על נכות וערבות

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
על נכות וערבות

היום יותר נכון זה היה אתמול ..עכשיו כבר ארבע בבוקר...זרק לי מישהו מה אתה נלחם על נכות? מה זה מי צריך תכסף...תמצא עבודה.

אני שומע את זה די הרבה..אנשים תופסים נכים כמססכנים שלא שפר עליהם גורלם. מצד שני את מי שבתביעת נכות ונדחה ומחכה לבית דין כ..מי שנוח לא לא לעבוד ורוצה לקבל כסף על חשבון אחרים ולשבת בבית או לעבוד שחור.ולצחוק על כולם.

אז אמרתי לו , אני לא רוצה את הכסף. החיים מחייבים שנזדקק לכסף. אבל אל על זה אני נלחם..לא על הכסף (ביננו מי שנלחם ללא מצוקה אמיתי לקבל כ2200 צריך בדיקה מעמיקה של פסיכיאטר ..או בדיקת מוסר עמוקה אם הוא גם עובד)..

אני לכשעצמי הייתה לי נכות של מעל 75 אחוזים וקיבלתי תוספת קצבת נכה קשה. ולאחר התקופה למרות שהמצב למעשה החמיר רפואית ובכושר עבודה.הופחתו ללא סיבה האחוזים ל43 שלא מקנים קצבה. בערר לבית דין נקבע שיש ממש בטענות שלי , הוחזר לפי החוק העלוב של ישראל לאותה ועדה .ונדחה אני שוב ( לא מפליא נכון? ) מחכה לבית דין.
אני מניח שזה יוכרע מתישהוא..

אבל לא זה העיניין ..אני לכשעצמי לא נלחם כאמור בשביל הכסף..אלא משהו אחר עמוק יותר ומהותי יותר , שנקרא ערבות הדדית ...אני בן לעם קטן ונרדף בעולם לטוב ולרע . עם שנרדף ונלחץ על ידי אוייבים חיב אחדות ותמיכה בחלשים..מי שמחפש צדק ומוסר חייב לנהוג כך בעצמו.

דבר אחר. לפני שנקעלתי למצב שבו אני לא מסוגל לפרנס את עצמי . שירתתי את המדינה. ללא תלונות ללא בקשת תמורה וללא קיטורים. פשוט כי כה צריך זה היה תורי למשמרת.

עבדתי שילמתי מיסים וגם ביטוח לאומי ולא מעט. התנדבתי במשמר אזרחי..וציפיתי בתמומותי כנראה שהמשווה הזו תעבוד לטובתי ביום צרתי. חיפשתי ערבות הדדית , הבנה פשוטה

של כל אחד , שגם לו זה יכול לקרות בבית .לו עצמו או למי ממשפחתו.

על זה אני נלחם על הערבות הזו. שהייתי מתפקד ועובד סייעתי לחברה. שאני הפכתי בעל כורחי לחסר יכולת לפרנס את עצמי, כאבי הוא שהמוסד הזה שנקרא ביטוח לאומי נטש אותי...בשם החברה..והחברה שותקת.
ויותר מזה על השקט הנפשי שלי..היום מה אני? נכה אני לא מוכר..מוגבל בלשכת עבודה כן..איך אני מסביר לעצמי מה אני? מה אני אומר לבת זוג פוטנציאלית? וכן יש כאלה שיקבלו נכה..אבל שאתה מוגבל והן לא רופאות מוסמכות תמיד תהיה התהייה אם אני צודק אן המוסד לביטוח לאומי בכל זאת צודק..ו

ובכלל זה די מתסכל להיות בחוסר ודאות וביטחון כלכלי ונפשי כי גם ככה קשה ומאוד קשה לקבל ולחיות עם המגבלות והכאבים ..בטח ובטח שאתה נאלץ להסביר אותם שוב ושוב ושוב ושוב...

אני קורא ואני שומע אנשים במצבי במקרים כאלה ואחרים ואף באתרי חדשות שפשוט יש הוראות מלמעלה להקשות ולטרטר..לחסוך כסף למדינה ..פשוט כך. ויש עוד טענה עלובה שיש שמרמים
ובכן ידידי בדקו אותי יש גוגל לכולם..אני טוען שהמוסד לביטוח לאומי בעצמו אומר שיש 4 אחוזים של רמאים..זה אומר 96 אחוז יש להם חוסר תפקוד של ממש...האם בגלל זה להקשות את החיים לכלל הטוענים ? סיבה הזויה שמכסה על האמת הפשוטה שטענתי קודם.

