על מטרות
ומתנות

חן123

New member
על מטרות ../images/Emo68.gif ומתנות ../images/Emo77.gif

אחרי לידת בכורי, בדיאטה הרצינית (זאת שהורדתי בה 21.4 ק"ג בשיא) נהגתי כל 5 ק"ג לקנות לעצמי מתנה שווה. עכשיו כשחזרתי, בא לי לחדש עם עצמי את המנהג הזה. מה איתכם? איך אתן מצ'פרות את עצמכן על ירידה? אני מחפשת רעיונות...

magic40

New member
הצ'ופר הכי גדול שלי

זה ללבוש את המכנסיים ולהרגיש בנוח חולמת!!!!לצ'פר את עצמי במכנסיים חדשים מידה 40 ולא 42 אני חולת בגדים לגבי 5 קילו כל פעם או ירידה במשקל יש לי בעייה או שהמשקל שלי דפוק או שאני תקועה כבר חודשיים עם 8 קילו ההיקפים יורדים אבל בצעדי צב הגיל את יודעת(40)
גם תורם למצב לגבייך רעיונות לצ'ופר זה תלוי מה את אוהבת מה את אוהבת?

napopo

New member
אני מצ'פרת את עצמי

עם קניה של מכנס חדש או חולצה יפה. ולעיתים אני גם חוטאת ואוכלת משהו טעים שהרבה זמן לא אכלתי

חן123

New member
העניין הוא שאני לא אוהבת בגדים

בשבילי לקנות בגדים זה עונש - לא פרס. גם מסאג'ים וכו' לא מחביבי טוב, אולי עד ה 5 ק"ג יהיה לי רעיון...

תומרותם

New member
רעיון למתנה

הי חן מזמן מזמן לא הייתי כאן רעיון למתנה שאני אוהבת - גרביים !!!! והמון!!! אפשר גם עגילים, שרשרת עם אבנים יפות, משהו בסגנון אישי כזה. ממש מגניב הרעיון לתת לעצמך מתנה כל X ק"ג, לא חשבתי על זה אף פעם!

אני מאמצת את הרעיון שלך...

התחלתי דיאטה לפני שבועיים וחצי אני מבקרת פעם בשבוע אצל דאטנית ירדתי עד עכשיו 4.300 והחלטתי לקנות לעצמי משהו כל 5 קילו אז עכשיו יש לי למה לשאוף.. תודה על הרעיון

מחר אני הולכת להישקל...

מקווה שאכן אוכל כבר לקנות משהו... ביום שלישי אני ביום חופשי מהעבודה (אני גננת) כך שיהיה לי זמן לחשוב על משהו לקנות החלטתי שלא בגד - אחכה שארד עוד במשקל יש הצעות?

נוגלי

New member
תקני בגד במידה שאת שואפת להיות בה

וכך זה גם ידרבן אותך לרדת במשקל על מנת ללבוש אותו וגם תקני מתנה...

תומרותם

New member
אצלי זה אף פעם לא עבד

בכל המקרים שקניתי מידה יותר קטנה, כבודו במקומו נשאר - בארון.

חן123

New member
אני דווקא בעד לקנות משהו לעכשיו

הרי זה "פרס" ומוטיבציה על מאמץ עכשוי.

למעלה