על מנת להכיר אתכם יותר טוב...

Tal2012

New member
על מנת להכיר אתכם יותר טוב...

ועל מנת להפיג את השיעמום מהחופש.. *גנבתי מהפורום של השאלונים* ^^ ולצרף שם ^^ 1. מהו הגיל שלך? 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים? 3. מהו הספר האהוב? 4. סדרת הטלוויזיה האהובה? 5. האם את/ה מעשן/ת? 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך? 7. המאכל האהוב עליך? 8. הסלבריטי האהוב עליך? 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? 10. בתור מה היית רוצה לעבוד? שבוע טוב

Tal2012

New member
../images/Emo27.gif עונה ../images/Emo37.gif

טל
1. מהו הגיל שלך? 16 וקצת 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים? ארמגדון
ומטריקס
3. מהו הספר האהוב? אממ.. ג'יין אייר ורודף העפיפונים חביב
4. סדרת הטלוויזיה האהובה?
האוס
אחרת לא הייתי פה 5. האם את/ה מעשן/ת? חלילה וחסה 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך? מה עניתי לפני רגע ? 7. המאכל האהוב עליך? פיצה
8. הסלבריטי האהוב עליך? אין מישהו ספציפי, כנראה שברוס וויליס
וקיאנו ריבס. 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? שומעת כל מה שנורמאלי, לא משנה מאיזו להקה. 10. בתור מה היית רוצה לעבוד? פקחית טיסה
, אך גם להיות שחקנית אף פעם לא מזיק

אוקיי

1. מהו הגיל שלך? הוא חסוי
2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים? לא יודעת
3. מהו הספר האהוב? יש יותר מדי
4. סדרת הטלוויזיה האהובה? אי אר, האוס, מכושפות. לא יכולה לבחור בניהן
5. האם את/ה מעשן/ת? חס וחלילה, לא!
6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך? 7. המאכל האהוב עליך? אין 8. הסלבריטי האהוב עליך? אין 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? אני שומעת על מיני דברים, אין לי כ"כ משהו אהוב
10. בתור מה היית רוצה לעבוד? רופאה לא תשובות ממצות במיוחד

../images/Emo205.gif ../images/Emo29.gif

שם: אופיר
1. מהו הגיל שלך? 18 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים? פייט קלאב, שר"ה, לוק סטוק (וסנאצ' כמובן), מטריקס (רק הראשון), נערי פלא, סין סיטי, 12 הקופים. (אני אפסיק פה אבל יש עוד
) 3. מהו הספר האהוב? אין לי ספר אהוב ממש... כל דבר של פראצ'ט, המדריך, אנדר... 4. סדרת הטלוויזיה האהובה? האוס, גילמור, וונדרפולס סיינפלד. 5. האם את/ה מעשן/ת? לא, פויה! 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך? 7. המאכל האהוב עליך? די, קשה לבחור :X 8. הסלבריטי האהוב עליך? 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? Goo Goo Dolls, Counting Crows, Demian Rice 10. בתור מה היית רוצה לעבוד? אני לא רוצה לעבוד

Limy

New member
אהמ.

1. מהו הגיל שלך? עוד מעט 16. 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים? אבודות והוזות - עלה לי ראשון. אבל יש הרבה. 3. מהו הספר האהוב? נכון לרגע זה, שעות מתות. 4. סדרת הטלוויזיה האהובה? אבודים
, האוס ועוד כמה שהסתיימו. 5. האם את/ה מעשן/ת? לא. 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך?
7. המאכל האהוב עליך? זה תמיד משתנה. אבל אהמ, תותים
8. הסלבריטי האהוב עליך? לא נראה לי שיש. 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? קולדפליי.
10. בתור מה היית רוצה לעבוד? לא יודעת. אבל משהו שאני אוהב.

../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

טלי
1. מהו הגיל שלך?14 וחצי 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים?גליטר, הטיסה.. 3. מהו הספר האהוב?אני לא קוראת ספרים חחח 4. סדרת הטלוויזיה האהובה?האוס
5. האם את/ה מעשן/ת?לא 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך?20 חיחי 7. המאכל האהוב עליך?קוסקוס
שניצל
8. הסלבריטי האהוב עליך?מייקל לואיס
(חחחח) 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך?מאריה קארי
10. בתור מה היית רוצה לעבוד?טייסת(חחחחחח עזבו זה בחיים לא יקרה)

roin10

New member
../images/Emo11.gif

אדר 1. מהו הגיל שלך?כרטיסאישי
2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים?לא יודע
3. מהו הספר האהוב?זיכרונותיה של גיישה וכל בית צריך מרפסת
4. סדרת הטלוויזיה האהובה?האוס
5. האם את/ה מעשן/ת?לא 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך?^ 7. המאכל האהוב עליך?סיני וזה... 8. הסלבריטי האהוב עליך?אין כזה:S 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך?Slipknot 10. בתור מה היית רוצה לעבוד?מתכנת מחשבים

