על מה כותבים היום

Bezalel P

New member
על מה כותבים היום../images/Emo35.gif

מדגדג לכם באצבעות לכתוב רשומה חדשה אבל לא יודעים על מה? אלה ההצעות שלי: היום, 14 ביוני - 1989, ארה"ב אוסרת על פרסומות לטבק ועל עישון במקומות סגורים. 1985, טיסה 847 של TWA לביירות נחטפת על ידי חיזבאללה. 1982, מסתיימת מלחמת פוקלנד בין בריטניה לארגנטינה. 1966, הותיקן מכריז על ביטול רשימת "הספרים האסורים". 1961, נולד המוזיקאי "בוי ג'ורג'". 1951, Univac 1, המחשב המסחרי הראשון בעולם מוצג בפילדלפיה. 1948, המגזין TV-Guide מפורסם לראשונה. 1946, נולד איל ההון, הנדל"ן, והמתמחים - דונלד טראמפ. 1942, אנה פרנק מתחילה לכתוב את יומנה. 1940, גרמניה הנאצית כובשת את פאריס. 1940, קבוצה של 728 אסירים פוליטיים הופכת ל"דיירים" הראשונים במחנה הריכוז אושוויץ. 1938, חוברת הקומיקס הראשונה של סופרמן יוצאת לאור. 1928, נולד המהפכן הקובני צ'ה גווארה. 1919, טיסה טראנס אטלנטית ישירה מבוצעת לראשונה. 1907, נורווגיה מעניקה זכות בחירה לנשים. 1900, איי האווי מסופחים לארה"ב. 1775, הקונגרס מחליט על הקמת צבא ארה"ב.

0r0r

New member
במקרים מסויימים היא דווקא כן ../images/Emo3.gif

(יש שם ערכים כל כך לא מדוייקים...)

Bezalel P

New member
אוקי. בכל מקרה היא לא המקור היחיד לרשימה הזאת

ואם יש טעויות אז כמובן אפשר לתקן.

גאמי

New member
יו שנים לא שמעתי את השם הזה: בוי ג'ורג'

כל ילדותי העשוקה עוברת אל מול עיני.

זה רעיון נחמד

וקצת מעצבן אותי שלא חשבת עליו קודם
זה כי היום בבוקר חשבתי לכתוב משהו על מרלין מונרו. החלטתי שהזמן הכי מתאים לכתוב את זה יהיה ביום הולדתה, שחל ב1 ביוני. עכשיו אני צריך לחכות שנה בשביל לכתוב את זה. נכון, אני יכול לכתוב את זה בכל תאריך אחר. אבל זה מוציא לי את כל החשק...

suki da yo

New member
פשוט תמצא תאריך אחר:

תאריך המוות שלה, היום הראשון הפגשה את קנדי, הסרט הראשון שלה שיצא לאור, היום שבו אנדי וורהול פרסם את התמונה שלה (הצבעונית, זו עם הפרצוף שלה בכמה צבעים)... בקיצור, יש המון תאריכים קרובים יותר מעוד שנה שלמה

הא! רעיון טוב!

היא מתה באוגוסט אם אני לא טועה, נכון? *שנייה... בודק בויקיפדיה...* כן. בחמישה באוגוסט.
טוב יש לי חודשיים לכתוב את הפוסט הזה... טוב נו, יש לי חודששי

למעלה