על נסיונות זחילה ופגישות עם הריצפה

על נסיונות זחילה ופגישות עם הריצפה../images/Emo5.gif

היום שגיא קיבל את המכה הראשונה שלו בגלל הזחילה
הוא היה על השטיח אצל הורי, ועשה גילגולים לכיוון הריצפה. אמרתי לאמי שתיתן לו להיות על הריצפה, כי אז יהיה לו יותר קל לנוע. בקיצור, אחרי חצי דקה הוא "דפק" את הסנטר על הריפצה והיתה מהומה
. לאבא שלי היו צריכים כמעט להזמין שח"ל
(הוא נהיה לבן והשתתק), אמא שלי כמעט בכתה עם שגיא
, ורק אני ואבא של שגיא היינו לידו, חיבקנו, ניחמנו ("כן, זה כואב, אנחנו יודעים. תבכה ויהיה לך יותר קל"), ונתנו לו להעלב
(כן, האדון התחיל עם העלבויות). אחרי מס´ דקות נרגעו הרוחות ושקט ושלווה חזרו לבית משפחת היי-טק . ובקשר לטיולון - תשמעו בנות, זה ממש עולם אחר. קל, נוח, לא מסורבל, כמו עגלת מרוץ. פשוט תענוג
. סיגל אמא של שגיא שעוד נכונות לו חוויות מכאיבות שלא אוכל להגן עליו מפניהן.

meira

New member
וזוהי רק ההתחלה-לה-לה ../images/Emo140.gif

אנחנו כמובן מלטפים ומחבקים אבל מתחילים לשיר בקצב "קי-בל-נו מ-כה" כדי לא לקחת את הנושא יותר מדי בקצינות ולנסות להמעיט היסטריות. כמובן שתוך כדי ליטוף אני בודקת כל מילימטר...

אצלנו אומרים

מי שלא נופל לא גדל.. ברוח הפסימיות של ימים אלה- חכי כשהוא יתחיל לנסות לעמוד או ללכת...

חייבת לספר לך סיפור סבתאי-

גלי הולכת לחוג שחיה כבר כמה חודשים, במסגרתו היא כמובן צוללת וקופצת למים. יש תרגילים שבפעמים הראשונות גרמו אפילו לי, האמא הקולית, להחסיר פעימה או שתיים. לפני שלושה שבועות צולמנו במהלך השיעור בוידאו. קבלנו את הקלטת אחרי חול המועד, חויה מדהימה לראות את הגור שלי מתחת למים, והראינו אותה בגאוה לכל המשפחה. אמא שלי, בצלילה הראשונה, צווחה כזה "אוי ווי" פולני, שחשבנו שהיא מתעלפת ורצנו להביא את מלחי ההרחה. אבא שלי החויר, הצבע נזל ממנו לרצפה. ורק אנחנו לא התרגשנו. אמא שלי היום טוענת שאנחנו פושעים ושצריך להוציא את החוגים הללו אל מחוץ לחוק! לא, סתאאאם...

ronnieyuval

New member
../images/Emo6.gif גם אמא של בעלי!

ראתה וידאו של חוג בריכה לתינוקות של יובל וכמעט התעלפה... כל הוידאו היא מלמלה: יו איזה מסוכן.... וי איזה פחד....

גם קורן השתתף בחוגי שחייה בינקותו

ואמא שלי ליוותה אותי לכל השעורים והתמוגגה. היה לה חבל שכשאנחנו היינו ילדים לא היתה לה האפשרות ללכת איתנו לחוג כזה. אבא שלי הבין שזה כייף וחשוב וקיבל את "הדין". חמי וחמותי כמובן היו מזועזעים! שוב היתה להם הוכחה שאני אמא לא אחראית. רק לאחרונה (וקורן כבר בן שלוש וחצי) חמי הודה, לאחר שקרא איזה כתבה בעיתון, שכנראה ההתפתחות המאוד מוקדמת של קורן והשליטה המדהימה שלו בגופו קשורה לאותו חוג שחיה שעשה בגיל 3 חודשים. ד.א. מדי קייץ קורן מוכיח מחדש את יכולות הדג שרחש בחוג. הוא צולל ושוחה בבריכה של הגדולים בלי פחד וממש יודע לשמור על עצמו. החוג שווה שווה שווה

