הפורום הזה. על תיאוריות, פוליטיקה, אנשים טיפה משועממים? תגדירו לי עוד שם לפורום, כי אני נכנסתי לפורום הזה כי הייתי בטוחה שמדובה בסרט... וכמובן, נמשכתי למקום! תגדירו לי את הפורום הזה!
אמור להוות מקום בו דנים על עייני המאטריקס השונים אבל פתאום ככה מישהו הכניס שרשור "לא קשור" , אז כולם כתבו דברים לא קשורים, וכך נולד הנושא הזה של כל הדברים שלא קשורים לפורום .. )
על מאטריקס! וווואווווו לא ילדים קטנים וחמודים ומפגרים ... לא מדברים פה רק על מאטריקס כמו שלא מדברים פה רק על בלייד ראנר, עיר אפלה, האריסון ברג´רון, גאטאקה, הקומה ה13, קיוב, סטאר וורז, ואנילה סקיי ומה שעוד תחשבו עליו זה פורום שבאותה מידה שלא ברור על מה כן מדברים, כך אמור להיות ברור על מה לא מדברים... ולכן מדברים על מה שנשאר
כל מה שיש לכם להגיד - תגידו אם אין לכם מה להגיד ואתם באתם לפה רק כדי לשאול מה מגידים פה- תגידו את זה למישהו אחר. או עדיף אל תגידו את זה בכלל. ____ אם עכשיו חשבתם שמדברים פה רק על סרטים, לא הבנתם כלום מההודעה הזאת.
טוב,תקשיבו,ותקשיבו טוב. הפורום הזה הוא פורום שאליו נכנסים כל הפראנואידם(כמו אייסי) וכל המשועממים(כמוני).בתקופות השפע הוא מלא בכל מיני תאוריות פראנואידיות שונות(לדוגמא:מי אומר שהעולם שלנו הוא לא סרט?). אז אם אתם לא משועממים או פראנואידים,או אם אתם רוצים לדבר על "מאטריקס" כדי תצאו מכאן.