על מכירות חיסול ושיבת הנעדרים.

על מכירות חיסול ושיבת הנעדרים.

בעל הבית השתגע. תוך חודש מפתיחת העונה (השלישית) מכרו ריאל את השחקנים הבאים : רוברטו קרלוס - מנצ´סטר יונייטד (13 מיליון פאוונד) זינדין זידאן - יובנטוס (16 מיליון פאוונד) לואיס פיגו - באיירן מינכן (18 מיליון פאוונד) רונאלדו - אינטר (22 מיליון פאוונד). וזה בלי להזכיר עוד את קונססאו ואיוון קאמפו, שנמכרו גם הם. במקום כל אלו הם הביאו בנתיים רק את דווידס מיובנטוס. אומנם רכישה גדולה, אבל לא נראה לי מספיק בשביל לכסות על 4 סופרסטארים. קצת ביזארי כל העסק. אולי ננסה להביא את ראול אלי למילאן, כל עוד הם מוכרים בזול. - ולנושא דומה אבל שונה. ושבו הנעדרים הביתה. שלוש רכישות גדולות ב´עונת המלפפונים´ הנ"ל היו של שחקנים שחזרו לקבוצות מהן נמכרו. זידאן ליובנטוס, רונאלדו לאינטר ויאפ סתאם למנצ´סטר (ומה הסיכוי שסר אלכס יסכים לזה?). המנג´ר שלי מתחיל לאבד את זה. ואם כל זה לא מספיק, ראובן עובד הבקיע נגדי שלישיה. אומנם מילאן שלי ניצחה 4-3, אבל אני בספק אם עוד 4 חודשים מהיום עובד יבקיע שלישיה מהקשיור ההתקפי של לאציו.

tomash11

New member
גם אצלי יש משהו דומה

אני משחק בלי עדכונים בכלל, וריאל מוכרת את זידאן ואת פיגו תוך שנתיים. מוזר מאד בכך שהם רכשו אותם ממש לא מזמן.

ofer16

New member
אצלי תמיד

מנצ´סטר קונים את פאולו מלדיני, ורוב הפעמים ת´וראם עובר קבוצה, לפעמים גם רוברטו קרלוס. אבל שיא השיאים היה כשדג´למיניה (איך כותבים את השם הזה בעברית?!?) עבר תוך 3 עונות 7 (!) קבוצות שונות ובפעם השמינית הוא חזר לדפורטיבו כשהוא בן 36... (אמרתי כבר שיש לו ח*א של אופי?). *אני לא יודע איזה מילים מותר לכתוב בפורום, אז אני לא כותב (חסר שם ר´ למי שלא הבין...)

KaZaM

New member
יכול להיות שסלטיק הם הקבוצה הכי

עשירה במנג´ר??? כי אצלי הם פשוט כל שנה קונים ב-90 מיליון דולר שחקנים משהו מטורף גם אצלכם זה ככה???

kaizer souza

New member
גם אצלי משהו דפוק עם סלטיק

בשמירה שלי עם ברצלונה (בחרתי שם גם ליגה אנגלית, איטלקית ועוד). סלטיק קנו את : אריאל אורטגה, רפאל ון דר וארט (כשהוא יקר), דיויד בקהאם, חואן ורון, טריבו ווסט (ב-20 מיליון), אבבה סנד ואולי עוד איזה חלוץ ששכחתי. מרוב שהיו להם הרבה כוכבים הם מכרו את אורטגה ולארסון בעונה ה-4. דרך אגב, את ורון ואת בקהאם הם קנו בעונה שלישית בערך. (ובליגת האלופות הם מושיבים את בקהאם על הספסל...). אולי מישהו כאן התחיל פעם משחק בליגה הסקוטית והא יוכל להגיד עם כמה כסף סלטיק מתחילים ?

למעלה