Rowdy Girl

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo202.gif

קורל[ע]
1. מהו הגיל שלך? 14
2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים? בחזרה לעתיד
3. מהו הספר האהוב? אין כזה האמת...
4. סדרת הטלוויזיה האהובה? 24
[ראיתי את ה3 עונות הראשונות בדיוידי בשבוע
] 5. האם את/ה מעשן/ת? נופ
6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך? 0
7. המאכל האהוב עליך? במבה
8. הסלבריטי האהוב עליך? ממממ
9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? באסטד וסימפל פלאן
10. בתור מה היית רוצה לעבוד? אממ הייתי רוצה להקה האמת

ol9it

New member
אהמ עונה ... חוזרת לפורום

קוראים לי אולה 17 סרט אהוב : יש המון אני רואה בכמויות כל סרט של ראיין גוסלינג - נקודת מבט, נוסחה לרצח וסרט נוסף - המסור, אהה וכל הסרטים של קווין סמית בעיקר ג'יי ובוב השקט ספר אהוב ? כל פעם משתנה הפעם סטיבן קינג - זה סדרת טלויזיה : חוץ מהאוס ? אבודים וורוניקה מארס אני לא מעשנת
סלברטאי : בארץ - לא כ"כ אבל עופר שכטר חייבת להודות הפתיע אותי במשחק שלו. בחו"ל -ריאן גוסלינג (בטח לא מכירים..) להקה/ זמר זמרת - רוק , מטאל - OPETH , SOAD 3DOORS DOWN עברי לידר, EVERGREY ועוד מלא להקות שאף אחד לא מכיר אני חושבת אני רוצה לעבוד בתור קרימנולוגית

Hieros Gamos

New member
yeda yeda

גל 1. מהו הגיל שלך? 17 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים? אנעארף... 3. מהו הספר האהוב? אממ זה היה פעם הארי פוטר. התבגרתי קצת. לוידעת מה כיום. 4. סדרת הטלוויזיה האהובה? משתנה. היה חברים, עבר לג'אג, אי.אר, אקס פיילס, חזר לאי.אר. וכרגע האוס מככבת.. 5. האם את/ה מעשן/ת? נופ 6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך? ע"ע 5 7. המאכל האהוב עליך? שוקולד? 8. הסלבריטי האהוב עליך? נו באמת... 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? אממ כרגע אני נורא בקטע של בל וסבסטיאן(
) אבל באופן כללי יש לי רומן מתמשך עם שלום חנוך ושלמה ארצי.. 10. בתור מה היית רוצה לעבוד? אם אתם יכולים לסדר לי פסיכומטרי של 770 אני בהחלט אשמח ללמוד רפואה. מאחר וזה כנראה לא יקרה, אין לי מושג.

Koki Girl1

New member
אני חדשה ../images/Emo9.gif ../images/Emo204.gif

דניאלה 1. מהו הגיל שלך?14 וחצי 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים?שר הטבעות 3. מהו הספר האהוב? ה"פ 4. סדרת הטלוויזיה האהובה? אבודים האוס ומכושפות
5. האם את/ה מעשן/ת? לא בעע
6. אם כן, כמה סיגריות ביום בערך? 7. המאכל האהוב עליך? אמ לאדעת כל מה שאמא עושה 8. הסלבריטי האהוב עליך? ג'ייק ג'ילנהול 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? זמר רובי וויליאמס ולהקה דפשמוד
10. בתור מה היית רוצה לעבוד? אמ גרפיקאית

../images/Emo37.gifאני חדשה../images/Emo27.gif

הדר(בת) תשובות: 1. 15 2."הלהקה"
3.אממ.."סדרת הארי פוטר"
..ו"המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה"
4."האוס"
!!ו.."רולאבוגן"
5.בחיי'ם לא!בלי נדר..) 7.פיצה
8.רן דנקר
9.קלי קלארקסון,עברי לידר 10.רופאה
סופ"ש נעים

למעלה