על נשים, חתולים וחיות אחרות - סיפור

מורן א

New member
על נשים, חתולים וחיות אחרות - סיפור

''נו? אז את באה?'' ''לא.'' ''רונית, את לא יכולה להמשיך לשבת בבית, בצורה הזאת לא תכירי אף אחת.'' ''אפרת, כמה פעמים הצטרפתי למסעות החיפוש שלך אחר בנות? אפילו לת''א נסענו ולא העלנו בחכתנו כלום.'' ''אני מודה שהנסיעה לת''א לא הועילה, אבל אנחנו לא בת''א, ויש מסיבת חנוכה באגודה ובוודאי נפגוש בנות נחמדות.'' ''בוודאי, רק נפגוש את אותן בנות שפגשנו בכל מסיבה אחרת שהתרחשה פה.'' ''ומה רע בלפגוש בנות נחמדות ולבלות קצת?'' ''אני לא מתחברת אליהן.'' ''את לא צריכה להתחבר, את לא תקע, רק לבלות קצת, מול אנשים ולא מול מסך מחשב'' אפרת כבר החלה כועסת. ''אני לא באה.'' ''שלא תגידי שלא אמרתי לך כשהבדידות תתחיל לכרסם בך.'' ''מילים כדרבנות, אפי, תיהני במסיבה ותביאי סופגניות.'' ''רוניתי, סופגניות שווה מסיבה, בית שווה לבד, את המשוואה הזאת לא יהיה קשה לפתור.'' טריקת דלת. כבר עבר שבוע מאז שהתחלתי לשמור על הבית של הבוסית שלי. היא יצאה למסע חיפוש בן חודשיים אחר האינדיאנים ברחבי ארה''ב וביקשה ממני לשמור לה על הבית ועל שני חתולים קשי יום שאפילו פסיכולוג עם הכשרה וטרינרית לא יוכל להבין אותם, אבל אני כ''כ אוהבת חתולים שמייד הסכמתי. המחשב הוא הסיבה השנייה שהסכמתי. לא מכבר חזרתי ל''אפיזודה החולפת'' של חיי, (לפי הגדרת הורי), ומאוד רציתי להכיר מישהי. לאחר מסע חיפושים במועדונים ומסיבות גייז החלטתי שזו לא הדרך והתחלתי בחיפוש דרך האינטרנט. כדי שלא יהיה יותר מדי משעמם עם שני חתולים מורכבים ובית רדוף רוחות אינדיאניות, הזמנתי את אפרת להצטרף אליי להרפתקה. אפרת מאוד שמחה להשתחרר מעט מהלחץ של ההורים והצטרפה בשמחה. עכשיו, שאנו חיות באותה דירה, יותר מתמיד היא לא מפסיקה לנדנד לי שאצטרף אליה לכל מני שוטטויות, מסיבות, טיולים והכל על מנת להכיר את בת הזוג המושלמת שעדיין לא מצאנו. היא לא מאמינה במחשב ושירותי האינטרנט כמדיום היכול לשמש ככלי עזר ואני חושבת את ההפך. ושוב, מסיבת חנוכה באגודה ואני כבר יכולה לדמיין את המאורע, המון בנים רוקדים משתוללים, חווים את החג במלוא עוצמתו, מעט בנות מתגודדות, מסתודדות, כמה רוקדות, מאופקות, מנסות להבין למה הם פה ואת אפרת, מקפצת בניהן מנסה לעורר משהו רדום. לא התחשק לי ללכת. לפני שנה, שעדיין הייתי אופטימית לגבי הקהילה הלכנו למסיבת החנוכה שהייתה הראשונה מסוגה, מסיבת הדגל של האגודה, אז, עדיין הייתי פעילה, הכרתי את מרבית האנשים, הייתה התרגשות באוויר, אנחנו עושים ''משהו''. ראיתי את מיטל, היא מצאה חן בעיני ושלחתי את אפרת לברר את הפרטים ההכרחיים, האם היא פנויה? בת כמה? מה עושה? רוצה להכיר? אפרת חזרה מחויכת עם תשובות, פנויה, 26 (רק שנה מעליי), מתרגלת באוניברסיטה (התרשמתי), רוצה! עד שאזרתי אומץ לגשת היא כבר עזבה. אפרת אמרה שמסרה לה את הטלפון שלי. התנחמתי. למחרת היא התקשרה, דיברנו היה נחמד קבענו להיפגש באוניברסיטה. יום לפני הפגישה המיועדת הגעתי לאוניברסיטה ונתקלתי בה במסדרון. קראתי לה, היא הסתובבה עיניה שוטטו בחלל בחיפוש אחר יוזם הקריאה ולפתע הבנתי שהיא איננה יודעת מי אני, שרק דיברנו מבלי שראתה אותי. נגשתי אליה והצגתי עצמי. היא נראתה מבולבלת, מהססת, ממהרת. למחרת היא לא הגיעה לפגישה. אכזבה. לא עוד מסיבות חנוכה. וזאת הייתה רק אכזבה אחת, בנוסף אליה היו