על מה כותבים היום

Bezalel P

New member
על מה כותבים היום../images/Emo35.gif

רוצים לכתוב רשומה חדשה ואין לכם רעיונות? הנה כמה הצעות רלוונטיות להיום: היום, 25 ביולי - 2000, מטוס קונקורד של חברת "אייר פראנס" מתרסק מייד לאחר ההמראה 1994, ראש הממשלה יצחק רבין, ומלך ירדן חוסיין, חותמים בוושינגטון על הצהרה בדבר סיום הסכסוך בין שתי המדינות. 1993, החל מבצע דין וחשבון בלבנון. 1983, נרשמה הטמפרטורה הטבעית הנמוכה ביותר בהסטוריה, 90- מעלות צלזיוס (באנטרטיקה). 1978, נולד תינוק המבחנה הראשון בעולם. 1967, נולד השחקן מאט לה-בלאנק. 1965, בוב דילן מפתיע את המעריצים ומופיע עם גיטרה חשמלית. 1955, נולדה הדוגמנית אימן. 1932, נולדה הסופרת אסתר שטרייט-וורצל. 1848, נולד ארתור ג'יימס בלפור, בהיותו שר החוץ של בריטניה נתן את "הצהרת בלפור" הידועה.

suki da yo

New member
כנס פנטסיקון נפתח

בקול תרועה או לפחות בחרחור גסיסה... היה לא מלהיב....

suki da yo

New member
כי זה לא הוגן...

הרבה אנשים השקיעו ותרמו, והיה כנס בינוני ומטה... ולא בא לי לבאס. בעיקר כי אני דיי בטוחה שלא נהניתי, בחלקו, כי באתי חולה...

Bezalel P

New member
קצת ביקורת בונה עוד לא הרגה אף אחד ../images/Emo3.gif

אבל העיקר שאת תהיי בריאה

suki da yo

New member
תודה...

הייתי אומרת בכנס הבא, אבל דוקא בכנס הבא אני לא אהיה בגלל הבחינות.. אז בכנס עולמות הבא (זה בפסח )

Bezalel P

New member
איזה בחינות? ממתי יש בחינות בסוכות?

או שיש עוד כנס לפני איקון?

suki da yo

New member
בטכניון יש בחינות בסוכות.

בגלל השביתה הארורה. השבוע מסתיים הסמסטר, בעוד חודש וחצי מתחילים המבחנים, ומתוך 5 מבחנים שיש לי, אחד ממש לפני איקון, אחד באמצע איקון ואחד ביום האחרון של אייקון.
גם באייקון שעבר לא הייתי (בנסיבות אחרות לגמרי, אבל גרועות בהרבה.) אני מקווה שהיקום לא מנסה להגיד לי משהו.

suki da yo

New member
האמת שאני מרגישה

כמו מקק אחרי מפגש קרוב במיוחד עם הנעלי בית של אבא לולי... אבל כולי תקווה שמחר יהיה יום חדש.

siv30

New member
../images/Emo6.gif

איך יש לך כח עוד לשעשע אותנו במקום שאנחנו נטפל בך, קישטא למיטה, התה בדרך...

suki da yo

New member
איזה תה...

ההורים לקחו את עכברונת הלכו לפיקניק, משאירים אותי לגסוס פה בשקט...

למעלה