על מה כותבים היום

Bezalel P

New member
על מה כותבים היום../images/Emo35.gif

מדגדג לכם באצבעות לכתוב רשומה חדשה אבל לא יודעים על מה? הנה כמה הצעות: היום, 13 ביוני - 2007, אהוד ברק זוכה בפריימריס במפלגת העבודה. 2005, מייקל ג'קסון זוכה מאשמת ניצול מיני של ילדים. 2000, פגישה ראשונה בין מנהיגי צפון ודרום קוריאה. 1997, טימותי מקויי נידון למוות בשל מעורבותו בפיגוע משאית תופת באוקלהומה סיטי, אירוע הטרור הקשה ביותר בארה"ב עד 11 בספטמבר 2001. 1993, טנסו צ'ילר היא האישה הראשונה שנבחרת לראש ממשלת תורכיה. 1990, שר החוץ האמריקני ג'יימס בייקר קורא לישראל בפומבי לאמץ את יזמת ארה"ב לפתיחת בשיחות שלום (כתהיו רציניים בקשר לזה, תרימו טלפון). 1988, בית משפט פדרלי בארה"ב קבע לראשונה כי חברת טבק אחראית למותה מסרטן הראות של מעשנת. 1986, נפטר נגן הג'אז בני גודמן. 1986, נולדו השחקניות התאומות אשלי ומרי-קייט אולסן. 1983, החללית פיוניר 10 הופכת לעצם הראשון תוצרת אדם שעוזב את מערכת השמש. 1982, מלחמת לבנון - כוחות צה"ל מגיעים לבירות. 1966, ביהמ"ש העליון בארה"ב קובע החלטה חשובה ותקדימית במקרה "מירנדה נגד מדינת אריזונה": שוטרים חייבים ליידע חשוד בזכויותיו. 1965, נפטר הפילוסוף מרטין בובר. 1952, דוד בן גוריון מורה על הקמתה של הוועדה לאנרגיה אטומית. 1950, הכנסת מקבלת את "החלטת הררי", וקובעת כי חוקת המדינה תתגבש בהדרגה, פרקים פרקים, באמצעות חוקי היסוד. 1944, גרמניה הנאצית תוקפת לראשונה את בריטניה בטילי שיוט. 1943, נולדה הזמרת אסתר אופרים. 1928, נולד המתמטיקאי זוכה פרס נובל לכלכלה, ממציא כלל שיווי המשקל בתורת המשחקים - ג'ון נאש. 1920, משרד הדואר האמריקני קובע כי אין לשלוח ילדים בתוך חבילות. 1900, תחילת מרד הבוקסים בסין - התקוממות כנגד המעורבות המסחרית והפוליטית של ארצות המערב בסין. 1865, נולד ויליאם בטלר ייטס, משורר ומחזאי, חתן פרס נובל לספרות. 1774, רוד איילנד היא המושבה הבריטית הראשונה שאוסרת על ייבוא עבדים.

Bezalel P

New member
כמובן שלא חייבים לכתוב ספציפית על האירועים

אבל אפשר למשוך משם רעיונות באופן כללי. הנה עוד כמה הצעות: ניצול ילדים, טרור, נשים מנהיגות, פמיניזם ודת (טורקיה מדינה איסלמית חילונית), מוזיקה, גבולות ההתפתחות הטכנולוגית של האדם, חקר החלל וסוגיות דתיות, מלחמת לבנון - אהוד ברק, מתמטיקאים זוכי פרס נובל לכלכלה (אין פרס נובל למתמטיקה), מאזן הכוחות בין סין למערב - פוליטי, כלכלי, אנושי, כוחות ייצור, מצב הקומוניזם הסיני אם עוד יש כזה.

חהמן

New member
חה!

בצלאל, זה רק אנחנו או שקצת משעמם לך היום, ואתה פשוט מחפש משהו מעניין לקרוא? או שאולי כמות הפירסומים היום נמוכה? בכל מקרה, היוזמה הזאת משעשעת אותנו, אנחנו בעד שהיא תהיה כל יום. אולי אפשר אפילו למצוא לה מקום בעמוד הראשי של הבלוגיה, משהו בסגנון של "נושאי היום", אולי אפילו שהנושא יהיה לינקבילי, וישמש גם כתגית (בלחיצה על הלינק ייפתח החיפוש על התגית המתאימה). מה דעתך? אנשי חה!

Bezalel P

New member
הכוונה שלי היא לנסות להעלות את זה כפינה יומית

כרגע לא נעלה את הפינה לעמוד הראשי.

suki da yo

New member
../images/Emo45.gif זה נחמד...

קצת מזכיר מש"קית חינוך משועממת בבסיס נידח בדרום\צפון הארץ, אבל נחמד. אולי תתחילו לתלות דפים של ארועי השבוע בשירותים כדי שלא נבזבז זמן חשיבה יקר? אני כמובן סתם צוחקת. אני באמת חושבת שזו יוזמה ברוכה...

Purple Mushroom

New member
פעם מישהו אמר שנשים זה הנושא החשוב ביותר...

בעולם. אני מסכים איתו , אני נשוי לאחת .

דיטי

New member
1920 גאוני ../images/Emo6.gif

לא שיש לי מה לכתוב על זה, אבל נהנתי לקרוא את זה. ואחרי ששעה ורבע אתמול בהיתי במסך וניסיתי לחשוב על מה לכתוב, זה רעיון טוב הפינה הזו.

למעלה