איפה הערבות ההדדית? איפה עם אחד בלב אחד? איפה הערכים של העם הזה שאמור להיות אור לגויים?

ויש פתרונות..לא אלה של לבנת פורן..שתובעת לעצמה רווח נאה על חשבון נחשלים ונדכאים היא תבוא על עונשה כבר מידי שמיים בעז"ה בקרוב.

מומחים קובעים שיש להוציא את הועדות הרפואיות מידי המוסד לביטוח לאומי לועדות ציבוריות. לתקן ולעדכן את ספר הכללים של קביעת נכות . לתת לבית המשפט כלים לעשות ועדת על בקביעתו.
אלה הדברים שישפרו את המצב ויעשו יותר צדק (כולי תקווה) לאלה שאיבדו כושר עבודה.

לא אמרתי מילה על גובה השכר..אתם תאמרו ..אם כ2200 ש"ח מכובד לתת לנכה....( תזכרו נא שאין חוק עדיין שמחיב להעסיק נכים במקומות , אפילו שהחוק מתיר עבודה עד שכר מסויים ..עוד כישלון מוסרי ערכי של העם)

אני רק רוצה שיממשו את הערבות ההדדית הזו . להיות שוב עם יציבות כלכלית , עם ידיעה שהעם איתי ואני חלק מהעם גם שאני נכה פיזית . אני רוצה לחוש שאני חלק מעם מוסרי ערכי

מעם של אור לגויים ..עם שיודע שחוזק השרשרת תלויה בחלשה שבחוליות ועושה לחזק..איך אני אמור להתערות מחדש בחברה אם אני חש שהחברה שותקת שאני מקופח? ..

וגם מעשית ..שעתה אני חי על הבטחת הכנסה של 1590 ש"ח נטו ..איך אני יכול להשתלב בעולם שרובו רץ אחרי הקניות והאייפונים והבגדים שבאופנה וכהנא וכהנא..אם פעם הייתי הולך עם חבר למשל למשחקי כדורגל...חדלתי. אם הייתי פעם ב יותא למועדון פנויים פנויות להנות קצת ואולי להכיר..חדלתי..בריכה אפילו יקר לי! סתם יום בבריכה.

מה נשאר ? קצת שכנים מבוגרים ממני לשבת איתם בספסל...מחשב ..ופה ושם אם צצה עבודה (נהיה פחות ופחות לצערי ולא בגללי כי אני טוב בעבודה..אם כי לא טכנאי מוסמך ..אלא כי אנשים חוסכים ומוצאים מישהו בחינם משפחה וכו' כי גם מצבם לא הכי הכי כלכלית..) וחברים מעט..שנראה לי קצת רוחקים כי קשה להם לראות את המצב...יש רק אחד שנשאר תמיד בכל מצב ..אבל אני רואה אותו פחות מבעבר כי יש לו אישה וילד קטן ועבודה..

ביקשתי יותר מידי?..

תודה על ההקשבה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אוסיף הבהרה ..

כל מה שאמרתי נכון בעיקר לגבי נכות כללית והסכום המקורב שציינתי לנכה יחיד .

נפגעית תאונות עבודה , נכי משרד הביטחון זה סיפור אחר. שם יש פיצויים וקצבה יחסית להכנסה...אני אומר זאת למנוע בלבול כי מנסיוני רבים מתבלבלים וחושבים שכל הנכים מקבלים קצבא כמו שכן שלהם שהוא נפגע תאונת עבודה ונחשב נכה ומקבל פי שתיים או שלוש מנכה של נכות כללית ( זה אומר מחלה מולדת או שהתפתחה , לא תאונה מכל סוג או פגיעה מפעולת איבה)

ממליצה בחום להקשיב "לזהבי עצבני"

או סתם למהדורת חדשות.

אתה תמצא שם המון ערבות ההדדית, כמויות בלתי נדלות
של עם אחד בלב אחד ולקינוח אור בוהק לגויים!

