על מה כותבים היום

Bezalel P

New member
על מה כותבים היום../images/Emo35.gif

רוצים לכתוב רשומה חדשה ואין לכם מוזה? הנה כמה הצעות רלוונטיות להיום: היום, 19 בספטמבר - יום בינלאומי לדיבור כמו פיראט 2006, הפיכה צבאית בתאילנד. 2002, פיגוע התאבדות באוטובוס בתל אביב: 6 הרוגים. 1988, הלווין הישראלי הראשון, אופק 1, משוגר לחלל. 1982, האמוטיקונים הראשונים מתפרסמים. 1972, מעטפת נפץ נשלחת לשגרירות ישראל בלונדון: דיפלומט ישראלי נהרג. 1955, מוקמת עיירת הפיתוח דימונה. 1955, נשיא ארגנטינה חואן פרון מודח ע"י הצבא. 1928, דמותו של מיקי מאוס מופיעה לראשונה על המסך. 1911, נולד הסופר וויליאם גולדינג. 1662, נפטר המתמטיקאי בלייז פסקל.

wranger

New member
וגם!

1993 - מייקל ג'קסון מגיע לארץ להופעה בפארק הירקון!!!!!11 (לא שאני מעריץ, או משהו, או שהיה לי פוסטר עצום שלו בחדר, כשהוא מצולם עם טיגריס שחור. או משהו.)

וגם, תרשו לי היום, ז' תשרי, בשנת תשס"ה, היה פיגוע בגבעה הצרפתית בירושלים- מחבלת מתאבדת. בנס נמנע פיגוע עצום ונהרגו לצערינו שני החיילים שחשדו במחבלת

suki da yo

New member
היום הבינלאומי לדיבור כמו פיראט...

חבל שלא ראיתי את זה אתמול... גיליתי את זה אתמול , במקרה, והיה לי חתיכת ערב מצחיק, גם אם לא דיברנו כמו פיראטים אפילו פעם אחת..

wranger

New member
אררר! ../images/Emo118.gif

אהוי! סוקי באופק! אז מה אם זה היה אתמול? תכתבי על זה היום! אררר!!

suki da yo

New member
אני בדיוק כותבת על זה, מייטי

אררר!, יו הו הו אנד אה חצי אוף למביק אפרסק!

wranger

New member
איי-איי, קפטן! ../images/Emo118.gif

ואם תיתקעי בלי רעיונות, הנה כמה נושאים שעליהם אפשר לכתוב: האו מאץ' ווד ווד א ווד צ'אק צ'אק איף א ווד צ'אק קוד צ'אק ווד? ארר!!! |בוטל אוף רום|

suki da yo

New member
הנה לך עוד נושא:

peter potter picked a pack of pickled peppers, a pack of pickled peppers peter potter picked if peter potter picked a pack of pickled peppers, how much pickled perrers can peter poter pick?

wranger

New member
אררר!!!!! ../images/Emo118.gif ככה? אז... אה...

לכל כלל יש יוצא מן הכלל ואם יש כלל שאין לו יוצא מן הכלל אז הוא יוצא מן הכלל של הכלל שלכל כלל יש יוצא מן הכלל!

suki da yo

New member
../images/Emo6.gif

אתה זה לא מה שאתה חושב שאתה, אתה גם לא מה שהחברה חושבת שאתה חושב שאתה. אתה זה מה שאתה חושב שהחברה חושבת שאתה חושב שאתה.

wranger

New member
אררר!../images/Emo118.gif לפני שבצלאל מעלה אותנו על הקרש...

אחרון ודי - מה זה אומרת מה זאת אומרת מה זאת אומרת מה זאת זאת אומרת זאת אומרת זאת אומרת אומרת אז מה זאת אומרת זאת אומרת מה זאת אומרת! |מפליג לטורטוגה|

suki da yo

New member
../images/Emo6.gif

גם אני רוצה לטורטוגה... או מיקרונזיה. או כל מקום שהוא לא חיפה, למעשה..
ארר!

wranger

New member
ארר!!! ../images/Emo118.gif

דווקא נזכרתי בעוד אחד כזה, משהו על מכשפות ששמרו על שעונים, אבל אני אשמור אותו לפעם אחרת. ואת תמיד יכולה להתגנב לאיזושהי ספינה, להתחבא בתא המטען, ואז להימצא ע"י הטבח ולבלות את השאר ההפלגה בקרצוף הסיפון! אררר!!!! ואז תכתבי על זה רשומה, כדי שבצלאל לא יכעס שהתרחקת מדי מהחוף. אה, מה
.

suki da yo

New member
ארררר!

טל הוא ה-
, שיכין לנו הרבה
, ואפשר גם
לקינוח
(לא שאני צמה. אבל אני תמיד מוכנה לאכול ארוחות חגיגיות..)

wranger

New member
ארר!!! ../images/Emo118.gif

אני לא מכין עוף. עוף זה יותר מדי פצ'קיריי. אני לא מסוגל לגעת בזה. אני אמות. עוגה, לעומת זאת, זה סיפור אחר (הכנתי עוגה לפני יומיים... אוהו.... זוגתי אומרת שהיא הכי טובה שלי עד כה.
) אממ. איפה הייתי? אה, כן. ארר!!

למעלה