ronnieyuval

New member
חכי חכי שהוא יתחיל לעמוד... ../images/Emo3.gif

יובל שלי בת 9 חודשים - להלן מה שהיא חטפה בשבוע האחרון... 1) נפלה מהמדרגות - אל תשאלי אותי כמה מדרגות כי אני רק שמעתי את הבום... איזו אמא רעה - הלכתי למזוג לי את הקפה ולתומי חשבתי שבייבי דוליטל ישאיר אותה על התחת שתי דקות... התוצאה - פנס קטן ליד העין. 2) התפרעה כשגזרתי לה ציפורניים וכתוצאה, שוב אמא רעה שכמותי, גזרתי לה את העור בקצה הציפורן... לזכותה ייאמר שהיא לא הוציאה ציוץ - לא ממש הזיז לה... 3) חטפה איצטרובל בעין כי לא הסכימה שאבא ייקח לה אותו אחרי הטיול ובמאבק הכוחות התעופף לו האיצטרובל... אמרתי כבר איזה הורים רעים ומתעללים אנחנו? 4) אינספור מכות קלות שחטפה בנפילות ממרומי עמידה על שולחנות, כסאות, אמאבא, וכל מה שזז או לא זז... אלה לרוב מזיזות לנו יותר מאשר לה... 5) וגם למסכנה לקחו דם אצל הרופא לבדוק המוגלובין (קצת נמוך...) אז היה פלסטר על האצבע. גם שדקרו אותה היא לא בכתה! הסתכלה בעניין כזה מה הם עושים שם... 6) ושיא השיאים - אבא שתה קולה מפחית ויובל ברוב התלהבותה לחטוף לו את הפחית דחפה לשם את האצבע ונחתכה מהקצה החד... הורים איומים אנחנו!!!!! הילדה כולה פצע וחבורה ומכה טריה!!!! בקיצור - חכו חכו...

../images/Emo104.gifנו-נו-נו, פוי לכם,בושו והכלמו../images/Emo8.gif

נותנים לילדה להתנסות וללמוד לבד. ממש הורים רעים
.

zimes

New member
ההברקות של אמא שלי בנושא ../images/Emo104.gif

גם אצלינו, פעם, מזמן, היו הנפילות הראשונות, ופעם-פעמיים הורי/אמ נכחו. ננזפתי בטלפון: "את צריכה לשמור על הילדים שלך". נפלא, אה? אמא תומכת, וסומכת

שירי ל

New member
חמתי אומרת שכל ילד צריך לקבל 300

מכות עד שהוא עובר את הילדות
לקח כמה ימים אבל באמת הבנתי שאין מה לעשות- זה פאזה חדשה עכשיו שכוללת הרבה מכות, נפילות, חבלות - ואם אני כל הזמן אשמור על אופיר ולא אתן לה לזוז היא לא תלמד להיות עצמאית בחיים... אגב, איזה טיולון קנית בסוף?

wolf18

New member
מכות וחבורות../images/Emo104.gif

אני תמיד אומר לאשתי שתחיה שאם הילד (הבכור) מגיע לגיל 15 בלי יד או רגל שבורה אז צריך לשבור לו משהו כי מה זו ילדות בלי גבס כזה או אחר עם חברים שחותמים עליו וכו´ היא אומרת שאני משוגע. אבל זה לא חדש.

../images/Emo104.gif ../images/Emo51.gif גם אני חושבת כמו חמתך.

אין מה לעשות. לא יקבל-לא ילמד (בגבול הטעם הטוב, כמובן!). קנינו את החדשה של האיזי-ביבי. עולם אחר!!!

למעלה