אני צריכה לקרוא

שוב כדי להגיב

אנסה מחר. אם לא אצליח אז ביום ראשון

חתימה טובה ירוני
ושנה טובה

פריאל12

New member
יקירי

שהשנה הזו תאיר לך פניה ודברים יסתדרו, או לפחות יתחילו להסתדר

מירב189

New member
לירון היקר

ראשית, נעים מאוד - חדשה ברגע זה בפורום.
אני קוראת את כאבך, סבלך, תסכולך ולהרגשת שליטה בחייך.
ניכר, אתה עבדת, נתת ותרמת לחברה וכעת שאתה צריך את עזרת המדינה - אתה נתקל בחומה שקשה לפיצוח ואשר מכרסמת את נפשך ומה עוד שקודם הכירו בך כנכה ולאחר מכן, דחו אותך.
יקר, מנסיון עם ביטוח לאומי צריך הרבה נחישות, כריזמה, דבקות במטרה והצגת מצבך הבריאותי הן הנפשי והפיזי בבירור רב וכן את מצב אי כושר עבודה, כאשר אינך מסתגל להתמיד במסגרת עבודה.
ביטוח לאומי דחה אותי 5 פעמים ולא ויתרתי, האמנתי בצדק שלי, בכריזמה ובנחישות ואינני חשתי נטושה או הרגשה נחותה שאני רוצה להתמך על ידי ביטוח לאומי בקצבת נכות.
הצגתי את אי יכולתי להסתגל למסגרת עבודה וכאשר קודם יכולתי לעבוד וכיום מחשבה זו רודפת אותי שלא אוכל להתמיד במסגרת עבודה וכן את האישורים הרפואיים שמראים סבל פיזי ונפשי.
אינך צריך להרגיש נחות בכך שאתה מקבל קיצבה וזאת מאחר שהיא מגיעה לך בהיותך נכה בגלל בעיותך הפיזי והנפשי וכאשר היית מסוגל עבדת ותרמת למדינה, אזי זה לא אומר שאתה נחות מכולם, אלא להיפך אתה רוצה לשפר את בריאותך כדי להסתגל למסגרת העבודה בהתמדה ולהתחיל מאפס ולטפס בסולם ברמות השלבים עד אשר תהיה מסוגל לעבוד בעצמך וגם אם תקבל קצבה.
הקצבה למעשה זה ביטוח לכך שאתה נתת לביטוח לאומי מתי שעבדת ועכשיו כאשר אינך מסוגל לעבוד, ביטוח לאומי מחויב לבטח אותך עכשיו עבור הניכוי המס בשכר שעבדת.
גם אם אנשים יבואו ויגידו לך מה אתה צריך לקבל קצבה, תגיד להם אני צריך כדי לקבל שינוי באיכות חיים ולהכנס למעגל העבודה ולהתקיים ולהשתקם בכדי לשפר כל פעם יותר את איכות חייך.
אינך צריך להכניס את בעיותך האישיות לכלל העם, מכיוון שכל אחד חי את חייו ולמרות שאנו עם אחד, אבל צריך לדאוג לעצמו על ידי הגורמים הרשאים והמוסמכים לדאוג לו.
תראה ביטוח לאומי גם מתמודד עם אנשים רמאים אשר רוצים לחיות על חשבון המדינה, כאשר יש להם את היכולת לעבוד והכנסות, אזי ביטוח לאומי נוקט בחומות נוקשות כדי לקבל קצבה וזאת כדי שהמדינה לא תחלק לאנשים שלא מגיע להם וזאת מפני שמצבה הכלכלי לא מאפשר לתמוך בכלל האוכלוסיה ולכן נעשית אולי ההפליה שאתה חש באופן אישי, אבל זה לא מכוון אליך ברמה האישית אלא ברמה העקרונית בכדי להגן על עצמאותה, כלכלתה ולדאוג לאנשים הרבים שזקוקים לה.
ברצוני להסב לתשומת ליבך, במידה ותקבל קצבה תוכל לקבל סל שיקום ואז תוכל להיות במועדוני חברתיים ולא להיות בודד.
במידה ואינך יכול להתמודד לבד עם ביטוח לאומי, אזי פנה ללשכת הרווחה הקרובה לאיזור מגוריך והעו"ס תעזור לך לקבל קצבה מביטוח לאומי או לחילופין יש ייעוץ וייצוג עו"ד מטעם המדינה שהם נותנים את השירות בחינם בתביעה כנגד ביטוח לאומי.
