על מילים..

על מילים..

בנקיק של סלע החבאתי את המילים שייעדתי רק לך.. טמנתי אותן בשקית אטומה מוגנות משמש,חתומות בשעווה שמא יפוג תוקפן..ותימסנה.. וחיכיתי. מידי חודש,עברתי בנקיק,לו לראות לבדוק,למשש,אם נותרו הן שלמות או שמא,איזה אורח לרגע סילק לי אותן,רק כדי למחזר מילותי לזו ששלו.. וחיכיתי.. לאחרונה אינני מבקר שם יותר מעדיף על מילים מוזהבות לוותר כי כשבך אפגוש אנסה לאלתר ולא להקריא מן הכתב...ולמחזר כי לך-מגיעות המילים המיוחדות מילים המגיעות..רק לך.

תלתלית

New member
את מילותיך

אגרתי בתוך שתיקתי שלי לפעמים בלילה כשאני לא נרדמת כמו היום אני מוציאה מילה אחת <למשל: עורף> ונותנת לעצמי להתלטף בה. המילים שלך היו לי יותר ממוזהבות כי הן היו רק שלי לפעמים אני רוצה לזרוק את כל האותיות האלה לים הגדול של הדמעות אם אפשר היה לקחת את הזיכרון ולהטיס אותו הרחק או לשים אותו במערה חשוכה. האם יפוג תוקפן של מילותיך ? הלוואי. את מילותיך אגרתי בתוך שתיקתי שלי ואני חתומה לא קוראת לא שומעת ולא רואה. היום ראיתי את המדבר נקיקים נקיקים רבים כמה זכרונות יש בהם כמה מילים היית לי ואינך עוד. <תודה מרק קקטוס אתה עוזר לי להוציא א ת הסלעים שלי אל האור>.

חן (*_*)

New member
ולעיתים..................

אין האדם יודע מה רב כוחה של המילה אם זו מילות אהבה או חלילה-ריב ופגיעה.... מילה=אמירה,מלל, הבעה.... מילה=חיתוך(ברית)בסכין חדה !

אכן תלתלית

מילים מילים מילה בתוך מילה מילה מתוך מילה שרשרוש של אהבה אכן כלים שלובים

Mוניk

New member
תלתלית../images/Emo24.gif

תלתלית ממושית זרקי את כל האותיות שאינם אפיקטיביות יותר ככל שתוציאי אותם החוצה כך תחושי בהקלה כי מה הטעם להאחז בהם, הם הרי חונקות יושבות על הגרון, אז תוצאי אותם זרקי כל מה שחונק מאמי תכתבי תבכי ככה זה יוצא ומשחרר. הזכרון ישאר בנתיים, אך אם הימים שחולפים גם הוא יעלם, יתפוגג ויבואו ימים יפים יותר, אם אהבה חדשה ומילות טריות, רעננות שיביאו איתן משב רוח מלטף, פרפרים חדשים אממממ ויש בזה המון כייף, תלתלונה תביטי קדימה לאהבה חדשה שבטוח תבוא אלייך ותלטף שוב את כולך כי את כל כך מקסימה. אוף ריגשת אותי במילותייך
תלתלית
מוניק

תלתלית

New member
מביטה קדימה

משתדלת ללמוד ממה שהיה למה שיבוא. תודה מוניק. <את מזכירה לי את מה שלפעמים אני שוכחת...>
תודה

Mוניk

New member
תלתלית אני איתך עד ש.......

תעברי את הגשר הזה ואת תעברי, הינה צעדיך גדלים מיום ליום והופ את אוטוטוטוטוטו עוברת הכל
תלתלית
מוניק

Mוניk

New member
../images/Emo23.gifאהבתי ת´מילים שכתבת פה מרקי}{

וואו יהיה לה, לה לזו שתקבל את מה שהחבאת יהיה לה כייף לקבל מילים מיוחדות כל-כך מקסים קקטוססססס
מוניק

למעלה