עוד שתיים, אבל מי סופר. ''רוניתי, אולי תבואי בכל זאת?'' שמעתי בקושי מתוך ההמולה. ''אפי, אני אוותר, תיהני לך.'' ''הזדמנות אחרונה?'' ''אם אין לך הזמנות לחתונה אל תחזרי הביתה.'' ''תהיי השושבינה שלי?'' ''בטח.'' ''את תצטרכי ללבוש שמלה.'' ''עד כאן!'' ''טוב, טוב'' היא צחקה. ''אני אביא לך סופגניות, ביי.'' כיביתי את הסלולארי בכדי שאפרת תוכל ליהנות ולהפסיק להציק לי ופניתי להאכיל את החתולים. החתולה כבר יומיים מסתתרת בבוידעם ויורדת רק בלילות, אז אני נאלצת להעלות לה את האוכל למעלה. והחתול השמן מסיים לטחון עוד לפני שאני מבינה שטעיתי ונתתי לו את האוכל שלה ולא את הדיאטטי שלו ועכשיו למרות הטעות הוא מנסה לטפס לבוידעם כדי לחסל גם את האוכל שלה. אחרי החוויה הזואולוגית הזו אני פותחת את המחשב. לפני שבוע פרסמתי מודעת הכרות באתר אינטרנט של הקהילה. התקשרו אליי מכל קצוות הארץ למרות שבפרוש הגבלתי את אזור החיפוש. רובן היו נשים מבוגרות שניסו לשכנע אותי שאני לא אמורה להירתע מגילן המופלג. הייתה אחת שכ''כ התלהבה מהגיל שלי, וכששאלתי לסיבה, היא אמרה שיש לה בת בדיוק באותו הגיל. מה הפלא שנרתעתי? חלקן היו בנות צעירות, בתיכון שרצו להתנסות, אני נראית לכן שפן ניסיונות? התייאשתי. נכנסתי לאתר והפעם עשיתי חיפוש לפי נתונים שונים, בעבר חיפשתי לפי נתוני הסוסה הלבנה שהייתה לי בראש, והיום חיפשתי לפי נתוני ההיפופוטם שהייתי אני. טוב, אני לא נראית כ''כ רע, אבל רזה אני לא, ויפהפייה גם לא, אבל מה שחשוב זה מה שבפנים לא? מצאתי אחת שנתוניה זהים לשלי למעט צבע עיניה שהיה כחול וזה קנה אותי. שלחתי הודעה וקיוויתי לתשובה. אמרתי בלבי שאם היא היפופוטמית כמוני, אז לא יהיה לה אכפת להיפגש עם היפופוטמית דומה. אפרת חזרה לפנות בוקר עם היקי בצוואר ושיר חנוכה בלב, אבל בלי פעמוני חתונה. השכבתי אותה לישון עם הבטחה לשמוע הכל למחרת בבוקר. ''בוקר טוב.'' ''מה כבר בוקר?'' בקושי פקחה עיניה. ''אפרת, עוד מעט כבר צהריים, אולי תקומי?'' ''טוב, טוב אני קמה. הכנת קפה?'' ''הכנתי, אבל החתול השמן שתה לך אותו.'' ''מה? ממתי חתולים שותים קפה?'' ''אלו חתולים מיוחדים, מורכבים שכחת?'' ''מורכבים, בסדר, אז את מכינה לי עוד אחד?'' התחננה. ''כבר הכנתי, אבל גם את זה הוא שתה.'' ''מורכבים...'' סיננה בין שיניה. ''איך היה אתמול?'' ''היה כייף, חבל שלא באת. יש לך ד''ש ממיטל.'' ''מיטל?'' התפלאתי. ''כן. הבחורה שהתחלת איתה בשנה שעברה'' ''אה... כן.'' אמרתי כאילו רק עכשיו נזכרתי. ואיך אפשר לשכוח את אכזבה מספר אחת של חיי. ''היא דווקא די טובה במיטה, המיטל שלך.'' ''קודם כל היא לא שלי, ושנית, מיטה אפי? כזכור לי עלית לפה לבד.'' נתתי לה מבט זועם. ''טוב, טוב, אני אתחיל מההתחלה. מסתבר שבשנה שעברה היא חשבה שאני מעוניינת בה וכשנתתי לה את הטלפון שלך והיא הבינה שלא בי מדובר ולא היה לה נעים לסגת. והשנה כשהגעתי לבדי, היא קפצה עליי. בהתחלה לא כל-כך התלהבתי מהרעיון, בגללך אבל, ככל שהזמן חלף ולא ראיתי אף אחת חדשה באופק, התרככתי. אני מקווה שלא אכפת לך?'' ''לא, לא אכפת לי.'' שיקרתי. ''מיטה?'' הזכרתי, עדיין זועמת. ''אה.. כן. סיפרתי לה שאנחנו חולקות דירה יחד ולא היה לה נעים לעלות אז הלכנו אליה.'' ''סופגניות שווה מסיבה, בית שווה לבד והיקי שווה מיטל?'' ''למה את כועסת?'' ''אני לא.'' ''תיזהרי שהחתול השמן והמורכב שלך, לא יוכל לך את הלב.''