למעשה, אנו יוצרים על ידי מחשבותנו את המציאות בחיינו, אזי אם נמגנט את החיובי ונזמן תסריטים חיוביים שיכנסו לתודעה, לאמונה ואחר כך יתגשמו וזאת במקום מחשבות שליליות, תסריטים שליליים שימנעו מאיתנו את שאיפותנו וכל מה שאנו חפצים להשיג.
אל תחשוב שלילי, אלא תמגנט את החיובי, אף אחד לא שייך לאומללות שלך ואני לא חס וחלילה רוצה להלקות אותך, אלא להראות לך זוית מחשבתית אחרת כדי לקבל את המציאות כפי שהיא ולקבל את זכויותייך כחוק וכאזרח מדינה.
ממליצה לך לראות את הסרט "הסוד" באינטרנט על ידי הקשה בגוגל - הסרט הסוד והוא מתורגם מאנגלית לעברית ובחינם והוא יעזור לך לשנות את חשיבתך משלילית לחיובית ולהאמין בתודעתך שמגיע לך וזה יכנס לתודעה וזה יתגשם ומבלי שאתה מבלי לשים לב, תדחה את רצונותיך על ידי המחשבות השליליות והתסריטים השליליים שיביאו למבוי סתום ולמעגל סגול שאינך יכול לצאת ממנו.
זהו הדרך איש יקר, האמן בעצמך, דבוק בעצמך, תהיה נחוש בדעתך שמגיע לך על ידי גם אימון המח במחשבות חיוביות לקבלת הקצבה ולשינוי איכות חייך ובהדרגה המחשבות השליליות יפנו מקום למחשבות החיוביות ובכך זה יכנס לתודעה וזה יתגשם.
אני החלמתי מבעיותיי הנפשיות הקשות ועוד אמרו לי שכל החיים אצטרך תרופות ואני הוכחתי אחרת, על ידי אימון המח למחשבות חיוביות והכרת תודה על כל הדברים הטובים שבורא העולם והייקום דאג לי וקיבלתי ובקשת שאיפותיי (למרות הקשיים הרבים שחוויתי), רצונותיי ואז זה נכנס לתודעה, לאמונה וזה יתגשם והיום אני בלי תרופות וניצחתי את המחלה הנפשית, נכון יש עוד דרכי התמודדות, אבל זו הדרך שהלכתי אם היא היתה כואבת, מצחיקה, צולעת, מבדחת וכו', זו הדרך שהלכתי ואני הולכת "עם מה שיש" כי בהכי גרוע כבר הייתי וביכולתי לשנות אותה מקצה לקצה ולהנות מאיכות חיים כל פעם מחדש על ידי שינוי ההתייחסות לפחד ולכאב בתודעה ובכך לקבל שינוי באיכות חיים והתפתחות כל פעם מחדש.
מבינה גם שהינך מרגיש מתוסכל ומקופח מקצבה שניתנת על ביטוח לאומי וזאת לעומת קצבת משרד הבטחון, אבל ביטוח לאומי מקבל תקציב פחות בהרבה ממשרד הבטחון שיש לו עמודי תווך חזקים ויציבים ואילו לביטוח לאומי יש קושי רב מלהכיל את כל הקשיים הכלכליים הללו.
יודעת שהקצבה הזאת היא נמוכה מאוד בלשון המעטה, אבל זה מה שיש וזה לא נתון לוויכוח או מחלוקת, אזי צריך לקבל זאת וכן להרשות לעצמנו על ידי הקצבה הנ"ל לכלכל את עצמנו בפינוקים וגם אם מעטים ולאט לאט כן להשתלב על ידי שיקום מקצועי במעגל העבודה ולקבל שכר עבודה בנוסף לקצבה של ביטוח לאומי ואזי אין שום בעיה כלל.
מאחלת לך שיאיר כוכבך את דרכך בשבילי חייך ותקבל מענה לצרכיך ותקבל שינוי באיכות חייך ותהיה מאושר ומעושר מכל הבחינות כל פעם מחדש יותר ויותר.
תוכל להמשיך לכתוב לנו עוד על מחשבותיך, הרגשותך, כמיהותך ונשמח לתמוך בך בהתאם.

