על נקניקיות הקרב והנשקים המגולפים.

על נקניקיות הקרב והנשקים המגולפים.

בראשית שיחקו האלדרים עם מקלות של מטאטא והלכו מכות, והאר היה תוהו ובוהו. והמקל השאיר מכות סגולות על העור ועל האצבעות, ויחר בעיני הבכירים. ויאמר אלהים: "יהי PVC במקום מקל, על המכה להקל", ויהי כן. ויראו האלדרים את ה-PVC כי טוב, וכי קל הוא למאחז ולתפעול, ויהי ערב ויהי בוקר, עידן ראשון. וה-PVC הקל והבטוח נשבר, והיה לסכין חדה, ויצאר צלקות איומות. ויאמר אלהים: "יהי ריפוד על הPVC, והנשק יהיה בטוח לשימוש" ויהי כן. ויראו האלדרים את גום-האויר כי טוב, וכי נעים הוא למרבץ, ויהי ערב ויהי בוקר עידן שני. וגום-האויר קל להתפורר והוא, ויקר. ויאמר אלהים: "יהי איזולירבנד על הנשק, וישמור על הריפוד" ויהי כן. אז גילו האלדרים את האיזוליר-בנד בצבעיו השונים, ולימים אף את הדקט טייפ, ויטב בעיניהם. ותקפא הארץ בעידן זה ארבעים שנה (טוב, לא ארבעים...) אבל, מקל PVC עם ציפוי גום-אויר (בידוד לצינורות דוד-מיים), מלופפים בדקט טייפ נראים עד מהרה כמו נקניק סלאמי שהתייבש בשמש, שזה לא מפריע למי שגדל עם זה, אבל זה לא נראה כמו נשק. ... ויהי היום, ויאמר אלהים: "הנני שולח לפניכם נשק חדש, נשק אשר מראה אחר לו, עמידות אחרת, ובטיחות אחרת. חרב מגולפת לתיפארת שמי". ---------------------------------------------------------------------------------------------- נקניקיות הקרב האלה הם הנשק העיקרי המצוי בקרב שחקני התקן הרך. קלות יצור הנשק, זמינות החומרים היחסית והפצת ידע היצור בכנסי טד"י, טמ"י ודומיהם הפכו את התועבה הזו לפופולארית ביותר, ולקונבנציה. הנשקים המגולפים דורשים זמן ייצור לא טריויאלי לחלוטין, חומרים שאינם זמינים ואף יקרים יותר מעלות היצור של נקניקיות הקרב, אך נראים לעומת זאת רמה אחרת. בסאגה נראו לראשונה בכמויות גדולות נשקים מגולפים. עכשיו, באמת מעניין אותי, מה יש לכם לומר.

raistlin majere

New member
מגולף..

אתה מתכוון לעץ מגולף? גרדה מגולפת? למה אתה מתכוון כשאתה אומר מגולף? כי כבר שמעתי על ספוג מגולף (לא יודע עד כמה אפשר לגלף ספוג.....)

the off player

New member
ספוג מגולף

איזה מין נשק אתה מציע למכור לאנשים? נקניקיות משופצרות?

the off player

New member
איך תוכל?

אם אני אזמין חרב לטקס, איך תוכל להכין לי אם אתה לא מאמין שאפשר לגלף בספוג??? there is no spoon...

raistlin majere

New member
לטקס לא......אבל ספוג כן

ולגלף ספוג אתה מתכוון לחתוך אותו בצורה מסויימת? עם כן אז סבבה אני יכול להכין לך

למעלה