מורן א

New member
המשך..

פניתי לעבר המחשב, לא מבינה ממה אני פגועה יותר, מכך שאפרת השיגה את מיטל ואני לא, או מכך שמיטל תמיד רצתה את אפרת ואותי לא. פתחתי את המחשב והייתה לי הודעה חדשה. זה היה ממנה, כ''כ שמחתי ששכחתי את הפגיעה וקראתי לאפרת בקולות התרגשות. ''אפרת?'' ''נו אפי, בואי כבר?'' ''הפסקת לכעוס על כל העולם?'' ''תראי הבחורה שכתבתי לה אתמול ענתה לי, בואי תקראי.'' ''היא נשמעת נחמדה, אבל קצת כבדה לא?'' ''ואני? ממש משקל נוצה נכון?'' ''זה לא אומר'' ''מה לא אומר?'' ''התכוונתי שמישהי שנראית כמוני יכולה להתעניין במישהי שנראית כמוך'' ''אפרת, את רוצה אותי? ''בחלומות החתוליים המורכבים שלך.'' צחקנו. הייתי כל-כך נרגשת שהבחורה שאת שמה לא ידעתי ענתה לי שלא היה אכפת לי שהיא צוחקת עליי, ושאתמול היא הייתה עם מיטל במיטה. רק רציתי לדבר עם הבחורה ולקוות שכל מה שכתבה הוא נכון ולא עוד פנטזיה שתתנפץ. למחרת היום הייתה לי הודעה ממנה בסלולארי, שמה יעל והיא נשמעת כל-כך נעימה. היא גרה בסביבה וסטודנטית בחופשה. חיכיתי בקוצר רוח לשעה שאמרה שתהיה בבית כדי שאוכל להתקשר. ''שלום'' ''שלום וברכה'' ענה לי קול מנומס. ''אפשר לדבר עם יעל?'' ''היא מדברת בקו השני, אפשר לשאול מי רוצה אותה?'' ''מדברת רונית'' ''רק רגע רונית'' שמעתי קולות צעדים ודיבור עמום. ''רונית, היא כבר חוזרת אלייך, יש לה את מספר הטלפון שלך?'' ''כן יש לה. תודה.'' לא עברו עשר דקות והיה צלצול. היה לי ברור שזאת יעל. בקושי הצלחתי לענות מרוב התרגשות. אפרת עשתה לי פרצופים שזאת בסה''כ בחורה וממה אני מתלהבת כ''כ. נכנסתי לחדר וסגרתי את הדלת. ''הלו?'' ''היי, זאת יעל.'' ''היי'' הייתי נבוכה. ''אני מצטערת שנאלצת לחכות, הייתי בשיחה עם חברה מארה''ב. מה שלומך?'' ''אני בסדר, איך עובר החג?'' ''בלגאן אצלנו.'' ''למה?'' ''אנחנו משפחה גדולה וכולם באו אלינו השנה לחג. אז יש לנו פה הרבה אנשים, והרבה רעש ובקיצור שמח.'' ''נשמע שמח טוב.'' ''כן.'' שקט מביך. ''את יודעת, לא הייתי בטוחה שתעני להודעה שלי, כיוון שהמודעה שלך פורסמה לפני הרבה חודשים ולא הייתי בטוחה שזה רלוונטי.'' ''האמת, פרסמתי את המודעה מתוך רצון להכיר, אבל זה היה מזמן ובעקבות המודעה הכרתי כמה בנות שהוציאו לי את החשק להכיר. כבר כמעט שכחתי ממנה עד אתמול שנכנסתי לאתר כדי לנסות למחוק אותה וראיתי את ההודעה שלך, אז החלטתי לתת ניסיון אחרון.'' ''אני שמחה'' ''גם אני. רונית, אני יכולה להתקשר אלייך מחר? יש לי משהו כרגע שאני חייבת לעבוד עליו. אני מתרגמת עבודות לאנגלית ויש לי עבודה שאני חייבת לסיים עד מחר.'' ''אין בעיה, נדבר מחר, ביי'' יצאתי מהחדר מחויכת ומסופקת. ''נו?'' ''קוראים לה יעל והיא נשמעת מקסימה.'' ''ספרי, מה עוד?'' ''יש לה משפחה גדולה והיא מתרגמת עבודות לאנגלית.'' ''ו...?'' ''וזהו.'' ''מה זהו? אז על מה דיברתן?'' ''אפי, זאת לא הייתה