בהצלחה בשינוי איכות חייך,

מירב

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תודה רבה...קראתי עד ה"סוד"..והלאה אך

משום דברייך על הסוד אומר כך ..אני יהודי מאמין ואין זו דרכי ואין דרכי לקבל עצות ממי שמאמין בדברים מן הסוג הזה שנחשבים בעיניי רביי ומוריי לכפירה. איני דן אותך זו אמונתך וזכותך. אני בוחר שלא לקבל...

באשר לדברים אחרים שאמרת.

א. איני מסן ואיני חש כך..מסכן הוא מי שלא פועל ככל יכולתו לשינוי מצבו.ואני פועל ובעז"ה אפעל ואצליח כי משמיים צדק יצא ויראה אל כל בני האדם.
ב. "אינך צריך להכניס את בעיותך האישיות לכלל העם, מכיוון שכל אחד חי את חייו ולמרות שאנו עם אחד, אבל צריך לדאוג לעצמו על ידי הגורמים הרשאים והמוסמכים לדאוג לו" עם כל הכבוד מקומם אותי..ומאוד. ראשית כעם ישראל אנו ערבים זה לזה וצריכים להיות קשובים זה לזה תמיד ובכל עת גם שקשה וגם שלא נוח ושלא נעים לראות , ולתמוך ולעזור בכל דרך שניתן אם במעים אם במילה טובה ומעודדת ואם בקריאה בלבד (הרי רואים כמה קראו ועצם הידעה שקראו ושמעו מורידה נטל). וטאני מברך על הצ'אט ומקווה ומאמין שאוכל להמשיך לתרום פה כמידתי ועל פי העיקרון יד רוחצת יד.
ג. יש לי והרבה מה לאמר על המוסדות הללו.לשכת הרווחה במיוחד, שם ישנה אוזלת יד , תפיסה מתנשאת גאוותנית ומוטעית שלא רק שלא תמיד עוזרת ( כל מקרה לגופו יש מקרים שכן..אני לא שולל לגמרי)...אלא לרוב מנסיוני ומנסיון של רבים אחרים..וגם מתפיסת אמונתי היהודית עושה יותר נזק נפשי ופיזי. לא אפרט מפאת קוצר הזמן וכיפורים שתיכף נכנס..למה אני אומר כך .האמיני לי יש לי מכתב ביד עם התנצלות שלהם..ומאה אחרים אחרי של אוזלת יד.

ד לידיעה הלשכה לסיוע משפטי אין לה סמכות לתת לנזקקים עו"ד לועדות עצמן. ומשם מתחילה ונגמרת הבעיה מאחר וצריך טרטור רציני מאוד קודם שבית דין, אם בכלל ימנה ועדה עליונה משלו. כמו כן תביעה על כך שהביטוח לאומי אינו יכול בשל מגבלות החוק כמו גם לשכת הרווחה יחד שניהם. אני מגיש בעצמי לשכת הסיוע סרבה . למרות שהבאתי בפנהם כמה וכמה פסקי דין שאנשים זכו בקהביעת בית הדין על סמך מצב רפואי סוצלאלי ומקום מגורים.

הערבות ההדדית שדיברתי עליה אינה מצריכה הסברים שלי לגבי הצורך שלי לנכות..ושיתוף ותמיכה הדדית ..אלא על המצב החברתי מוסדי הירוד לצערי אליו הגענו כעם ומדינה . אם את זה צריך להסביר ..אוי לעם שככה לו.
שמח שהצלחת להתגבר על הקשיים שלך מאחל לך המשך הצלחה ורוב בריאות ושייתגשמו משאלות ליבך וצרכייך האמיתיים לטובה . גמר חתימה טובה ושנה טובה ומתוקה.

