על מה כותבים היום?

על מה כותבים היום?

כמה אירועים מההסטוריה: 1756 - נולד המלחין וולפגנג אמדאוס מוצרט, אחד המלחינים הכי מפורסמים בהסטוריה. בזכות זה יש לנו את המוצרט קוגלס, יאמי! 1888 - נוסד ארגון ה"נשיונל ג'אוגרפיק". ניד איי סיי מור? 1902 - נוסד המוסד הרפואי "שערי צדק". 1945 - הצבא האדום משחרר את מחנה ההשמדה אושוויץ. והיום יש אנשים שמנסים לגרום לנו לשכוח את מה שקרה שם. 1967 - אסון על אפולו 1 - כחודש לפני ההמראה, שריפה קוטלת את כל חברי הצוות, בבדיקה שגרתית. 1973 - ארה"ב וצפון וייטנאם חותמות על הסכם הפסקת אש, ומביאים את מלחמת וייטנאם הקשה לסיומה. עד היום ארה"ב עוד בטראומה. 2006 - יום השואה הבין הלאומי מצוין בפעם הראשונה עפ"י החלטת האו"ם. נכון שלנו יש את היום שלנו, אבל כמו שכתבתי קודם, חשוב לזכור ולהזכיר. אוקי, אז זה על קצה המזלג והויקיפדיה דברים מההסטוריה ונחכה ל"זה ממכר" לתת לנו נושאים מיוחדים אחרים... (אם הוא ירצה כמובן. בלי לחץ!)

זה ממכר

New member
חחחחחחחח אין אין התאהבתי בפורום הזה

תמיד שכותבים זה ממכר צריך לתת נושאים אחרים, אני תמיד מרגיש צורך להביא חחחח

wranger

New member
אוהו. לא ירחק היום

שבו סוקי תצטרך לשרשר פינות "על מה כותבים היום" בנות אותו תאריך זו לזו...

זה ממכר

New member
וכמה 'נושאים מיוחדים אחרים'

שישבת איפה בילתם? מה עשיתם? החבר הפתיעה בארוחה רומנטית? עשיתם שטויות במועדון? ביקרתם בשירותים ותפסתם סלבס? או שעשית סתם בשירותים משהו שעכשיו מתחרטים, אותנו זה מעניין
שבוע חדש בפתח מה הציפיות? מהשבוע מה התיכנונים? יש משהו מיוחד? יום הולדת? לקראת וינוגרד על העניינים מתחממים, כולם מתחילים לקפוץ, בין אם זה בגזרת העצרת שמתכננים ובין אם זה התגובה של ראש הממשלה. מה אתם מרגישים שצריך לעשות? מה הדבר הנכון לעשות בעינכם? ראש הממשלה צריך להתפטר? שתפו אותנו מכירים את הסיפור הקטן שהולך בערך ככה: יש לך בית? יש לך אוכל? יש כאלו שאין להם, תגיד תודה אז הנה לכאלו שאין, נשרפו 2 חסרי בית בניסיון להתחמם, מה מרגישים על אלו שאין להם קורות גג, שאין להם אוכל, שאין להם אהבה, למי הם צריכים להגיד תודה? הם צריכים? ומהיר על הספורט, האירועים החשובים שהיו, (לא הרבה זה מעניין אבל בסדר, לדעתי לפחות) רם וארליך זוכים באליפות אוסטרליה הפתוחה בניון מביאה שלושער בניצחון בגביע בית''ר ב9 הפרש בדרך לאליפות שנייה ברציפות (נכון לכתיבת שורות אלו בלי המשחק החסר של נתניה) ברדה כובש את בלגיה שער ובישול, הילד פורח

זה ממכר

New member
איך יכלתי לשכוח, השערוריה שמשגעת את המדינה

מכור או לא :D, חופרים על זה בפורום הישרדות חחח נשבע לך שיגעו אותי

זה ממכר

New member
ואיי והיום זה גם רישמי שבצלאל לא בבלוגיה

בשישי הוא סיים את תפקידו רישמית באתר תפוז השבוע הראשון בלי בצלאל, ואתם גם לא יודעים מי מנהל הבלוגיה החדש

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

היום אני ממש ממש ממש ממש אוהבת את אחד התאריכים ההיסטוריים שלך! ולצערי דווקא היום אין לי זמן לכתוב
.

לא רק! אבל ניחוש יפה ../images/Emo8.gif

ואגב לא עמדתי בפיתוי וכן כתבתי בסוף, למרות שזה אומר שאני מפספסת שיעור! איזה לא אחראית אני!

למעלה