על מה כותבים היום

Bezalel P

New member
על מה כותבים היום../images/Emo35.gif

רוצים לכתוב רשומה חדשה ואין לכם רעיונות? הנה כמה נושאים רלוונטיים להיום: היום, 2 בספטמבר - 2007, נפתחת שנת הלימודים בבתי הספר. 2007, מתקיים טקס הענקת צל"שים ועיטורים ללוחמי מלחמת לבנון השנייה. 1973, נפטר הסופר והבלשן ג'ון רונלד רעואל טולקין. 1969, מכשיר הכספומט הראשון מותקן בארה"ב. 1964, נולד השחקן קיאנו ריבס. 1950, נולדה השחקנית רוזאנה דסוטו. 1945, מלחמת העולם השנייה מסתיימת באופן רשמי עם חתימת הסכם הכניעה של יפן. 1666, פורצת השריפה הגדולה של לונדון.

חהמן

New member
כי דנטל ביקשה...

למרות שהיות והיא עורקת לישרא, וכשהיא מנסה לבד היא מצליחה בזה יופי, אולי זה קצת מיותר כבר... השריפה הגדולה - השריפה הגדולה והמגפה שנה אחרי שנה - האם לונדון הייתה מקוללת? אולי זה סתם מזל רע? צירוף מיקרים?ואולי, רק אולי, חי-זרים פדופיליים התנכלו לה? רשומה עם טוויסט (אוליבר טוויסט) סוף מלחמת העולם השניה - הכניעות המפורסמות בהיסטוריה! (מי אמר צרפת? אנחנו! מי אמר פולין? כנראה איזה גרמני אחד, מי אמר הפועל ירושלים בגמר הפיינל-פור? סמי בכר!) רוזאנה דוסטו - מי לעזאזל? על האנשים (יותר נכון NOBODYS) המוזרים שבצלאל מכניס לרשימות האלה, ועל המניעים שלו... רשומה שדורשת וויקיפדיה! קיאנו ריבס - על תופעת הקיאנו, שחקנים שמשחקים גרוע ברצינות, וחייבים לאהוב אותם על זה! על שחקנים שעושים סרט שלם כשכתוב על הפנים שלהם "אני כאן בשביל הכסף, ואני לא הולך אפילו לנסות להסתיר את זה!". על לאן הידרדרו גיבורי הפעולה? איך הוליווד הידרדרה מג'ון וויין וקלינט איסטווד לפול ווקר! הכספומט - על טכנולוגיה ותורים, יחסי גומלין. על מכשירי הכספומט, האם סופם קרוב, או שהם רק מתחילים לממש את הפוטנציאל שלהם? טולקין - איך להמציא עולם פנטזיה בעשרה צעדים פשוטים. איך לכתוב סדרת ספרים מצליחה בעשרה צעדים פשוטים. טולקין מול רולינג, מי הוא מלך הפנטזיה? צל"שים - כל סיפור שיש, על האנשים שעשו מעל ומעבר בשביל כולנו. רעיון הצל"ש - מה עומד מאחורי זה, למי זה מועיל, ועד כמה מעורבת בזה פוילטיקה פנימית? חלוקת הצל"שים האישית שלנו לבעלי התפקידים במלחמת לבנון פתיחת שנת הלימודים - זכרונות מהימים הראשונים של שנות לימודים שונות. שניים עשר סיפורים קצרים... מקווים שמצאת כאן משהו שאת אוהבת... אנשי חה!

suki da yo

New member
טולקין

אתם רוצים שעדר מעריציו מפורום אורט יבואו להרביץ לכם? אתם לא יודעים עם מי אתם מסתבכים פה (ובשקט אני אוסיף שאני בכלל לא סובלת את טולקין, אבל אל תספרו להם!)

חהמן

New member
חה!

עוד לא פגשנו מעריץ טולקין שהפחיד אותנו שהוא ירביץ לנו. בערך מאותה סיבה שעוד לא פגשנו מעריץ טולקין שגם מעריץ את בית"ר... ולמה שהם ירביצו לנו? אנחנו לא אמרנו שום דבר רע על טולקין. לא אמרנו שהוא נוסחאתי, לא אמרנו שהוא קלישאתי, לא אמרנו שברמת מקורייות עלילה הוא שקול בערך לאופרת סבון. חשבנו את זה, אבל לא אמרנו. מצד שני, את מה שהוא עשה, הוא עשה בצורה יוצאת מהכלל. את זה שמיגל סרוואנטס צחק בדון קיחוטה על סופרים בדיוק כמוהו שלוש מאות שנה לפני שהוא כתב את הספרים שלו, זה כבר דיון למקום אחר... אנשי חה!

suki da yo

New member
תקשיבו

אם הייתי רואים את פלוגות הטולקינאים שמתאמנים בלחימה בחרבות מעץ ברחבת הבריכה של הטכניון בכל שבוע, הייתי מתחילים לפחד... טולקינאי אחד זו בדיחה, שני טולקינאים זה יותר מדיי, ועדר של טולקינאים זה סכנה לציבור.

חהמן

New member
חרבות מעץ זה מאוד מאוד מפחיד...

אבל שוב, אם היינו צריכים לבחור בין לנסוע באוטובוס עם עדר של מעריצי טולקין, לבין לנסוע באוטובוס עם עדר מעריצי אלי אוחנה, אנחנו יודעים מה אנחנו היינו עושים. אגב, את יודעת למה הפסיקו להשתמש בחרבות בשדות הקרב של המאה העשרים? רמז, זה מתחיל באבק ונגמר בבום. חה!

suki da yo

New member
זה רק מראה שאתם לא מכירים טולקינאים

לפחות לא טולקינאים הארד קור. אם הייתם מכירים, היתה לכם יראה בריאה מהם. אני למשל הייתי מעדיפה אוטובוס של אוהדי אלי אוחנה. אבל זה כי אני בחורה, ודיי בטוחה שלי הם לא היו מרביצים. לערסים יש כבוד לנשים. לטולקינאים, אגב, אין. בחורה שתרד על טולקין תחטוף בדיוק כמו כל אחד.

חהמן

New member
רואים שאת לא מכירה אוהדי בית"ר...

ובואי נגיד את זה ככה, את צודקת. אנחנו לא מכירים טולקינאים הארד-קור. אנחנו לא מרגישים חסך בשום צורה. אנחנו מקווים שנמשיך לא להכיר אותם.

TheWhiteTigris

New member
מסכים איתם.

רואים שלא הלכת ליד אוהדי בית"ר כשהם בדרך למשחק נגד הקבוצה שלך. מתגודדים בקבוצות, ומפחידים אפילו אנשים "גדולים" כמוני

דנטל

New member
בשבילי כבר לא צריך

(וזה לא קשור לעריקה, כי גם במערכות בלוגים אחרים אזדקק למוזה, רק שהחלטתי להפסיק לכתוב באופן כללי וזה אומר שגם אפסיק להכנס לפורום הזה) אבל יש לכם פה עדת מעריצים! אל תאכזבו אותם.

חהמן

New member
להפסיק לכתוב?

מה? למה? כלומר, מילא להפסיק לכתוב בתפוז, את זה אנחנו עוד יכולים להבין, אבל להפסיק לכתוב בכלל? איך? אנשי חה! נ.ב. זאת ממש לא עדת מעריצים. זאת סוקי, וגם היא כאן רק בגלל שהיא משועממת, ומנסה להתחמק מלימודים...

חהמן

New member
אוי כי זאת לא הייתה מחמאה

למה שתצפי לאחת? מה שכן, זאת הייתה האמת...

למעלה