות הירוקות? יום הארוחת צהריים?

Bezalel P

New member
אין בעיה.

כל תאריך שעדיין פנוי מיום הזוי, את מוזמנת להציע עבורו נושא הזוי אחר לכתיבה. עשינו עסק?

suki da yo

New member
אוי כן!!!

עכשיו אני מאושרת. אני אהיה אחראית על הנושאים הכי מטומטמים לכתיבה בבלוגיה... אוי, אמא תהיה כל כך לא גאה

suki da yo

New member
מה נו?

יש לי רשימה קצרה א מעניינת, ובנתיים היה יום ירושלים או יום איחוד ירושלים או משהו, אז לא רציתי להידחף, בכל זאת מלחמה וכו'... והיום זה י"ז בתמוז או איזה צום אחר, ושוב, לא נעים. בכל זאת, יש מי שהיום הזה אומר לו משהו... כשלא יהיה היום אף יום, אני אחלוק איתכם את חוסר השפיות שלי
גילוי נאות- יש כמה ימים ברשימה שתפורסם שאני חוגגת כבר כמה שנים

למעלה