על מעבר לפיד-כפר האורנים-תגובות

אירילה

New member
על מעבר לפיד-כפר האורנים-תגובות

בשרשור מטה

ginats

New member
נמאס לכתוב בשוליים

אז פתחתי הודעה חדשה שתעביר אותנו קצת יותר למרכז הדף... נראה לי שאנחנו שוב מגיעים למצב שבו שני הצדדים מתחפרים בעמדותיהם ומפנים קוצים אחד לשני. יוסי וגרשון, אני חושבת שהתגובות של רונן הן עקב תסכול מתמשך. אנחנו (הראל, אדר, אני ועוד...) עדיין חדשים בעסק ופחות נחשפנו לתסכולים הללו, ולכן לוקחים את הדברים קצת אחרת (אם כי בדרך הזאת גם הפתיל שלנו קצת מתקצר). רונן - לא משנה מה נעשה ומה לא נעשה, לדעתי צריך להמשיך ולהפגש, אפילו בשביל לריב ולהוציא קיטור. אולי אם נפגש פעם בשבועיים-שלושה, באופן קבוע, אנשים יתחילו להרגיש בשלב מסויים שהם חייבים לבוא עם תשובות למפגשים וזה ידרבן עשיה. וגם אם לא - זה יקדם את חשיפת האמת משני הצדדים.

ronpel

New member
שרון אשמח אם תפגשו

רק לפני הפגישה הבאה תקראו את התגובה של לפיד וחבל מודיעין לבית המשפט. תגלו סוף סוף את האמת מאחורי כל מסך העשן שהם מפזרים בישיבות ובפורום. הם ממשיכים לקדם ולפנות לכל גוף אפשרי בדרישה אחת ויחידה - שנצא לכביש 455 ונסכן את חיינו ואת חיי ילדינו. יש לנו פה עסק עם אנשים שמסכנים את חיינו במעבר הקיים ופועלים לסכן את חיינו גם בעתיד במציאת כביש גישה אחר. הם לא בוחלים בשום אמצעים ועושים בכל כדי להגיע למטרה הנ"ל. אני כבר הבנתי שאנחנו במלחמה. תקראו את התשובות וגם אתם תבינו זאת. חבל על הזמן של כולנו- את הזמן והאנרגיות צריך להפנות רק נגד אלו שמסכנים אותנו ובמלוא המרץ.

שרון, הראל, אדר, יוסי- כל הכבוד |כן

על ההתמדה, הנחישות, אורך הרוח, המחויבות והיושרה האישית להמשיך בזה. רק שלפעמים יש לנו כבר תחושת ספירלה שמאיימת לחנוק אותנו. שוב ושוב אותם קולות עם מנגינות זהות- הקול השפוי, והקול המפייס, הקול האכפתי והקול המלגלג, הקול המתלהם, והקול המתקשה להשלים עם אכזבתו, הקול המתקשה להסתיר את השמחה לאיד והקול המיתמם... אבל אם זה יזרע את זרעי הפתרון בעתיד - נו טוף, דיינו.

מעבר לפיד כפר אורנים

אני, תושבת לפיד, רוצה לגנות בחריפות את הפרובוקציה המכוערת שבאה לידי ביטוי בשיבוש נתיב התנועה בין לפיד לכפר אורנים. אני דורשת הסבר לשימוש בכספי המסים שלנו לצורך בנית חניה שספק אם אי פעם מישהו יעשה בה שימוש. האמור רק מסכן את הנוסעים בכביש (וזה כולל לא רק את תושבי כפר אורנים אלא גם אותנו, תושבי לפיד). מה סבר לתומו הוגה הרעיון? שבאחת תתנתק האינטראקציה בין הישובים ותושביהם? הרי שני הישובים קשורים זה בזה בחיי היום יום, במתן שרותים הדדיים וקשרי חברות כנהוג בחברה מתוקנת. מדוע במקום להתנגח זה בזה לא ננסה לתעל את כל האנרגיות להידוק שיתוף הפעולה והקשרים בין שני הישובים אשר לולא הקו הירוק היו מן הסתם מתאחדים לישוב אחד? עלינו להתעשת שאם לא כן נפסיד כולנו!!

