C certified.woke Well-known member 7/8/24 #2 נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: צפה בקובץ המצורף 112083 לחץ כדי להרחיב... וואו, איזה חמוקיים מקסימים לתלולית זו...
נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: צפה בקובץ המצורף 112083 לחץ כדי להרחיב... וואו, איזה חמוקיים מקסימים לתלולית זו...
hrpbiiapnrpeltework Well-known member 30/8/24 #3 נכתב ע"י certified.woke: וואו, איזה חמוקיים מקסימים לתלולית זו... לחץ כדי להרחיב...
ai27 Well-known member 30/8/24 #4 נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: צפה בקובץ המצורף 112083 לחץ כדי להרחיב... גם אני אהבתי את הסדרה רק תזכור איך כולם שם גמרו
נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: צפה בקובץ המצורף 112083 לחץ כדי להרחיב... גם אני אהבתי את הסדרה רק תזכור איך כולם שם גמרו
hrpbiiapnrpeltework Well-known member 30/8/24 #5 נכתב ע"י ai27: גם אני אהבתי את הסדרה רק תזכור איך כולם שם גמרו לחץ כדי להרחיב... נכון, התמונה הזאת גם הופיעה באיזושהי סדרה, נכון? נראה לי שגם אני ראיתי אותה. איך קוראים לה, תזכיר לי? "איך להפוך לסוחר סמים" או משהו כזה?
נכתב ע"י ai27: גם אני אהבתי את הסדרה רק תזכור איך כולם שם גמרו לחץ כדי להרחיב... נכון, התמונה הזאת גם הופיעה באיזושהי סדרה, נכון? נראה לי שגם אני ראיתי אותה. איך קוראים לה, תזכיר לי? "איך להפוך לסוחר סמים" או משהו כזה?