על מה מלמדת הזעה מרובה מהראש?

lavendula

New member
על מה מלמדת הזעה מרובה מהראש?

צריך לעשות עם זה משהו? תודה

vered73

New member
מדובר בהזעה כאילו הילד רק יצא מהמקלחת?

הדבר מעיד על המצאות רעלים שהגוף מנסה להיפטר מהם. לנו הדבר נעלם מיד עם התחלת דרכנו בפרוטוקול, וחזר לא מזמן. רז הזכיר לי את השימוש במלח אפסום בו הפסקתי לעשות שימוש לאחרונה. כשהחזרתי אותו המצב שוב השתפר. ממליצה לנסות. מלח אפסום - יש בצורת מלח ששמים באמבטיה ויושבים שם כעשרים דקות לפחות (לכן היתה לי בעיה הילד שתה מהמים וזה משלשל רציני ביותר כמו חוקן). ויש בצורה של קרם. הנה לינק. אפשר גם לקנות אצל יעקב כאן בארץ אם אין לך כח להתעסק עם כל היבוא והמשלוח וכדומה.

vered73

New member
נ.ב. ויש הורים שמכינים עם שמן שקדים והמלח

הגולמי. אני לא מתמצאת במינונים. שווה לעשות חיפוש מתקדם

lavendula

New member
או.קיי

השאלה אם הרעלים מופרשים עם הזיעה, ואז זה לא מפריע בעצם - רק מרטיב את הסדין בלילה (הוא מזיע רק בשינה). אגב, הוא מזיע כך מלידה, הרבה לפני שגילו את ה-PDD. אני זוכרת שהוא היה יונק ונרדם עליי, ומרטיב לי את החולצה.

vered73

New member
אם הרעלים היו מופרשים כולם מהגוף לא היתה

הזעה. זה לא קשור בתאריך הגילוי, זה קשור בתופעה עצמה. גם אצלנו מגיל אפס רואים את המצב הזה שהלך והחמיר עד לכמויות בלתי תתוארנה. מן הסתם הרעלים לא מופרשים.

מלח אפסום זה מגנזיום סולפט

מה שחשוב שם הוא בעיקר הסולפט. לילדים שלנו יש מצד אחד מחסור ומצד שני זו בעיה לתסף דרך הפה, כי טפילי מעיים אוהבים סולפט וחוגגים עליו (סולפט = גופריתני). מלח אפסום זו דרך עדינה ובטוחה לתסף גופרית שלא עוברת דרך המעיים (אלא אם כן בולעים מים...) אלא נספגת דרך העור. זה עוזר לתהליך בכבד שנקרא PST שפגום אצל ילדינו. PST מעבד ומסלק רעלים מהגוף. לפרטים נוספים על PST בפרט ועל סילוק רעלים בכלל, את מוזמנת לקרוא את המאמר על סביבה נקייה מכימיקלים במאמרי הפורום.

lavendula

New member
תודה לך ולורד

נראה לך שאפשר לערבב את האבקה עם קרם צטומקרוגול?

vered73

New member
אני אחדד את הענין למביני ענין:

קרם דרמקול של ויטאמד, שמומלץ ע"י רופאים גם לנשים בהריון (ע"ע המורה לשעבר שלי להתעמלות נשים), מכיל water petrolatum cetearyl alcohol paraffinum liquidum cetomacrogol 1000 methyl paraban propyl paraben אני מצטרפת לשאלה, זה יכול להוזיל מבחינתי עלויות. מעניין מהו הרע במיעוטו (תלמה איפה את?
)

razgalili

New member
אני לא ממליץ

הבעיה שמלח אפסום אמור לפתור היא תמיכה במערכת שנקראת PST. המערכת הזאת היא אחת ממערכות הדטוקס בגוף שאחראיות על פירוק והפרשה של חומרים רעילים פנימים או זרים. כל המטרה של התיסוף היא לתת למערכת הספציפית הזאת מספיק חומר גלם שהיא תוכל לתפקד בגלל שעקב התהליכים השונים שמעורבים באוטיזם של הילד הגוף שלו מוצף ברעלים שונים ומשונים. הקרם שהוזכר כאן (כמו כמעט כל קרם שניתן לקנות בחנות) מבוסס על שמנים פטרוכימיים ואלכוהול, חומרים שהגוף צריך לעבוד מאד קשה כדי להפריש אותם. במילים אחרות, יחד עם החומר שאתם מורחים בשביל הדיטוקס, אתם גם מורחים חומר שיקלט בעור ושאחר כך הגוף יצטרך להפריש. במקום זה הרבה יותר כדאי להשתמש בחומר באמבטיה או לערבב את המלח בבלנדר עם קצת מים ושמן שקדים ולהכין משחה קצת יותר בריאה.

