על מה מראה רוק רב שנדבק לשיניים ?

volfson

New member
על מה מראה רוק רב שנדבק לשיניים ?

כשפותחים את הפה ונישארים פסים של רוק. מה גורם לזה ואיך מטפלים ?

רוק סמיך

מראה לרוב על חסר של נוזלים בגוף, האם הינך שותה מספיק ? האם השתן שלך בהיר וללא ריח? אם לא עליך להגביר את כמות השתיה לפחות ל 12 כוסות ביום. אם הינך שותה מספיק , יש מקום להגיע לבדיקה מקיפה אצל מטפל משלים. בוקר טוב יעל

volfson

New member
תודה, אבל ...

אני שותה הרבה. אשמח לדעת מה יכולות להיות הסיבות, והאם יש צורות טיפול. (לפי הצורך כמובן אגש למטפל) רב תודות.

m_katzmann

New member
טיפול לגלוי הבעיה

היי וולפסון, טיפול אלטרנטיבי שונה מטיפול קונוונציונלי. סיבות לסימפטום מסויים יכולות להיות רבות. לכן עם מעט האינפורמציה שנתת כאן, קצת קשה לקבוע מה יצא מכלל איזון. בחר לך כל תחום טיפולי שתרגיש בו נוח. כולנו פה עובדים על איזון ולדעתי ממש לא משנה מאיזה כיוון אתה מאזן את הגוף. ועד אז - תרגיל לאיזון: שים רגל על רגל. יד ימין אוחזת בקרסול ויד שמאל מתחת לכף הרגל, כך שהידיים יוצרים צורה של x . במצב זה החל לנשום. בנשימה קח את הלשון אחורה אל רום החיך וסובב אותה לכל הכיוונים. בנשיפה, שחרר את הלשון. עשה זאת כמה פעמים עד שתרגיש שהנשימות שלך קלילות. אם יש לך אפשרות לעשות תרגיל זה בחצר - עדיף. לאחר שתרגיש שהנשימות סדירות. החלף רגליים ועשה את אותו הדבר גם ברגל השנייה.
מאיה

מה? לא הצלחתי...

איזה רגל על איזה רגל? בישיבה? רגליים ישרות? אולי מכופפות? איזה יד על איזה רגל?

m_katzmann

New member
הוראות זה לא הקטע החזק שלי

היי שמשון הגיבור, הוראות זה לא הצד החזק שלי אבל אנסה שוב: שב על כסא כאשר אתה יושב שים רגל שמאל על ברך ימין. שים את יד ימין על הצד החיצוני של הקרסול ואת יד שמאל מתחת לקשת של כף הרגל. דרך אגב אפשר לעשות את התרגיל גם כשהרגלים ישרות ומונחות אמחת על השניה בצורה של x. את אותו ה-x צריך ליצור גם בידיים ולהניח אותן על החזה, ליד התימוס. מה שחשוב כאן זה ליצור כמה שיותר הצלבות ולעסות את רום החיך. מקווה שהפעם הסברתי את עצמי קצת יותר טוב, מאיה

אה, עקרונות אני מבין...

לעשות הצלבות, זה העניין..(למה, דרך אגב?) ומה זה תימוס? בתור אחד שמכיר את הסטרנום והקסיפואיד שלו ממש טוב, לא זוכר ששמעתי על תימוס.

m_katzmann

New member
הצלבות../images/Emo128.gif

היי שמשון, הצלבות גורמות לאיחוד של מוח ימין ומוח שמאל, כך שהמידע זורם מימין לשמאל ואנחנו משתמשים בעשייה שלנו גם בהגיון וגם בדמיון וזה המצב האופטימלי. כל מי שמשתמש רק בהגיון או רק בדמיון - לוקה בחסר שבא לידי ביטוי גופני זה או אחר. גם בטאי צי יש המון הצלבות - ולא במקרה. תימוס - זה מקור אנרגיה (ודרך אגב, במצב של חולשה כמה טפיחות על התימוס יכולות לשפר את ההרגשה). התימוס נמצא בקו הישר המחלק את הגוף לשניים ממש מעל הסרעפת, כלומר במחצית הדרך בין סוף הגרון לחזה באמצע. מאיה

