על מלפפונים ושאר ירקות...

vi-TAL-ity

New member
על מלפפונים ושאר ירקות...

הנה קונספירציה: (אם הבנתי נכון, קונספירציה זאת קנוניה. לפחות לפי המילון) לא קרה לכם אף פעם שהתחלתם לאכול מלפפון ו... הוא אומנם ירוק ונראה טעים, אבל אז... אתם כזה מסתכלים על הצורה שלו ואומרים... איכסססס!! וזורקים אותו מיד בגועל? לדעתי זאת קונספירציה של מי שקבע שמלפפונים צריכים להיראות ככה. סתם להרוס לנו את ההנאה מהאכילה... מי בעצם קבע איך הירקות ייראו? אולי הם בכלל לא אמורים להיראות ככה?... כלומר, למה העגבניה לא משולשת וכתומה? ולא היה נחמד לאכול גזר.. כחול? אוקיי, יש עוד אחד. שמתם לב שהגיע החורף, וכולם מתרגשים מהשלג והגשם והרוח, אבל יעברו רק חודשיים והחורף יהיה כבר אאוט לגמרי? זה לא פיר שנותנים לכל עונה רק עונה אחת להיות אין!... טוב, אני בד"כ לא ככה. פשוט החלטתי שכדאי שיהיו לי כמה קונספירציות להודעה שלי ושהיא לא תהיה סתם משהו בסגנון: "היי אני חדשה אני מתלהבת מהפורום שלכם ביי." ואם מישהו מכם נחמד (ומשועמם) - כתבתי אתמול הודעת תגובה ומשום מה זה לא עלה לראש הדף ולכן אף אחד לא שם לב אליה. היא בדף הקודם, אז... גו גט איט!... ועכשיו הסתכלתי אחורה לפני שאני שולחת וגיליתי שההודעה הזאת... די מטומטמת. זאת לא אני! זה... זה מזג האויר!! לתלות אותו!!! לתלות אותו!!!! (ציטוט מפי מלכת הלבבות...) -טלי-

Brondelshmit

New member
תגובה

לפי דעתי הכל מקרי בחיים לכן זה ככה אך מי אמר, אם הינו חוזרים בזמן אז המלפפון לפי דעתי היה נראה אחרת אגב אני מפנה אותך להודעה שלי למעלה תחת הכותרת בשבילמה אנחנו חיים

goldi san

New member
מה שאמרת על מלפפונים, זה בדיוק

כמו מה שקורה כשחושבים יותר מדי על מלה אחת ועל כל ההגהים שבה, וחושבים אותה מלא פעמים רצוף. ואז פתאום מבינים: "וואו, איזה מלה מפגרת המציאו כדי לקרוא לדבר ההוא בשם" הצלילים נדמים ממש מגוחכים. זה כיף מאד.

rshilkrot

New member
נכון נכון!

זה קורה לי כל הזמן, בעיקר עם מילים בעברית שבאמת המציאו להם מצלול מכוער.

rshilkrot

New member
אין כמו המילה "איצטרובל"

כדי לשבור לך את הלשון. אחרי כמה זמן אתה חושב - מי לעזאזל המציא את המילה המחורבנת הזאת? ועוד בשביל הדבר המסכן הזה שנופל מהעץ...

rshilkrot

New member
אין כמו המילה "איצטרובל"

כדי לשבור לך את הלשון. אחרי כמה זמן אתה חושב - מי לעזאזל המציא את המילה המחורבנת הזאת? ועוד בשביל הדבר המסכן הזה שנופל מהעץ...

חזיר בר

New member
למה להיות שלילי

תחשוב על המילים הנפלאות באנגלית "קושן" לריפוד "סקויז" למחיצה אני יכול להגיד רק את שני המילים האלו ולא לצאת מהמיטה.

rshilkrot

New member
מילים באנגלית לא תופסות

אנגלית שפה מדהימה. אין בה שבירות לשון כמעט בכלל, בניגוד לשפות השמיות והקיריליות/סלאביות...

RedStorm

New member
אתה יושע שיש אנשים שמכינים מזה מרק?

באמת! ממש מרק ... בעיקר סבתות זקנות

rodney

New member
זאת אכן תופעה נפוצה אצלי

למשל "שרשור" או "צלצול" יש המון!!!!!!!!!

The Messiah

New member
צורתו של הפרי היא אלמנט בעצם קיומו

ירק שהוא ירוק כהה מבחוץ אבל בבהיר בפנים שיש לו טעם של מלפפון זה פשוט מאוד לא מלפפון זה משהו אחר לגמרי עוד מחשבה שעולה לי הרבה בראש איך פועלת שיטת הסיווג של המוח שלנו כאילו יש קבוצות כמו צמחים ובתוך צמחים יש נגיד עצים ובתוך עצים יש עצים מחטיים ובתוך עצים מחטיים יש עצי אורן ואז יש כל מיני סוגים של עצי אורן אז נגיד האורן הבסקי (סתם המצאתי) כל אורן בסקי נושא מרקם דיאןאיי שונה אז מה בעצם מסווג אותו לאותו זן עם עץ אורן בסקי אחר ולא עם העגבניה כאילו שתיהם לא זהים אז כמה דומה צריך להיות דבר אחד לדבר שני כדי שהם יחשבו ל"אותו הסוג"?

למעלה