על מעורבות העמותה

על מעורבות העמותה

שלום. ראשית, אני מצר את הטון של הדברים. אני גם מתנצל אם דברי הטעו מישהו, או פורשו בצורה לא נכונה. אירוע של העמותה הוא אירוע אשר העמותה לוקחת חסות חוקית עליו, ואשר מאורגן על ידי פעילי עמותה. העמותה לקחה חסות חוקית על הפרוייקט הזה, ושני המארגנים שלו (אלקסיי ומיכאל, אשר להם מגיעה התהילה, יחד עם כל מי שעוזר ומסייע להם, כמובן) אף הגישו בקשת הצטרפות לעמותה. גם ביגור, לדוגמא, הוא אירוע של העמותה, למרות שמרבית המתנדבים בו אינם חברי עמותה. בדיוק כמו הלארפ הזה. "העמותה" לא מארגנת דברים, או מנסה לקחת עליהם קרדיט. פעילי עמותה מארגנים דברים, ולפעילים שמארגנים את האירוע הזה (פעילי עמותה או לאו) מגיעה כל התהילה על כך. העמותה היא "רק" כיסוי חוקי לעניין? הרי זה מה שהעמותה עושה בכל אירוע שהיא מעורבת בו. שוב - פעילויות מארגנים אנשים, לא עמותות. זה נראה לי מובן מאליו. לגבי נושא הכספים - זה לא 3,000 ש"ח כאלה הוא אחרים. זאת חבות העמותה הכוללת לאירוע. זה אומר שאם הפרוייקט הזה נגמר במינוס (מסיבה כזאת או אחרת) העמותה מכסה אותו, ואלקסיי ומיכאל יכולים לארגן בשקט את הדברים. זה אומר שאם מישהו מוציא עין, וחברת הביטוח (אשר העמותה חתומה וחייבת משפטית מולה, אגב) לא מכסה את זה, אני, בתור חבר עמותה, אצטרך לשלם לאותו האדם את הפיצוי מכיסי (יחד עם כל חברי העמותה האחרים), וזה *המון* כסף. זה אומר שהעמותה דואגת לנושא המיסוי (או פטור ממס). זה אומר שאני, ואנשים מן האגודה למד"ב ופנטזיה, עוסקים ימים כלילות בלמצוא מממנים ונותני חסות לאירוע. וזה עוד רק בעזרה בנושא הכספי, בלי לדבר על תרומת פעילי עמותה במקומות אחרים. אם למישהו מכם יש בעיה עקרונית עם העמותה, או עם מעורבותה בפרוייקט, אני מצר על כך. נראה לי שהעיסוק בחלוקת השלל ("התהילה") הוא קטנוני וילדותי. אני כאן בשביל לקדם משחקי תפקידים. אני מתרשם שזאת הסיבה שמרביתנו (אם לא כולנו) כאן. הקרדיט (ואיש אינו אומר אחרת) הולך למארגנים ולפעילים העומלים על הפרוייקט הזה ימים כלילות. מספיק ודי. אסף.

אופס

שלום. זאת תשובה על הודעה בפתיל אחר, שבטעות פורסמה בפתיל נפרד (אני לא כל כך רגיל לפורומים של תפוז. סליחה :) אסף.

למעלה