הזכרת לי !!!... (על דיסלקציה ועוד)

קראתי בעיתון כלשהו על שיטה לטיפול באנשים/ילדים לקויי למידה, הסתגלות ועוד. הכותבת של המאמר אמרה שהיא ראתה את הבן שלה עושה 8 עם הגלשן כל היום, והיא לקחה את זה הלאה. מצטער על המחסור בפרטים, אני לא זוכר הכל. אבל כתוצאה מכך קניתי את הספר של דבורה... משהו (infinity walking), שבו היא מספרת על טיפול בילדים, בין השאר ע"י הליכה בצורת 8 והצלבות אחרות. אני מרגיש על הגוף שלי שההצלבות האלו עושות משהו מעניין למוח...

אה! הנקודה הזאת מעל לחיך... (שאלה)

מה בעצם הקטע שלה? מה כ"כ מיוחד בה? אני שואל מכמה כיוונים: 1. יש לי שָם, במקרים מסוימים, מין "עקיצה", או משהו נקודתי נפוח בגודל של מילימטר, אבל מורגש. זה בדיוק בתקרת הלוע, וזה בא במקרים מאד מסויימים, פעמיים שלוש בשנה (פלוס מינוס), למשך 3-4 ימים, ועובר מעצמו. 2. הנקודה הזאת היא גם הנקודה שמוזכרת בטאי-צ´י (הם ממליצים לגעת עם הלשון בחיך העליון) 3. קסטנדה, רחמנא ליצלן, מציין שתקרת הלוע/חיך היא מקום ששופע באנרגיה מסויימת מאד. פרטים לפי דרישה.

m_katzmann

New member
נקודות בחיך

היי שמשון, מאחר שדברת על נקודה אחת בלבד - אני מקווה שהבנת שאתה צריך לעסות את כל החך לכל הכיוונים, לא רק למעלה, בתנועה מעגלית. ה"עקיצה" שלך ברום החך מצביעה על כך שיש לך בעיה בכיוון מעלה ולכן התרגיל הבא יכול לעזור לך: שים יד ימין על הטבור וביד שמאל תכופף את את הזרת ואת האצבע הרביעית עם שלושת האצבעות אתה מעסה את השפה העליונה מתחת לאף כאשר אתה מעביר את היד ימינה ושמאלה. חשוב ששלושת האצבעות יקחו חלק בעסוי. לאחר מכן החלף ידיים. יד שמאל על הטבור ואצבעות יד ימין מעסות את השפה מתחת לאף. ושוב, התרגיל הזה הוא טוב, הוא פותר את הבעיה - טכנית, אבל עד שלא תעבוד על הקטע הרגשי, ההמרצה תהיה טובה עד להתקלות הבאה שתוציא אותך מכלל איזון. דרך אגב, כתבת שהעקיצה הזאת באה במקרים מאוד מסויימים. נסה להבין למה דווקא במקרים אלה. מה קרה סמוך להופעת העקיצה? מצטערת על הבורות, לא מכירה את קסטנדה, אך יתכן שהאנרגיה שהוא מציין - חסרה לך או לוקה בחוסר איזון וכל מה שאתה צריך עכשיו לברר הוא למה. מאיה

שלושת האצבעות הנותרות, נכון?

אני יודע טוב מאד למה ומתי זה קורה לי, ה"עקיצה" הזאת. רציתי לראות אם יש דעות שונות אצל אנשים אחרים. זה קשור ליותר מדי דבש, בין השאר (שכחו להזכיר את זה ב"משלֵי") אבל חשבתי... אולי.., לא חשוב..
תודה.

למעלה