vered73

New member
לא זוכרת, שואלת שוב: האם דעתך כדעת תלמה

לגבי קירקמן? (לא ממליצה) כרגע זו האופציה הטובה ביותר מבחינתי היות והוא שותה את המים באמבטיה. שוב.

קירקמן לא מומלץ

ניסית חמאת שיאה או שמן קוקוס? אולי כדאי לך גם ליצור קשר עם ניבה שקד או עופרה עדין שכותבות בבאופן טבעי ונתתי כאן לא מזמן את פרטיהן. שתיהן עשו עליי רושם מצויין ואולי הן יסכימו לרקוח קרם מלח אפסום לילדינו (אפשר אולי לבקש גם ממייק? אבל יש סיכוי שהן יציעו מחיר זול יותר).

razgalili

New member
הקרם של קירקמן מכיל פטרוכימיקלים

ולכן לא מומלץ. כאמור מאד קל להכין קרם לבד בבית. תערובת של מלח אפסום, מים ושמן שקדים או דומה בבלנדר ותקבלי משחה נאה. לגבי כמויות תצטרכי לנסות לבד.

גם אני לא ממליצה על ציטרומגורוקול ואפסום ביחד

ההמלצה שלי היא - או למצוא מישהי באיזורך, שהיא קוסמטיקאית בסיסית, עם ידע ורצון ליצור מוצר נקי מכימיקלים ופטרוכימיקלים ושהיא תעשה לך מרכיב שומני, כמו שמן נשא או שיאה, יחד עם מקשר ליפופילי "בריא", שיקשור את השמן למי המלח, ואז הוא פשוט לא יהפוך לשני חלקי חומר נפרדים- של שמן ושל מים, או לעשות זאת לבד בבית. הציטרומגרוקול, או איך שכותבים אותו, מכיל מרכיבים מאד לא מוצלחים. יש היום הרבה יותר קרמים "טבעיים" בעדן ומקומות נוספים שאפשר להיעזר בהם, ללא פטרוכימיקלים וזבלים. לעשות בבית - גם בלנדר לא יעזור כי שמן ומים נפרדים, גם אחרי שערבבו אותם. אז פשוט שמים שכבה דקה של שמן מעל, כף שתיים. אני משתמשת בשמן אובליפיחה,כב זמן רב. אפשר לנסות עם קרם אובליפיחה. יש הרבה כיום בשוק, יחסית מוצלחים. גם קרמים של עמרי הגליל ודומים, הם אפשרות. כל מה שכתוב עליו מתיל פראבן, פרופיל פראבן ו\או DMDM - לא להשתמש בו. בשבוע שעבר בדקתי הרבה מוצרים בחנויות טבע, ויש גם מוצרים נקיים. וחשוב לזכור - אפסום הוא מלח ועל עור רגיש הוא יוצר תגובה של עקצוץ וגירוד. אבל על עור מגורה או "פורח" הוא שורף נוראות. לכן - להיזהר !! וצירפתי קובץ שהכנתי פעם לורד...
על PST כמובן.

מה שחשוב שם הוא בעיקר הסולפט. לילדים שלנו יש מצד אחד מחסור ומצד שני זו בעיה לתסף דרך הפה, כי טפילי מעיים אוהבים סולפט וחוגגים עליו (סולפט = גופריתני). מלח אפסום זו דרך עדינה ובטוחה לתסף גופרית שלא עוברת דרך המעיים (אלא אם כן בולעים מים...) אלא נספגת דרך העור. זה עוזר לתהליך בכבד שנקרא PST שפגום אצל ילדינו. PST מעבד ומסלק רעלים מהגוף. לפרטים נוספים על PST בפרט ועל סילוק רעלים בכלל, את מוזמנת לקרוא את המאמר על סביבה נקייה מכימיקלים במאמרי הפורום.

למעלה