על מה כותבים היום

Bezalel P

New member
על מה כותבים היום../images/Emo35.gif

רוצים לכתוב רשומה חדשה ואין לכם רעיונות? הנה כמה נושאים רלוונטיים להיום: היום, 21 באוגוסט - 2006, נפטר הסופר חתן פרס ישראל ס. יזהר. 2005, נפטרה המשוררת דליה רביקוביץ'. 1995, פיגוע התאבדות באוטובוס בירושלים: 4 הרוגים. 1967, נולדה השחקנית קארי-אן מוס. 1962, נולד השחקן מת'יו ברודריק. 1959, הוואי הופכת למדינה ה- 50 של ארה"ב. 1956, נולדה השחקנית קים קטרל. 1952, נפטר מפקד הפלמ"ח יצחק שדה. 1936, נולד הכדורסלן וילט צ'מברליין. 1920, נולד כריסטופר רובין מילן, בנו של א.א. מילן וההשראה לדמותו של כריסטופר רובין בספרי פו הדב. 1911, המונה ליזה נגנבת ממוזיאון הלובר בפאריז. 1888, נרשם פטנט על מכונת החישוב הראשונה.

suki da yo

New member
כריסטופר רובין! ../images/Emo99.gif

רק חבל שהוא שנא את אבא שלו על זה שתקע אותו בדמות הילדון הנצחי ומעולם לא הסכים להתראיין. הוא גם שנא את פו הדוב בעקבות הספר הזה...

חהמן

New member
יש גם אומרים

"מיהו המאושר? השמח בחלקו" ויש גם אומרים, "חלב, שניים סוכר!" את זה בד"כ אומרים אנשים שרוצים קפה.

חהמן

New member
נכון

כי אנשים שרגישים ללקטוז לא יגידו "חלב, שניים סוכר". הם יגידו דברים כמו, "איפה כאן השירותים?" "למה אין לכם פיצה עם גבינה מחלב סויה?!" "שחור! כמו העתיד שלי..." "יש לי כדורים שעוזרים..."

Bezalel P

New member
נשמע שאתם מדברים מנסיון.

רוצים לכתוב על זה קומיקס? מועמד חדש לקומיקס נולד: ליעוז הרגיש ללקטוז?

חהמן

New member
ככה יצא...

כבר יש לנו דמות רגישה ללקטוז בקומיקס. היא פשוט עוד לא חשפה את הצד הזה באישיות שלה. ויכול מאוד להיות שזה יקרה בקרוב... stay toned... או כמו שלארי סאנדרס היה אומר, no flipping!

חהמן

New member
חה!

צודקת... מצד שני, הרבה אנשים יעדיפו להישאר TONED, מלהישאר TUNED IN לקומיקס שלנו... פעם הבאה נעשה הגהה יותר טובה.

אליפסה

New member
אני מצטערת, לי זה נשמע כמו או יו יויי

"אני דמות מספר מצויר, וכולם צחקו עלי כשהיתי קטן ונשים שכבו איתי כי זה מגניב להגיד ששכבתי עם כריסטורפר רובין המקורי האחד!!! ואבא שלי היה מפורסם עם ים כסף אז אני אלך לי לקחת קצת סמים כי אז זה ישכיח אותי מכל הצרות ואולי אני גם אצליח לגרום לאנשים לרחם עלי"

חהמן

New member
הוא נולד ב 1920, זה לא אותו דבר

זה לא כאילו הוא ליאור דיין או משהו כזה... את כל שנות ההתבגרות שלו הוא עבר בשנים הכי שמרניות של המאה העשרים. כלומר, עד שהמהפכה המינית הגיעה, עם כל הסקס סמים וגרופיות של דמויות מצוירות, הוא כבר היה כמעט בן חמישים!

suki da yo

New member
את היית רוצה שיתיחסו אליך כמו ילדה חמודה

כל החיים שלך? אני יודעת שאני לא....

suki da yo

New member
אני מוכנה להבין אותו..

מה, בגיל 40 עדיין להיות הילד הקטן? אני מניחה שהחברים שלו בבי"ס עשו לו את המוות. בטח גם לא היה נורא קל לצאת לדייט, כשהבחורה מצפה שתביא איתך כמה בובות פרווה.. בכל מקרה, אפילו תראו אותנו. אוהבים את כריסטוףרובין רב כי הוא ילדון חמוד. לא כולם נהנים מהסוג הזה של תשומת לב...

למעלה