על מה כותבים היום

Bezalel P

New member
על מה כותבים היום../images/Emo35.gif

רוצים לכתוב רשומה חדשה אבל אין לכם רעיונות? הנה כמה נושאים רלוונטיים להיום: היום, 4 ביולי - 2003, נפטר הזמר בארי וויט. 1997, רכב המחקר "פת'פיינדר" נוחת על מאדים בשליחות נאס"א. 1976, מבצע אנטבה מוכתר בהצלחה עם שחרור החטופים, אך מפקד המבצע סא"ל יוני נתניהו נהרג. 1971, נולדה קוקו הגורילה המזמרת. 1943, נולד העיתונאי הראלדו ריביירה. 1941, נולד אוריאל רייכמן, מייסד המרכז הבינתחומי הרצליה. 1934, נפטר המשורר הלאומי - חיים נחמן ביאליק. 1934, נפטרה הפיזיקאית והכימאית כלת פרס הנובל - מארי קירי. 1884, צרפת מעניקה את פסל החירות במתנה לארה"ב. 1865, הספר "עליסה בארץ הפלאות" יוצא לאור. 1802, נפתחת האקדמיה הצבאית האמריקנית בווסט פוינט. 1776, נחתמת הכרזת העצמאות של ארצות הברית.

הגר331

New member
מבצע אנטבה מוכתר בהצלחה עם שחרור החטופים

http://www.tapuz.co.il/blog/viewentry.asp?entryid=1028910 אמש פירסמתי רשומה בנושא יום טוב

suki da yo

New member
oh yeah! ../images/Emo205.gif

כן, כן, סוף סוף יום בלי יום...
אז היום, ידידי היקרים, יום הפיל הבינלאומי, יום חשוב שכולנו צריכים לזכור ולציין. ממנהגי היום: בדיחות פילים, אכילת בוטנים וכו. אתם מוזמנים לראות כמה אני השתגעתי עם זה (לא תהיה כזו השקעה בכל יום מטופשת שאני אמציע, אבל בכל זאת יום הפיל הוא יום ממש חשוב! ), בשרשור היומי יש קישור..

suki da yo

New member
אמציע.... מצויינת אני

זה כי לא הצלחתי להחליט מספיק מהר אם אני רוצה להגיע "אמציא" או "אציע"

ע ל ו מ ה

New member
יום בלי יום ../images/Emo6.gif

בהתחשב בעובדה שארה"ב היא מעצמת-על, אפשר כמעט לומר שיום העצמאות שלה הוא יום העצמאות של העולם, לא?... נו, אז שיהיה גם יום הפיל
(אני מקווה שזו לא הבעת דעה פוליטית בארה"ב...).

suki da yo

New member
נזכרתי רק אח"כ שזה יום העצמאות שאמריקאי

אבל יום עצמאות אמריקאי בלי להיות במייק'ס פלייס לא נחשב, אז מבחינתי השנה לאמריקאים לא היה יום עצמאות, ונתראה בשנה הבאה. כן, אני בכנות מאמינה שבעולם סובב סביבי

למעלה