על מה כותבים היום

Bezalel P

New member
על מה כותבים היום../images/Emo35.gif

רוצים לכתוב רשומה ואין לכם רעיונות? הנה כמה הצעות רלוונטיות להיום: היום, 3 ביולי - 1988, ספינת מלחמה של ארה"ב תוקפת בטעות ומפילה מטוס אזרחי איראני. כל הנוסעים נהרגו. 1976, מבצע "יונתן" יוצא לדרך. 1971, נפטר הזמר ג'ים מוריסון. 1962, נולד השחקן טום קרוז. 1883, נולד הסופר פרנץ קפקא. היום, י"ז בתמוז תענית י"ז בתמוז, ותחילת ימי בין המצרים

0r0r

New member
על 4 שנים ויומיים לבלוגיה? ../images/Emo3.gif

|קרציה|

0r0r

New member
אין לי יותר מידי מה להגיד בנושא ../images/Emo3.gif

חהמן

New member
חה!

אנחנו רוצים להביע את תמיכתנו בקריאה. כבר המון זמן ל היה סיכום של מה היה ומה יהיה בבלוגיה. ובגלל שכל ייום אתה נותן לנו נושאים לכתוב עליהם, בוא נהפוך את היוצרות. הנה כמה דברים שהיינו רוצים לדעת: איזה חידושים עלו, איזה תקלות תוקנו, מה הבעיות הנפוצות (והתייחסות), מה הטענות הנפוצות (והתייחסות), מה הנושאים הפופולריים בבלוגיה, סטטיסטיקה (והרבה. תפציץ אותנו במספרים.) תכניות פיתוח לעתיד הקרוב, תכניות עיצוב לעתיד הקרוב, תכניות פיתוח לעתיד הרחוק. נראה לנו שיש כאן מספיק. ואם אנחנו כבר מציעים דברים, יש לנו עוד הצעה. תחרות "השיפורים הדרושים בבלוגיה" אחרי כל התחרויות של כתיבה ספרותית, לדעתנו הגיע הזמן לתחרות של כתיבה ביקורתית. ומה יותר טוב לבקר מאשר את הדבר שחשוב לכל מי שנמצא פה? זה גם מראה על פתיחות ושאיפה לשיפור. שכל מי שיש לו רעיון לשיפור יציע אותו, אבל בצורה מפורטת. לא רק להגיד "אני רוצה לכתוב תגובות בפונט גוטמן-קו-לייט" אלא להסביר למה זה חשוב, איך כדאי לעשות את זה וכו'. מה שכן, אפשר להציע כל דבר. מהצעות בקשר למדיניות התשלומים, דרך הצעות בקשר לחלון התגובות, ועד הצעות בקשר לממשק שונה לגמרי. הפרס למנצח יכול להיות, שבעצם יעשו את מה שהוא ביקש, וייתנו לזה עדיפות גבוהה. אחרי הכל, אם הוא ניצח, סימן שזה מה שאנשי הבלוגיה רוצים, לא? מה דעתך? אנשי חה!

wranger

New member
בצלאל, ההודעה שמעלי היא בשבילך.

(אני מקווה...)

למעלה