על מנת שיהיה אפשר לעשות סדר

kiticat

New member
על מנת שיהיה אפשר לעשות סדר

במאמר חברי הפורום, אתם מוזמנים לכתוב כאן כמה דברים שם: גיל: איך גילתי את לינקין: שיר לינקין אהוב: להקות נוספות (לא להגזים! 5-6 יספיקו!) ותחביבים נוספים:

../images/Emo9.gif

שם: שירה גיל: 13 וחצי איך גיליתי את לינקין: In The End. מספיק לא?
שיר לינקין אהוב: A Place For My Head, Nobody's Listening, Numb, From The Inside, By Myself
להקות נוספות (לא להגזים! 5-6 יספיקו!): The White Stripes, Staind ותחביבים נוספים: לרקוד, צופים, מחשבים ואינטרנט כמובן

../images/Emo26.gif

שם:רותם גיל:17 איך גילתי את לינקין:איך ששמעתי את השיר Crawling התאהבתי בהם!! שיר לינקין אהוב: אני אוהבת את כל השירים שלהם עכשיו אני שומעת הכי הרבה את numb. להקות נוספות:Evanescence תחביבים נוספים:לשמוע מוזיקה בעיקר לינקין כמובן.. לרקוד לבלות ולעשות חיים...:)

the papercut

New member
אני........

גיל:14 איך גיליתי את לינקין: את האמת שמעתי את פפרקט דרך הקאזה והתאבתי בשירים. שיר אהוב:In The End להקות נוספות:, limp bizkit,rammstein,red hot chilly peppers aerosmith,iron maiden תחביבים נוספים:סקייטבורדינג וגיטרה

../images/Emo105.gif

שם:
אלה גיל:
15 איך גילתי את לינקין:
מהשיר in the end
שיר לינקין אהוב: ממממ
וואו הרבה one step closer , numb, from the inside, easier to run, braeking the habit, with you, papercut [
הו פאק ! את כולם ! ] להקות נוספות (לא להגזים! 5-6 יספיקו!) אמממ
רק להקות
טוב אז stind, ואמממ
זהו ותחביבים נוספים:
לצייר

Kido2222

New member
מסכים לתת לך הזדמנות...

שם: אביעד גיל: 17 איך גילתי את לינקין: חזרה מטיול שנתי.. שמו את In the End ברדיו שיר לינקין אהוב: Breaking the Habit להקות נוספות: ותחביבים נוספים:

../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif../images/Emo94.gif

שם:דנה גיל:15.5 איך גילתי את לינקין:ראיתי מלא את קרולינג באמ טי וי והתאהבתי
שיר אהוב של לינקין:כולם
אבל במיוחד את קרולינג. להקות נוספות (לא להגזים! 5-6 יספיקו!):אני אוהבת שירים בודדים של להקות אחרות. ותחביבים נוספים:אין משהו מיוחד.

olly v

New member
אמממ.....

שם: אולגה גיל:14.5 איך גיליתי את לינקין : מחברה .... שיר אהוב: one step closer להקות נוספות : לימפ ביזקיט , טראפט ובלינק182 תחביבים: לטייל עם חברות , לראות טלויזיה ולשמוע הרבה מוסיקה...

nataly g

New member
../images/Emo39.gifאני../images/Emo39.gif

שם:נטלי גיל:14 איך גילתי את לינקין: שמעתי את In the end והתאהבתי בו.... ואני אוהבת את בלינק 182, סאם 41 וגוד שארלוט

lgmtk

New member
שלייייייייי../images/Emo70.gif

הנה: שם: ליאור מדניק. גיל: 15 (לא בדיוק אבל יש יומולדת בעוד חודשיים). איך גילתי את לינקין: דרך קרולינג ואין די אנד...... שיר לינקין אהוב: כווווווווווווווולם. אין יוצא מן הכלל
להקות נוספות:אוונסנס, מטאליקה ועוד המון להקות רוק....וכל מיני ג'אנרים אחרים...... ותחביבים נוספים: תחביבים
מחשב, טלוויזיה וכל מיני.....

נא182

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם: נופר גיל: 13 איך גיליתי את לינקין: ראיתי את אין די אנד באמטיוי והתאהבתי
שיר לינקין אהוב: ONE STEP CLOSER אם ככה כותבים את זה... להקות נוספות: BLINK182 SUM41 SIMPLE PLAN KORN GOOD CHARLOTTE אמרת 5.. אבל יש עוד מלא....בעעעע תחביבים: גיטרה, ספורט, לעשות בלאגן אממ זהו...

NiKi†a

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

שם: שירן גיל: 15 עוד כמה חודשים. איך גיליתי את לינקין: נראה לי בגלל השיר In the end...שיר יפה. שיר אהוב של לינקין: Pushing me away, Numb, Breaking the habit, Don't stay, Somewhere i belong, My desember...אם אני יגיד כולם זה יהיה בסדר?
..
...אבל הכי-Pushing me away..סופי, בהחלט שיר שולט
. להקות נוספות: Sum41 Rulez
Simple plan Muse Evanescence Avril Savage garden Blink182 מוניקה סקס וסאבלימינאל...ווו...טוב נוותר..מספיק
. תחביבים נוספים: לנגן בגיטרה, לנהל את פורמי הקטן (סאם41), ללכת לקניון עם חברים
, לשמוע המון אבל המון מוזיקה
..והייתי אומרת לראות טלויזיה ולהיות באינטרנט אבל זה נראה לי מטופש
. סיימתי את דברי, אתם משוחררים.

למעלה