על נסיכים ותקוות... :)

קרני

New member
על נסיכים ותקוות... :)

הנסיך שלי, שאני מאמינה שיבוא (לפעמים...:)) הוא יהיה אחד כזה שיקבל אותי, את כל מה שאני מביאה איתי (כולל הפיג`מה עם הציור של הדובי, השמיכה הצהובה מכיתה ג` ו...:)) ויאהב את כל המטען הזה ועוד כמה ק``ג מיותרים...:)) הנסיך שלי, יפגוש אותי וישר יחייך חיוך כזה שיגיד לי ולעולם, שהוא הגיע לחוף מבטחים, ושזו הנחלה שלו, שתמו החיפושים, שהוא שליו כי מצא. הנסיך שלי, ישתה איתי כוס יין לבן בבר עם אורות עמומים. הוא יישב לידי, לצידי, ישאל אותי מי אני, ירצה לבלוע כל פיסת מידע הקשורים לחיים שלי. יסתכל לי בעיינים וירגיש אהבה. הנסיך שלי, יחזיק לי את היד בביטחה וכשנפרד, הוא לא ירצה להחדיר את הלשון שלו לפי, לגעת לי בכל חלקי הגוף הנסתרים, להשתלט, לקבוע, למלא תאוות יצרים חסרת רגש. הנסיך שלי, יסתכל לי בעיניים ויהיה אציל ואבירי, יסתכל לי בעיניים ויגיד - אנחנו עוד נבוא בברית הקדושים. הנסיך שלי... מי? מה? יקיצה! ממני, שמשאירה רגל אחת על הקרקע, על כל מיקרה... ;-))

זה לא חייב להיות חלום

אני מאוד מזדהה איתך. תמיד האמנתי שזה חלום שלא יתגשם לעולם. ובתור בת אדם פרצפקיוניסטית ידעתי שלא אהיה מוכנה להתפשר... אבל זה קרה ופגשתי נסיך. נסיך של החיים ולא נסיך שחי באגדות. ועכשיו גם אני נסיכה. והנסיך הוא בעלי.... אסור להפסיק לחלום... בהצלחה.

אדמוני*

New member
להתפשר.....

אולי אני טועה אולי לא אך מנסיוני ,רוב המין הנשי הן אלו שלא מוכנות להתפשר בבן זוגן ,והן רוצות אותו לפי קו ייצור של מכונה ,אם זה מתחיל במראה ,שיניים ,אף,אוזנים ,ואצבעות וכו`......... ובשומעי זאת הייתי אומר בתוכי אוי אוי לא טעמת עדיין את טעם האהבה,את הרגש הזה שאומר שאהבה היא רואה דברים בצורה שונה ,בצורה שה-להתפשר לא קיים כלל וכלל,והנה עובדה והיא את ``רוח עוברת`` יקרה זה מראה רק שיש דברים שהזמן עושה את שלו ,ולפעמים צריך לא להגיב לאנשים מסויימים שחושבים שלהתפשר זה דבר שניתן לשלוט בו בנושא האהבה בינו לבינה. שתדעו רק טוב ושהאהבה וההבנה ישרור בניכם תמיד :))

קרני

New member
משב רוח חם...

תודה על העידוד להחזיק בתקווה... אתם חלק מההשראה... מאחלת לכם המון ימים מקסימים ואוהבים... כמה טוב לדעת :))

אדמוני*

New member
על נסיכים ונסיכות...

ממממ......ואיך אפשר שלא לנסיכה שכמוך הנסיך ממתין מחכה לרגע,ולשעה הנכונה שאיתו תגיעי לממלכה והנה יש מלך ומלכה בממלכה מקסימה וכולם יגידו שזאת אהבה. וחסר לך לא להזמין לחתונה :))) העתיד הוא הגורל לנסיך ולנסיכות שיש כאלה בכל מקום .

למעלה