על מי הם מנסים לעבוד..אני לא מבין!!

roaic

New member
על מי הם מנסים לעבוד..אני לא מבין!!

למה כל אלה שהודחו..........ושהם מגיעים לאי המתים....משחקים אותה כאילו הם מופתעים!!! אני רוצה להבין: בגירסה האמריקאית............אין אי המתים??????????????? ואם יש.....אז המתמודדים כאלה מנותקים שהם לא ראו את הגירסא האמריקאית,לפני שהם באו להתמודד בגירסא הישראלית? ואם זה לא כמו בגירסא האמריקאית זה מאוד מוזר....כי,לפי החוק,אסור בשום פנין ואופן לשנות חוקים של משחק. אני משוכנע שאם הפקת "הישרדות האמריקאית" היתה יודעת,ששינו פה את החוקים......היא הייתה תובעת במיליוני שקלים את ההפקה הישראלית~~~

roaic

New member
מה זה אי הגלות???????????????

ואם אין דבר כזה "אי המתים"..........אז האם ההפקה האמריקאית יודעת ששינו פה את החוקים?

דרדן

New member
אי הגלות זה שולחים מתמודד אחד לאי

לבד לפני ההתמודדות מול השבט השני. משהו כזה. גם באמריקאית היו שינוים בכל סידרה. היה לפעמים שהודחו שני אנשים באותו סבב של הדחה.

roaic

New member
נו אז על מי עובדים בעיניים?

מסתבר שהמתמודדים שמודחים ,בעצם יודעים בתוך ליבם...........שכשהם מודחים מהשבט...זה לא בדיוק סוף הסיפור שלהם. אז מה הדרמה הכ"כ גדולה...לא הבנתי.

זה מה שיפה בהשרדות

כל עונה החוקים משתנים, פעם היה אי המתים, אח"כ הוסיפו את אי הגלות, בקיצור יש סיבה למה זה מצליח 15 עונות, כל אחת שונה מהשניה.

../images/Emo207.gif אומנות ההספאמה.

חולמים להיות ספאמרים? בדיוק כמו עומרי? עכשיו אתם יכולים!

Fלויד

New member
בוא אני אסביר לך הסבר רחב גבר!

אף פעם בתולדות השרדות לא היה אי המתים כמו שהוא בישראל! מדובר בשינוי החוקים וכן, ההפקה של ארה"ב מודעת לזה. החוקים של השרדות- גם בארה"ב משתנים מעונה לעונה. -> הייתה עונה שבה כל המודחים הגיעו לאי נוסף, הצברו שם ואז חזרו כשבט ה"מנודים" והתחרו כשבט נוסף. -> "אי הגלות" לא היה למי שהודח. כשהיו אתגרים וקבוצה ניצחה, היא שלחה חבר מהקבוצה השני לי הגלות, הוא היה שם 24 שעות וחזר למשחק. באי הגלות היה פסלון חסינות חבוי אז היה לאי הגלות גם יתרון וגם חסרון בקיצור, גם אם כל המתמודדים בישראלית ראו את כל העונות של ארה"ב לא הייתה להם שום דרך לנחש שיש אי המתים אז ההפתעה והשמחה שלהם אמיתיים לגמרי

למעלה