על מה כותבים היום

Bezalel P

New member
על מה כותבים היום../images/Emo35.gif

רוצים לכתוב רשומה חדשה ואין לכם רעיונות? הנה כמה נושאים רלוונטיים להיום: היום, 30 ביולי - טו באב, חג הפיוס והאהבה בישראל. 1997, פיגוע בשוק מחנה יהודה בירושלים. 1992, יעל ארד היא הספורטאית הישראלית הראשונה שזוכה במדליה אולימפית. 1980, הכנסת מאשרת את חוק יסוד "ירושלים בירת ישראל". 1964, נולדה השחקנית ויויקה פוקס. 1963, נולדה השחקנית ליסה קודרו. 1961, נולד השחקן לורנס פישבורן. 1958, נולדה הזמרת קייט בוש. 1947, נולד ארנולד שוורצנגר - מר עולם, שחקן ומושל קליפורניה. 1941, נולד הזמר פול אנקה. 1909, נולד הסוציולוג והכלכלן סיריל נורת'קוט פרקינסון, מחבר "חוקי פרקינסון" על טבעה של הבירוקרטיה הארגונית. 1898, נולד האמן הנרי מור. 1889, נולד וולדימיר קוסמה צבוריקין,ממציא הטלוויזיה. 1863, נולד התעשיין והממציא הנרי פורד.

genessis

New member
אוי כן כןןןן!!!

אני רוצה לכתוב על פרקינסון וטבעה של הבירוקרטיה האירגונית! אני! אני!!

suki da yo

New member
זה מה שהטריד אותך?

אני הוטרדתי מהעובדה שבצלאל התייחס לשוורצנגר כ"שחקן". צריכה להיות הגדרת ביניים למי שמופיע כדמות ראשית בסרטים, ובכל זאת אי אפשר לקרוא למה שהוא עושה משחק...

חהמן

New member
חה!

קוראים לזה כוכב. יש שחקני קולנוע, ויש כוכבי קולנוע. אגב, לפי ההגדרה הזאת, בקולנוע הישראלי, נירו לוי הוא כוכב. וגם מאיה בוסקילה. חה!

suki da yo

New member
לא....

כי כוכב צריך להיות כוסון. לא יודעת מי זה נירו לוי... אבל מאיה בוסקילה היא כוכבת בגלל זוג דדים מפוארים וחולצות קטנות. ארנולד שוורצנגר ... להגיא שלא הייתי נוגעת בו עם מקל של 4 מטר אפילו לא מתחיל לתאר את זה...

genessis

New member
הוא בטח ממילא עשה

קופי פייסט מאיזה תאריכון איפשהו, אז זה לא באמת אשמתו.... ועזבי אותך מזה שהוא מתואר בציבור כ"שחקן", עוד נתנו לייצור המנופח בטסטרון הזה להכנס לפוליטיקה.... לא שיש לי משהו אישי נגדו, כל הכבוד לו...

suki da yo

New member
נגיד את זה ככה

האמריקאים בחרו בבוש. פעמיים. שווצנגר זה שיפור משמעותי, אם תשאלי אותי.

genessis

New member
הבהרה

ה-"הוא" הראשון משמעו= בצלאל וה-"הוא" השני משמעו= ארנולד שוורצנגר ואני לא טוענת בכך שארנולד שוורצנגר ובצלאל אחד הם. נהפוך הוא. (הוא=המשפט).

suki da yo

New member
גם כשאני לא צודקת אני צודקת ../images/Emo11.gif

אלא אם זה בחינה. בבחינות אני בד"כ לא צודקת גם כשאני צודקת.

דנטל

New member
עם כל כך הרבה ילודות ביום הזה

היה סביר יותר שט"ו באב יהיה 9 חודשים קודם.

למעלה