אירילה

New member
בוקר טוב ליאור

טוב תעשי אם תפני ישירות לועד הישוב ,או תפני לגלית מזכירת הועד 08-9763032 ,היות וועד הישוב אינו נוטל חלק פעיל בפורום לפיד (וחבל שכך) ,הרי שאת התשובה לשאלתך תקבלי שם. בנוסף טוב תעשי גם אם תפני ליוסי כהן אשר מנסה בעזרת תושבים מהישוב להגיע להסכמה עם תושבי כפר האורנים. למען האמת כפי שקראתי את תגובותיו של רונן יו"ר הועד של כפר האורנים ,אין סיכוי לנסיונות אלה , בכל אופן אני מאחל לך הצלחה במידה ואת תוכלי להזיז ולו במעט את הנושא. גרשון

ליאור תודה

זה מה שאנחנו אומרים כבר הרבה זמן. אני שמח לראות עוד אנשים שאומרים כן לשלום ולא למלחמה. אם את רוצה להמשיך ולפעול כדי לקדם מטרה זו, אני מציע לך לא לתת לחברים שהתייאשו (כמו למשל גרשון "אירילה") לייאש אותך. לחליפין לכי על הצעתו לדבר עם יוסי (kiyossi) שעדיין מצליח להיות חיובי, אם כי בקושי, או שתנסי אותי, מבטיח חשיבה חיובית. אגב, זה נכון גם לכל מי שקורא את הפורום הזה ורוצה לתרום לאחווה בין היישובים. בברכה, אדר (שכן מכפר האורנים)

למה את לא מגנה

את השיירות של אלפי המכוניות שמסכנות את חיינו בלפיד. את רואה פרובוקציה במעבר אבל עיורת לסבל של תושבי לפיד?

למה לא מיליונים?

"שיירות של אלפי מכוניות..." אלק, די עם הדמגוגיה! ישוב של 500 משפחות לא יכול לייצר שיירה של אלפי מכוניות גם אם כולם יחד יצאו מהיישוב בדיוק באותו הזמן. המעבר שלנו בלפיד כל עוד אין אלטרנטיבה אינו פרובוקציה אלא כורח. הפעולות של לפיד במעבר הן בהחלט פרובוקציה. אפילו טימי הודה שיזם אותן כדי "לעורר אותנו" למצוא כביש גישה חליפי.

אין אלטרנטיבה? זה כורח?

המעבר שלכם הוא באמת כורח אבל זה כורח שכפיתם עלינו. ועכשו אתם פונים למשטרה ולבית משפט שיסדרו לכם את "הכורח" הזה. מה שמעניין אותכם זה שיהיה "כורח" כדי שתמשיכו לעבור בלפיד. אני רואה את השיירות שלכם כל יום ואומרת לך שהשימוש שלך בכביש שלנו הוא נצלני.

באמת סליחה

שאנחנו פונים עכשו למשטרה ולבית משפט שיסדרו לנו.... מי הם בכלל ? ולא משנה מה יכתב על ידי מישהו מכפר האורנים את יודעת הכי טוב מה מעניין אותנו. השימוש בכביש נצלני ? 9 שנים היו לכם להפסיק את השימוש הזה.בבקשה תפנו אתם למשטרה ולבית המשפט במקום לחבל בכביש שמשמש "אלפי" מכוניות ביום ,חלקם של תושבי לפיד ,השכנים שלך. ועוד דבר אחד אחרון, אם היית משתמשת בניק שלך בכל עניין אחר מייד היו מגיבים ,כמה מהכותבים הקבועים בפורום ואף מנהלו, שאם את רוצה שיענו לך תשתמשי בשם שלך ולא כינוי. אבל בדיון הזה זה בסדר מצידם.איזה יופי?

ronpel

New member
ותיקה יקרה

כל עוד לפיד יפעלו על מנת לסכן את חיינו כפי שעולה מתגובתם לבית המשפט ובתמימות מבקשים מבית המשפט שניסע על גדר ההפרדה ה"בטוחה" אין לצפות לסימפטיה לבעיות של לפיד בנוגע לכביש. סוף סוף הכוונות האמיתיות של וועד לפיד ניתנות בהצהרה ועכשיו ברור למה 9 שנים את סובלת. לא אנחנו הכתובת. ציטוט מתוך התגובה: "עם הקמת גדר ההפרדה המקיפה את כפר האורנים וקרית ספר הסמוכה לה, אזור זה הפך לאזור בטוח והכביש העוקף, אותו יש לסלול כיום לכיוון כביש 445, ע"פ התב"ע, בטוח למעבר כלי רכב."

סימפטיה אני לא מחפשת אצלכם

אף פעם לא היתה סימפטיה מצידכם לסבל של לפיד. תצאו מאיפה שאתם רוצים אף אחד לא מפריע לכם רק תפסיקו לצאת מלפיד

למעלה