מירב189

New member
ירון היקר

שיטת הסוד הינה שיטה שפועלת בטיפול פסיכולוגי קוגניטיבי-התנהגותי.
אין ספק, שיטה זו יעילה מאוד ואפילו יותר מדינמית ואשר גורמת לך לא לחשוב באופן שלילי על העם, כי זה שיש לנו עם אחד וכולנו מתאחדים ועוזרים אחד לשני בתרומות או בהתנדבות לאנשים חולים, אינה צריכה להיות מעורבת בבעיותיך האישיות.
אתה צריך להפריד בין תמיכה וסולידריות חברתית במקרי איבה, מלחמה, עזרה לחולים קשים ולבין חייך הפרטים ואי אפשר לבוא אל העם ולהגיד לו בוא תעזור לי שביטוח לאומי יכיר אותי כנכה - זוהי מחשבה מעוותת, אף אחד לא חייב לפתור את בעיותך האישיות אלא יש גורמים מוסמכים לכך.
אני לא אומרת שיש אמפתיה לכאב של האדם, נכונות לעזור בפורומים, אבל אינני חושבת שכל העם צריך לדפוק לך על הדלת ולומר לך: בוא אנו נעזור לך.
אתה עושה פילטר שכלי - לוקח את הדברים השליליים וזאת במקום לתעל את המטרה שלך שתהיה בתדר חיובי ובכך היא תכנס לתודעתך, לאמונתך ובכך תוכל יותר להראות אמינות בסבלך ובכך יכירו בך כנכה.
לא יכול להיות שכולם לא מוכנים לעזור לך, כי אני יודעת שיש ייצוג עורך דין מטעם המדינה, גם ביטוח לאומי ועזרו לכמה מחברותיי, אזי אולי משהו בהצגת הדברים שלך ובציפיותך שנראות לא אמינות, דחו את בקשתך לתביעה, אחרת אין הסבר לכך.
אני אומרת שיש קשיים וביטוח לאומי לא נותן לכל אחד נכות, מהסיבה שיש שרלטנים, אבל עדיין צריך להאמין בדרך ולפנות לגורמים המתאימים ובלי ציפיות שהן מעבר למה שהם יכולים לעזור לך ובכך ישנה רתיעה לעזור לך.
אם לא רואים אותך כנכה וזאת מהסיבה שלא הצגת אולי בברור את בעיותך את אשר אתה לא מסוגל לעבוד תקופה ארוכה והיית בעבר עובד שעות מרובות או התמדת תקופות ארוכות, אזי ישנה כאן אי כושר עבודה ונכות וגם בעיות נפשיות שמלוות לכך, דיכאון או כל דבר אחר לפי מצבך וגם אם מצבך הפיזי.
המוסד מכיר בנכים ועוזר להם להשתקם הן בקצבה והן בשיקום מקצועי, אזי יש סולידריות ורצון הדדי לעזור וזה בניגוד למה שאתה אומר.
המקרה שלך כנראה לא נראה להם, משהו לא אמין, כפי שלי היה ואחר כך הראתי דבקות במטרה ובאמונה שלי ועם כריזמה ונחישות וקיבלתי את הנכות.
תלוי לאיזה כיוון אתה מכוון, לצד שחושב שמקפחים אותך, לא מקבלים אותך, לא עוזרים לך עזרה הדדית או שמאמין שביטוח לאומי גם אם הוא מקשה על התביעות לנכות, זה לא אומר שהוא לא נחוש בדעתו לעזור לנזקקים באשר יהיו, הן קצבה נכות כללית, הן הבטחת הכנסה ועוד.
ברגע שתפסיק את החשיבה המעוותת הזו ואני מבינה מאוד את הצורך להרגיש קיים ושיכירו אותך כנכה כמגיע לך, אבל בדרך שמאמינה שצריכה להיות עילה לתביעה שהן לא משוכנעים ממך ועליך רק לדבוק באמונתך, בצדקתך ובהכרה שמגיעה לך קצבה כאזרח מדינה ומבלי כל המחשבות השליליות על המדינה, אזי כך תוכל לתעל את מחשבותייך לאמונותך ובכך יכירו אותך כנכה ותשיג את המטרה שאליה חפצת.
תוכל גם להגיע למרכז לבריאות הנפש והם יוכלו גם לעזור לך כיצד לקבל את הקצבה על ידי טיפולם וחוות דעתם שהם מאוד משוכנעים לעזור לך על ידי עובדת סוציאלית ולבדוק מדוע אינך מזוכה בקצבה.
הכל אפשרי, רק צריך לכוון לתדר החיובי, המאמין בעצמו ובנכונות של האנשים או אנשי המקצוע לעזור לך ובכך זה יכנס לתודעתך ותשדר זאת ובכך זה יראה אמינות.
זוהי הדרך, לא הכל ורוד בחיים ולא תמיד יכולים לדעת אם אדם משקר או לא, ישנם שרלטנים ולכן הקושי הרב בהצבת חומות לתביעות נכות.
מדברי, אינני רוצה שתחשוב שאני נגדך ולא מתחשבת ברגשותך, אלא מכיוון שעברתי איתם דרך מאוד נוקשה, אזי הדרך שהצגתי בפניך, היא הדרך האמינה שיכולה להביא לך את התוצאה האמיתית להכרתך כנכה.
מאחלת לך דבקות במטרה, אמונה במוסדות, בצדקתך ובעזרה אינושית של הגורמים המוסמכים לכך ותשיג את מטרותיך ואת הנכות הרצויה לך.

בהצלחה בשינוי איכות חייך ובברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה,

מירב

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
גמר חתימה טובה מירב. דיון נעול מבחינתי

שנה חדשה כתיבה טובה לחיים ולשלום בריאות ופרנסה טובה...הדיון שייך לשנה שעברה...תם ונשלם. ובעז"ה בשורות טובות עלינו ועל כל ישראל..אמן.

למעלה