מהלימודים שלי.
אני מדריך קונג-פו (התפתחות אישית) במקצועי ובהכשרתי. חלק מהאימונים שלי היו בנושא המרתק המכונה ``תפישה``. נושא זה נחלק לכל מיני נושאים, כאשר החלק המשמעותי ביותר באמנות התפישה, באופן בו אני למדתי אותה, הינו ``אמנות החלימה``. אמנות החלימה הינה האמנות של יצירת תפישה רציפה (קוהרנטית) ובעלת משמעות. כולנו מומחים במידה מסויימת באמנות זו, על-ידי כך שאנחנו מתאמנים שנים על גבי שנים. אפילו כדי לתקשר ולקרוא את הטקסטים האלה, כפי שאנחנו עושים בפורום זה, היינו צריכים שנים רבות של למידה ותרגול. הסוד הוא ביכולת שלנו להשליט סדר בתוהו ובוהו של היקום, באמצעות קיבוע החלום שאותו אנחנו חולמים והישארות בתוכו. החלום הנוכחי הינו חלום מסונכרנן, שכולנו למדנו לחלום ביחד. גם את וגם אני היינו זקוקים לכמה וכמה שנים עד שהצלחנו לחלום אותו. בשנה הראשונה לחיינו, למשל, עדיין לא היינו מסונכרנים עמו כלל וכלל. בלילה, כשאנחנו עוברים לצורות תפישה אחרות, או ליתר דיוק - חדלים מלהפעיל את צורת התפישה שאותה למדנו להפעיל - אנחנו בוראים מאותה מציאות ממש רציפויות קצרות-מועד מסוגים אחרים. רעיעותן של רציפויות אלה עושה אותן ל``חלום``, בניגוד למצב ה``ערות``. גם העדר הסנכרון של חולמים אחרים מפחית מחשיבותן עבורנו, אני חושב. ובנוגע לשמי, ShineOn, ובכן, זה שמי (בתעודת הזהות,בהן צדקי). שמי הפרטי הוא בן. שם המשפחה שלי הינו ``טל-שחר``. ועכשיו כשאני חושב על זה, משמעות השמות שלנו, שלך ושלי, היא די דומה, לא? באהבה, בן