על מיגרנות וראייה לקויה

Lady Bee

New member
על מיגרנות וראייה לקויה

שלום רב, אני בת 20 וסובלת כחמש שנים ממגרנות. התקפי המיגרנות אצלי מלווים בכל התסמינים המוכרים ובנוסף מדי פעם אני חווה טשטוש ראייה (תסמין מוכר גם הוא) אלא שאצלי הוא הופך לעוורון מוחלט ומלווה בתחושה של אובדן ההכרה (מעין "חצי" עילפון). בזמן האחרון אני חשה שהראייה שלי לא תקינה כפעם- יש לי מעין "מסך שלג" (כמו בטלוויזיה מקולקלת) מול העיניים וזה מחמיר כשמדובר בראיית לילה (היתה לי פעם ראיית לילה מצויינת). שאלתי היא, האם מיגרנות יכולות לגרום לליקויים קבועים בראייה ואולי בעוד מספר שנים אתעוור לחלוטין? האם אני צריכה לפנות לרופא עיניים או לנוירולוג? תודה.
 

קשקה

New member
מיגרנות לא יכולות לגרום לליקוי

בראיה אבל ליקוי בראיה יכול לגרום למגרנות. ממליצה לך ,לפני הכל,לבדוק את ראייתך.לפעמים משקפיים פשוטים יכולים לפתור את כל הסיפור... רפואה שלמה
 
מגרנות...

שלום, אכן תופעות ראיה בזמן מגרנות מוכורות, גם התופעות שאת תיארת, ואפילו יש להן תיאור של "מיגרנה של העיניים". ממליץ לך להתייעץ עם רופא-עיניים שהוא נוירואופתלמולוג. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט-קליני.
 
למעלה