על מה כותבים היום

Bezalel P

New member
על מה כותבים היום../images/Emo35.gif

הנה כמה רעיונות לכתיבה, רלוונטיים להיום: היום, 9 ביולי - 2006, במשחק הגמר של אליפות העולם בכדורגל, זינדין זידאן נוגח בפניו של מרקו מטארצי ומסיים את הקריירה. 2004, בית הדין הבינלאומי קבע כי תוכנית גדר ההפרדה מפרה את החוק הבינלאומי. 1995, להקת הגרייטפול דד מופיעים בפעם האחרונה. 1986, ניו זילנד מעבירה חוק שהופך את ההומוסקסואליות לחוקית במדינה. 1982, אדם הצליח לפרוץ לארמון באקינגהם ולהגיע למגורי המלכה, שם שוחח עימה מספר רגעים. 1982, מרגרט תאצ'ר מתחילה את כהונתה השניה כראש ממשלת בריטניה. 1964, נולדה הזמרת קורטני לאב. 1959, אירועי "ואדי סאליב" בחיפה. 1956, נולד השחקן טום הנקס. 1952, נולד השחקן אריה מוסקנה. 1952, נולד המוזיקאי ג'ון טאש. 1941, נשבר הצופן של מכונת ה"אניגמה" הנאצית. 1937, נולד האמן דיוויד הוקני. 1893, ניתוח לב פתוח מתבצע לראשונה. 1789, האסיפה המכוננת הצרפתית מתכנסת לראשונה.

0r0r

New member
על 4 שנים ו8 ימים לבלוגיה ../images/Emo3.gif

שמישהו יכתוב על זה כבר כדי שאפסיק לכתוב את זה כאן. (או לפחות יהיה שעון! שסופר! קדימה! כדי שיהיה לי קל להמשיך לספור?
)

wranger

New member
אני חושש שקודם יהיה שעון! שסופר! קדימה! ../images/Emo3.gif

עזוב, בוא נתחיל לנדנד כבר מעכשיו על 5 שנים לבלוגיה.

0r0r

New member
אחלה

אז מתי אתה כותב פוסט על "עוד 356(?) ל5 שנים לבלוגיה"? את זה אתה אפילו יכול לספור בשעון! שסודר! אחורה!

wranger

New member
לא, יש לי רעיון יותר טוב.

אני מוכן לספור כמה ימים חלפו מיום הולדת 4 לבלוגיה, אם רק יהיה לי שעון! שסופר! קדימה!

malka3

New member
אתמול הסתיימה תחרות "סיפורים על הבר"

אפשר להוריד מעמוד השעה

Bezalel P

New member
התחרות נסגרה אך טרם הסתיימה ../images/Emo13.gif

אנחנו בשלב קריאת הסיפורים ובחירת העולים לגמר.

חהמן

New member
חה!

אבל השורה הרצה עדיין מזמינה אנשים להעלות רשומות.

wranger

New member
../images/Emo45.gif בפעם שעברה אני שמתי לב אחרי 5 ימים

בכלל, צריך לשים קצת יותר לב לעמוד השער של הבלוגיה במקרים כגון אלה: יש דד ליין מסוים לתחרות, אז במועד הנקוב תורידו את הפרסום הרלוונטי. לפחות תעדכנו את השורה הרצה בסגנון "מי יהיו 20 הסיפורים בגמר תחרות סיפורים על הבר?", או משהו כזה. ואגב, יש תחרות חדשה באופק?

wranger

New member
היי, עדכנת את השורה הרצה ברוח הדברים שלי? ../images/Emo9.gif

היום 9 ביולי קיבלתי הוכחה שמישהו מתנכל לי

מהמנהלים בבלוגיה והאינדיקציה של פוסט טוב לרשומות האהובות ביותר זה פיקציה.

wranger

New member
גוועלד, ידעתי שלא הייתי צריך להתערב.

הנה, תסתכל פה. ואגב, זאת אנג'לינה ג'ולי, לא אנג'ליקה (יש גבול לכמות השגיאות שאני מוכן לשאת. עד אנג'לינה).

למעלה