על מה מדברים בפורום זה?

shikma r

New member
מצטערת, אבל לא הבנתי על מה בדיוק

הפורום הזה. על תיאוריות, פוליטיקה, אנשים טיפה משועממים? תגדירו לי עוד שם לפורום, כי אני נכנסתי לפורום הזה כי הייתי בטוחה שמדובה בסרט... וכמובן, נמשכתי למקום! תגדירו לי את הפורום הזה!

matrixxxxx ../images/Emo23.gif

חולה על הבחור מטריקס מהצ´אט...אחלה בחור.....
ויקה

just Tanyush

New member
היי ../images/Emo153.gif

אני חדשה פה וממש אין לי מושג על מה צריך בכלל לדבר פה אז על מה אתם מדברים פה ? (הבנתי שלא על פוליטיקה וכל השטויות האלה...)

S__A

New member
חחח, לא נורא, אני חשוב שהפורום הזה>

אמור להוות מקום בו דנים על עייני המאטריקס השונים אבל פתאום ככה מישהו הכניס שרשור "לא קשור" , אז כולם כתבו דברים לא קשורים, וכך נולד הנושא הזה של כל הדברים שלא קשורים לפורום .. :))

../images/Emo4.gifממה שאני הבנתי

על פרשנויות למאטריקס, וכל תאוריה שחורגת מהנורמה וקשה מאוד, או אי אפשר לשלול אותה. ובבקשה, תתקנו אותי אם אני טועה.

shikma r

New member
ולפעמים את תראי כותרות כאלה:

"בלי קשר"!(זה קורה כשהפורום מתחיל להיות יבש...). זה פורום מאוד מפתיע, אל תצפי לדברים מוגדרים, המקום הזה בקושי מוגדר...

IC4

New member
האמת נראה לי שאם לא היית מנסה להבין

היית מבין כל כך יותר טוב

S__A

New member
מה פתאום !? בטוח שזה .... סייפר

או שלללללללללללאאאאאאאאאאאאא !! :))

Gevakumon

New member
היא מדברת על האדם, שקורא לעצמו

מאטריקס...והוא בפורום הזה אז הוא יענה לך, מתישהו

IC4

New member
על מה מדברים בפורום זה?

על מאטריקס! וווואווווו לא ילדים קטנים וחמודים ומפגרים ... לא מדברים פה רק על מאטריקס כמו שלא מדברים פה רק על בלייד ראנר, עיר אפלה, האריסון ברג´רון, גאטאקה, הקומה ה13, קיוב, סטאר וורז, ואנילה סקיי ומה שעוד תחשבו עליו זה פורום שבאותה מידה שלא ברור על מה כן מדברים, כך אמור להיות ברור על מה לא מדברים... ולכן מדברים על מה שנשאר
כל מה שיש לכם להגיד - תגידו אם אין לכם מה להגיד ואתם באתם לפה רק כדי לשאול מה מגידים פה- תגידו את זה למישהו אחר. או עדיף אל תגידו את זה בכלל. ____ אם עכשיו חשבתם שמדברים פה רק על סרטים, לא הבנתם כלום מההודעה הזאת.

דפנה10

New member
אייסי,תודה שהערת את עינינו

טוב,תקשיבו,ותקשיבו טוב. הפורום הזה הוא פורום שאליו נכנסים כל הפראנואידם(כמו אייסי) וכל המשועממים(כמוני).בתקופות השפע הוא מלא בכל מיני תאוריות פראנואידיות שונות(לדוגמא:מי אומר שהעולם שלנו הוא לא סרט?). אז אם אתם לא משועממים או פראנואידים,או אם אתם רוצים לדבר על "מאטריקס" כדי תצאו מכאן.

למעלה