על מועדון החובבים והקשר שלו

mirigami

New member
על מועדון החובבים והקשר שלו

למרכז לאוריגאמי אני מצרפת קובץ שמסביר את הקשר בין המועדון חובבים למרכז לאוריגאמי אני מאוד מבקשת שלא תראו בזה חומר פרסומי מכיון שזה לא! פשוט קיבלתי כל מיני תגובות וחשבתי שהבהרה יכולה לתרום להבנת חשיבות המועדון.ועל תפקיד המרכז לאוריגאמי אני מצרפת את הפירוט בקובץ כדי שרק מי שחשוב לו לדעת יוכל להביט בזה.

gogolobo

New member
תרומת ממשלת יפאן

האם נכון שממשלת יפאן תרמה סכום נכבד למרכז לאוריגאמי? (כרגע הסכום שמור במערכת). האם אפשר לדעת מה גודל התרומה ומה המרכז לאוריגאמי עשה בכסף? האם לא נכון להראות שקיפות בעניין התרומה אם המרכז לאוריגאמי קיים בזכות המתנדבים הרבים שעושים את מלאכתם מכל הלב??? ולמה לא יכולתם לחלק לחברי המרכז הרשומים את הספר שהוצאתם (אני בטוחה שפחות מאחוז מהתרומה היה מכסה זאת...)? מירי - בבקשה את התשובה אל תייעדי לי. ייעדי אותה לחברי המרכז לאוריגאמי. תודה

jackson

New member
Reply to Gogolobo -- the facts

For the public record, I want to answer your criticisms made about Miri. You suggested that the grant we received from the Japanese government is a secret. This is not true. News of the grant was posted by Miri on this Forum. News was also posted on the international Origami List and on the BOS Newsgroup. It was written about in Origami USA's magazine 'The Paper' and also in the BOS magazine. It has also been mentioned in other European origami magazines. It has also been discussed at Fan Club meetings and many times on the phone or in emails between Miri and Fan Club members. One of the Fan Club members came to the final party of the first course. Just because you personally don't know something, does not make it a secret. If you want to be kept in touch with everything that happens in origami, you should not rely on recent postings on this Forum for all your information. You suggested that the grant be used to give free copies of the 'Israeli Origami Collection: Vol1' to Fan Club members. The terms of the grant are that every penny be used for the project. We keep meticulous records of ALL the money we spend. A representative of the Japanese Government oversees the project and checks carefully how we spend the grant. This grant may only be used for joint origami activities between Israeli and Palestinian children …or we lose it. You suggested that Miri is lazy because she did not translate my English piece about Dave Brill. If you believe Miri is 'lazy', you don't know her -- I constantly tell her that she works too hard and should reduce her workload. We know there are Fan Club members with excellent English who enjoy translating. We are very grateful for their contribution to everyone's greater enjoyment of origami, done with a generous heart on your behalf. Paul Jackson

גילה או

New member
לגוגלוגו-

ההתקפות האישיות שלך בפורום פוגעות לא רק במירי (וליהי שאומנם התנצלת בפניה אך הטעם המר של הודעתך עדיין נישאר)אלא גם בי ובשאר חברי הפורום. רובנו נהנים מאוד מהעיסוק באוריגמי ומהאפשרות להעביר ביננו אינפורמציה בנושא.הסגנון שבו את כותבת וההשטלחויות פוגעות בי ואני בטוחה שגם בשאר חברי הפורום.בגלל הסגנון קשה אפילו להתייחס ברצינות לשאלות שאת מעלה ולמרות זאת פול ענה לך תשובה מנומסת . אני מאוד מקווה שההודעות הבאות שתשלחי יהיו בנושא האוריגמי וברוח טובה יותר. בתודה מראש -גילה.

גילה או

New member
ועוד משהוא בעניין

החברות במועדון החובבים היא לא חובה אלא מתוך בחירה.אני בן אדם בוגר בחרתי להיות חלק מהמועדון ואני נהנית מכל רגע .החברות נתנה לי המון מבחינת הידע בנושא האוריגמי וגם נהניתי מאוד להכיר את החברים . גם בהכנות לפסטיבל ההתגייסות של החובבים הייתה באמת מכל הלב.אנשים תרמו מזמנם וגם אנחנו החובבים זכינו לחוויה אדירה.דגמים שלנו הוצגו בתערוכה ולכבוד היה לי בשל כך.וזאת ההזדמנות להודות למירי ופול על יחסי הציבור ועל הצלחתם בהצגת הקיפולים במוזאון.אם למישהוא מהחובבים היתה טענה כל שהיא אני בטוחה שהם יודעים כיצד להביע את דעתם. מי שבוחר שלא להיות חבר במועדון החובבים או מי שמאוכזב מהפעילות זכותו לפרוש. לי החברות עשתה רק טוב.ואני אמשיך לעזור בפעילויות העתידיות בהנאה מלאה.

למעלה