על מה עבדתי השבוע

עינבלית

New member
על מה עבדתי השבוע../images/Emo205.gif

מזמן מזמן לא העלתי עבודות. אומנם לא הכל ליבוד ובכ"ז אני משתפת. השבוע עבדתי בתפירה- תפרתי שני מנשאים לגוזל (תכף בן שנה!)- מנשא מאי טאי ומנשא קוריאני. שניהם ע"פ הסברים מהאינטרנט. את המאי טאי תפרתי מכותנה ואת הקוריאני מבד ריפוד כחול שקניתי במיוחד לצורך זה. הקוריאני יותר נוח ללבישה לטעמי, הוא בעל 2 רצועות לעומת השני שיש לו 4. מלבד זאת עשיתי פיות שונות, גם כושיות, החלטתי שנמאס לי מהלבן הזה. החומה הראשונה יצאה יפה, השניה עדינה, ועכשיו אני מתכננת להכין אחת צהובה. סינית? אתחיל בתמונות. הנה המנשא הקוריאני בהדגמה

עינבלית

New member
תפרתי בובת ../images/Emo205.gifמשני צבעים של לבד

ורוד ותכלת, אני מתלבטת אם לתפור לו גם אזניים, בתוכו שמתי פעמונים והוא מצלצל- מתנה לתינוקת של חברה.

עינבלית

New member
והדוגמן בלי המנשא

לטובת הדודות שלו שקוראות וכותבות כאן... איולי ויאמה, זה בשבילכן!

אור224

New member
עינבלתי--יופי של יצירות

אחת אחת אבל הדוגמן גונב את ההצגה. הפיות -רעיון מקסים.

smady a

New member
עינבלית יו איזה יופי נפלאאאאאאאאאאא

כל הכבוד לך . מנשאים נפלאים.

md55

New member
יופי של עבודות .

אהבתי יותר את המנשא מכותנה,הבונבון שלך ניראה שם יושב עם תמיכה טובה יותר בגב ניראה שהוא יושב בנוחיות. והתפירה שלך יפה ונקיה כל הכבוד .

goldfish11

New member
מדליק הרעיון של פיות "גלובליות"

האם אפשר ללבוש את המנשא - גב לבד או שיש צורך בעזרה? הבובה שלי שוקלת 10 ק"ג והייתי שמחה מאד לשאת אותה על גבי במקום קדימה אבל לא מצליחה ללא עזרה.

עינבלית

New member
אני לובשת את המנשאים ללא עזרה.

צריך ללמוד את הטכניקה- אבל זה אפשרי. הבובון שלי מתקרב לעשרה קילוגרמים, ואת הבכורה ששוקלת כמעט 14 ניסיתי גם במנשאים האלו. אני חושבת שמשקל כזה עדיף על הגב.

Sימה

New member
עינבלית--יופי את חרוצה- הדובי מדליק

הפיה השחורה ---רעיון יופי יופי

יאמה

New member
המנשאים נראים נהדר!

למה את צריכה הרבה מנשאי גב? האם בכל אחד מהם יש חלוקת משקל שונה?

עינבלית

New member
תודה! וההסבר

חלוקת העומס על הכתפיים והאגן שונים בכל מנשא וגם המשקל של התינוק כשהוא ישן או ער (וזה כנראה נובע מהמרחב שתנועה שלו על הגב).

עלמה7

New member
הכל נראה נהדר -

איזו חריצות! לא כל כך הבנתי את ההבדל בין שני המנשאים, אבל אני מעריצה אותך על התפירה ועל הנשיאה. אני הפסקתי לשאת את הילדה שלי בגיל שבעה חודשים בערך (אם כי נשאתי אותה מקדימה, וזה עשה לי כאבי גב איומים) ואז היא עברה לאבא שלה
על הגב לא ניסיתי. מצד שני, יש לנו עגלת תינוק, ועד היום, כשהיא מתעייפת מללכת, היא יושבת בעגלה. גם אני חשבתי על פיות כהות עור (זה היה כשהרסתי ים של צמר עיזים חום, ונשאר לי די הרבה לא מנוצל). את יכולה לעשות לה שיער שחור... האמת - אפשר לעשות פיות בכל הצבעים, לאו דווקא צבעי עור, לא?

עינבלית

New member
אצלנו העגלה היא רק כשאין ברירה

כי רוב הסביבה היא עם מדרגות אז מנשא נוח יותר. ולעבודות הבית- ילד על הגב מאפשר הרבה. עשיתי לכושית אחת שיער מקורזל אפור, יצא וופי כולדברג

למעלה