על מה כותבים היום

Bezalel P

New member
על מה כותבים היום../images/Emo35.gif

היום בהסטוריה נראה יום חלש יחסית, אלה האירועים הבולטים של היום ואתם מוזמנים להוסיף אם פיספסתי משהו: היום, 27 באוגוסט - 1953, נוסדה האקדמיה ללשון העברית. 1928, שישים מדינות חותמות על הסכם קלוג בריאן, המכריז כי מלחמה אינה חוקית. 1890, נולד הצלם והצייר מן ריי. 1770, נולד הפילוסוף גאורג וילהלם פרידריך הגל.

siv30

New member
מן ריי הוא אחד הצלמים החשובים ביותר

הוא השתייך לזרם הדאדא וייסד שיטות חשיפה מתקדמות שעלו לגדר אומנות.

suki da yo

New member
על יום הקונספירציות הבינלאומי

כי מזמן לא היה לנו יום מטומטם, ואני מזהה בקשה ליום כזה כשאני רואה אחת
טל- אני יודעת שבטוח כבר יש יום כזה. אבל הוא חלק מהממסד האפל!

wranger

New member
ברור שכבר יש יום כזה. ../images/Emo13.gif

ה-6 ביוני, כמובן. אם כי נדמה לי שראיתי איזשהו אתר עם תאריך אחר, אבל הוא כבר לא שם. כנראה שחייזרים מחקו אותו, והממשלה מנסה לטייח.

חהמן

New member
אתה טועה!

כתוב של national, ולא international, אז היום הזה הוא לא בינלאומי, מה שהופך את היום של סוקי למקורי!

wranger

New member
נכון, זה לא ה-6 ביוני. זה ה-14 בפברואר!

נערה אירית קטנה ומטומטמת (אני מקווה שאני מתרגם נכון) חשבה על זה קודם ותיעדה את זה בבלוג שלה!

suki da yo

New member
לא..

היא כתבה the international conspiracy day of looove זה משהו אחר. גם על קונספירציות באהבה אני יכולה לחרבש, וכנראה שזה מה שיקרה בחג האהבה הבא, אם לא יהיה לי רעיון טוב יותר.

wranger

New member
לא ולא...

היא כתבה the international conspiracy day of looove ולא the international conspiracy day of love היא לא דיברה על אהבה. looove באירית עתיקה זה "טיוח בידי פקידים ממשלתיים שמעריצים בסתר את שרה'לה שרון".

suki da yo

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo72.gif <-- כי מדברים על אירים...

דוקא שרה'לה שרון? זה באמת דורש טיוח!

Dantel

New member
הלשון העברית ../images/Emo99.gif

ההיא שאין לה מלה עברית למלה "אקדמיה". אם הם (חברי האקדמיה) לא היו מוותרים בקלות בנוגע לכל מיני טעויות שגורות, הייתי אוהבת גם אותם ולא רק את השפה. לפי עיתון "מטרו ישראל", בין היתר: 1939 - הטיסה הראשונה של מטוס סילון. 1942 - 75,000 חיילים גרמנים פותחים במצור על סטלינגרד 1957 - בבית הקברות בהר הרצל נחשפת אנדרטה לזכר 72 החיילים שנהרגו במלחמת העצמאות. 1991 - מולדובה מכריזה על עצמאותה מברית המועצות.

למעלה