על נשים ויחסים - בקשת עזרה

סקרנית37

New member
על נשים ויחסים - בקשת עזרה

נשים יקרות, שמי אופיר ואני עושה דוקטורט בפסיכולוגיה שמוקדש כולו לנשים- יחסים בכלל וזוגיות בפרט. מצרפת לינק למחקר שלי. אם תבחרו לעזור לי זה ייקח לכן משו כמו חצי שעה. אני מקווה שהיא תהיה מעניינת. וזה יאפשר לי לשמוע ולהשמיע את הקול הייחודי שלכן. תודה בכל מקרה, אופיר http://hevra.haifa.ac.il/survey/index.php?sid=32637&lang=he

חכי חכי שתעשי עבודת מחקר

תנסי אז להוציא שאלות שחוזרות על עצמן ותגלי שזה לא אפשרי, אפילו רק מהיבט המהימנות הסטטיסטית. חוץ מזה, לעומת מחקרים אחרים בקושי היו כאן שאלות שחוזרות על עצמן..

chen1litvak

New member
אוי עשית לי פלאשבק למבחני ה800+ שאלות שלי

איזה צבא מפגר בא לי לבכות רק מלהיזכר ועוד איזה דברים הזויים (בהתחלה כתבתי לאיפה זה היה ואז נזכרתי שזה המקום הכי סודי אז אסור לכתוב, אבל אם נפלתי אז מותר? אוף בכל מקרה זה היה סיוטטטטט. אבל סיימתי ראשונה
)

דידושקע

New member
איכס, שאלון 300, איכס

הם הרגו אותי עם השאלות שלהם. נגיד, "לפעמים אני מרגישה שמתחשק לי לקלל". בחיי ששקלתי לענות לא, אבל עצם עשיית השאלון שינתה את התשובה שלי. ואני תמיד מסיימת בין האחרונים. תמיד.

chen1litvak

New member
אבל זה לא רק שאלון 300,מתלווים אליו עוד איזה4

מה שהופך אותו קרוב לשאלון אלף. גאד. היו גם שאלות בקשר לניטיות מיניות ומתי בפעם האחרונה היה לך קשר גופני וכאילו, WTF לחלוטין.

דידושקע

New member
חח אוי.

אבל יש גם דברים מצחיקים. נגיד "לפעמים אני חושבת מחשבות שמוטב שאף אחד לא ידע".

הדר 0

New member
או "אני מתעצבנת

כשאני רואה מישהו יורק מסטיק באמצע הרחוב" בחיי שהיתה שאלה כזאת. מה שמעצבן זה שאת חייבת לענות או כן או לא. אין באמצע. כאילו או שאת משוגעת, או שאת משוגעת כי זה לא מפריע לך.

דידושקע

New member
חחח זה ממש נכון

גם היה "לבני המשפחה שלי יש הרגלים שממש מעצבנים אותי", ואת באה לסמן לא, ואז את אשכרה מתחילה לחשוב לעצמך- "אבל אחותי באמת תמיד משאירה את משחת השיניים פתוחה.. ואמא תמיד משאירה את הכפית על השולחן אחרי הקפה וזה עושה כזה כתם מעצבן.."

yael246

New member
אני דווקא חייבת לומר שנהניתי ../images/Emo24.gif

מזמן לא השתתפתי בשאלון כל כך מעניין!

למעלה