על מה כותבים היום

Bezalel P

New member
על מה כותבים היום../images/Emo35.gif

רוצים לכתוב רשומה חדשה? אין לכם רעיונות? הנה ההצעות שלי להיום: היום, 7 באוקטובר - 2004, פיגוע בסיני: שתי מכוניות תופת מתפוצצות בהילטון טאבה ובראס א-שטן. 2003, ארנולד שוורצנגר נבחר למושל קליפורניה. 2001, ארה"ב יוצאת למתקפה נגד משטר הטאליבן באפגניסטן. 2000, חיילי צה"ל בני אברהם, עדי אביטן ועומר סוועאד נחטפים ללבנון ע"י חיזבאללה. 1998, מת'יו שפרד, סטודנט הומוסקסואל מאוניברסיטת וויומינג, הוכה, נשדד והושאר כפות לגדר. הוא נפטר חמישה ימים מאוחר יותר. 1985, טרוריסטים מתנועת "החזית לשיחרור פלסטין" חוטפים את ספינת התענוגות אכּילֶה לאורו. 1982, הופעת בכורה למחזמר "קאטס". 1968, איגוד הקולנוע האמריקני אימץ את שיטות הדירוג לסרטים. 1966, נולדה הזמרת טוני ברקסטון. 1959, תיאטרון "הבימה" הוכרז כתיאטרון הרשמי של ישראל. 1952, נולד נשיא רוסיה ולדימיר פוטין. 1944, הזונדרקומנדו היהודים מארגנים נסיון-מרד במחנה ההשמדה אושוויץ-בירקנאו. הנסיון נכשל, וכל אלה שלקחו בו חלק נרצחו. 1919, נוסדה חברת התעופה KLM - חברת התעופה הוותיקה ביותר שעדיין פועלת תחת שמה המקורי. 1912, יאנוש קורצ'ק פותח בית יתומים בורשה. 1894, נפטר המשורר אוליבר ונדל הולמס. 1849, נפטר הסופר אדגר אלן פו. 1806, הממציא ראלף וודג'ווד מקבל פטנט על נייר הפחם (נייר-קופי). כ"ה בתשרי ה'ת"ר, נפטר רבי משה סופר - החת"ם סופר.

wranger

New member
תוספות פיראטיות../images/Emo118.gif

היום ברזיל חוגגת את יום המלחין! וגם - 1974 - נולדה שרלוט נילסן, הזמרת השוודית שניצחה באירוויזיון 99' שהתקיים בירושלים. 1950 - ארה"ב פולשת לקוריאה ומגלה שהם נוסעים שם בקאיה! 1940 - גרמניה פולשת לרומניה ומגלה את קסם הצ'ורבה!

דנטל

New member
ומתי רומניה פלשה לתורכיה?

כי צ'ורבה זה בכלל מרק שגנבנו מהתורכים.

דנטל

New member
הגרסה אצלו היא אכן הרומנית

במיוחד בסוף עם הלאושטיאן
, אבל זה לא משנה את העובדה שהמרק הזה הוא תורכי והרומנים רק הוסיפו לו חמיצות וזה הפך לסימן הכר שלהם. הרגשתי לרגע בבית עם כל המיטיטיי והמומיצה
(הרג אותי עם המשפטים ברומנית
). לעזאזל, עכשיו בא לי צ'ורבה אחושילינג חמוץ ואמא שלי בחו"ל.

wranger

New member
דווקא התייחסתי אליו יפה מאוד

נתתי לו גישה למחשב לחצי שעה ביום, שיעשה קצת סדר בפורום, וטיול בחצר האחורית לעוד שעה. בלילות נהגתי להסתובב מחוץ למרתף כשאני גורר רגל וצועק "ארר!!", ומדי פעם הייתי דופק לו בדלת המרתף וצועק "שבת שלום לכל הבלוקים!" כדי להבהיל אותו... נו, חוץ מזה אני חושב שהוא די נהנה. אבל בסוף נמאס לי, אז שחררתי אותו בטבע. כנראה שהוא מצא את דרכו בחזרה לבניין תפוז.

למעלה