על מה לדעתכם יהיה הסרט החדש!?

ofir 1233

New member
על מה לדעתכם יהיה הסרט החדש!?

עכשיו עובדים על סרט נוסף לתיקים באפלה על מה לדעתכם הוא יהיה? אני מקווה שיהיה משהו מקורי שמאלדר וסקאלי יחזרו לימים הטובים כמו בעונות הראשונות.....בלי דמויות מיותרות רק סקאלי מאלדאר וסקינר בלי שתי הדומיות הדפוקות שהכנסיו במקומם בעונה 8 ו9 קיצר אני מצפה מהסרט שיהיה מפחיד מותח ואקשן!!!!! אני רוצה לראות קלאסה בעיניים.....אבל מאלדר וסקאלי התבגרו וזה יכול להשפיע על הרמה אבל נקווה שלא יאכזבו!!!!!!!!!!!

ofir 1233

New member
אני יגיד לך מה קרה להם

מאלדר רצה לפתח תקריירה הקולנעית אז הוציאו אותו מהתסריט..וסקאלי בקושי הופיעה! בלי מאלדר וסאלי זה לא תיקים באפלה!!!!! חבל שהרסו לקראת הסוף זה מוריד מהרמה!.....מקווה שהסרט יהיה משהו שלא יצפו לו ויהיה אחד הסרטים הטובים!!!!!1

J A G 231

New member
צודק ב-100% בלי מאלדר וסקאלי

זה לא שווה בכלל.. עם אחד מהם זה פחות שווה..אבל זה נותן משהו..אולי מעט תקווה. למה הרסו את הסדרה הכי הכי מוצלחת בעולם (לדעתי!) לקראת הסוף??????? חוסר אחריות משווע

scoutlavie

New member
כל עוד ויליאם חוזר

מישהו מהם אומר אחד לשני "אני אוהב אותך", ויהיו כמה סצנות רומנטיות, לפי לעזאזל אכפת מהעלילה? אני יודעת שזה נשמע מוזר שאני אומרת את זה כי אני ממש מעריצה, אבל האמת שפרקים מפחידים היה לי מלא. אם אני נאלצת לחכות שנים לסרט, לפחות שיהיה בו רומנטיקה. מי איתי?

1Shir

New member
../images/Emo6.gif אני איתך!!!

אוי, הצחקת אותי עכשו... אבל את כל כך צודקת... למעט הקטע עם הבן שלהם. לא אוהבת ילדים

Chens15

New member
תאמת אני כבר לא כל כך בטוחה שאני בא

אבוא לסרט אם הוא יהיה כי בד"כ סרטי המשך הם sucks ובואו נודה בזה דיוויד התבגר הוא לא הבחרו הצעיר והמוסקס שהיה בענות הראשונות ואותו דבר ג'יליאן במיוחד שהיא רזתה עכשיו ונראית שלדית.... ועוד נראה לי שירדתי מהשלב של תיקים אני עכשיו באטרף של קריאת כפות יידים מעניין איך נראות היידים של ג'יליאן או של דייויד.....קלטו את שלי איזה פחד נראה כמו של מכשפה למרות שזה מה שנחשב יד אומנתית

Chens15

New member
בן מוכר לך התמונה- רמז זה אייקון של

שלי........... אגב קלוט איזה טפט יפיפה.......מהעונה הראשונה נראה לי

למעלה