שיחת הכרות של מי את, מה את, מאיפה את ומה את עושה. זאת הייתה שיחה רגילה, כאילו דיברתי עם מישהי שאני מכירה כבר שנים והיא סיפרה לי על המשפחה שלה.'' ''טוב, העיקר שתהיי מאושרת. בינתיים תראי מה החתולה המורכבת שלך עשתה'' אפרת הפנתה אותי לצלחת שבורה על הרצפה מתחת לבוידעם. ''מה היא ירדה?'' ''בטח ירדה, ובמלוא המרץ. היא הפילה את הצלחת של האוכל שלה ושברה אותה.'' ''ואיפה היא עכשיו?'' ''מהבהלה של מה שקרה היא התחפרה שם שוב'' ''לא נורא, העיקר שהיא ירדה ויעל התקשרה והכל טוב.'' הייתי ברקיע השביעי. שבוע שלם דיברנו בטלפון. בהתחלה הייתה מעט מבוכה, אבל ככל שהזמן חלף השיחות זרמו והפכו למשהו שלא אני ולא יעל יכולנו לוותר עליו, שגרה שנעמה לשתינו אבל דבר אחד הפריע לי בשיחות שלנו, לא דיברנו על פגישה בינינו. מאוד רציתי לפגוש ביעל, וכל פעם שהעלתי את נושא הפגישה היא נשמעה מתחמקת. ניסיתי לקבוע איתה כמעט לכל יום ובכל יום היה לה משהו אחר שמנע את הפגישה המיוחלת. החלטתי לנסות בגישה מעט שונה. אחרי הכל, ''אם ההר לא בא אל מוחמד, אז מוחמד בא אל ההר'' או משהו כזה. ''יעל, אני יכולה לשאול שאלה ישירה?'' ''כן'' ''היית פעם אם אישה?'' ''כלומר...?'' ''שכבת פעם אם אישה?'' ''בערך, זאת אומרת כן. לא. נו? בערך.'' ''היית רוצה לשכב עם אישה?'' ''כן.'' שוב השקט המביך, והפעם מסיבה אחרת. קיוויתי ששיחה על סקס תעורר את הרדום אצל יעל ואולי תעורר אותה מספיק בשביל שנפגש סוף סוף. שאלתי אותה הרבה שאלות שמהן הבנתי שניסיון מיני אין לה, אבל גם הבנתי שהיא מאוד רוצה בו. הצלחנו לגרות אחת את השנייה משיחת טלפון אחת ארוכה שנמשכה לשעות הקטנות של הלילה. ''יעל, אולי תבואי אליי?'' ''ומה עם אפרת?'' ''אפרת לא תהיה בדירה היום ומחר, בגלל החתונה של אח שלה. תבואי?'' ''אני לא יודעת.'' ''ממה את חוששת, את לא חושבת שהגיע הזמן שניפגש כבר? את יודעת, לפי כמות הזמן שדיברנו, על פי המסורת הלסבית, כבר היינו צריכות להתחתן ולהביא ילדים לעולם.'' היא צחקה. הצלחתי לשמוע את הגלגלים שלה מסתובבים. ''אני באה.'' התחלתי להתרגש ולהתכונן. התקלחתי, סידרתי את הבית, הקראתי לחתולים סיפור והשבעתי אותם שלא יפריעו. ביקשתי מכל האינדיאנים הלא פעילים שבבית שימשיכו להיות לא פעילים, לפחות הערב, וקיוויתי שאוהב את יעל. אחרי שבוע של שיחות טלפון כבר התחלתי להתאהב בה מבעד לשפופרת, אבל מה יהיה אם אפתח את הדלת ותעמוד שם גודזילה. הרהורים, חששות והרבה ''אם'' החלו משוחחים בינם לבינם בתוכי. דפיקה בדלת.

מורן א

New member
והסוף.

התאפקתי לא להציץ מבעד לחריץ הדלת, הספקתי לומר במהירות את תפילת הדרך ופתחתי. היא עמדה שם מחויכת וריחנית עם קופסת גלידה ביד, שיער קצר, עיניים כחולות, חיוך מקסים, חולצה יפה, ג'ינס חונק, נעליים צבאיות ומימדים של היפופוטמית שידעה ימים רזים יותר. קצת התאכזבתי. למרות שידעתי שאינה רזה, ציפיתי שתהיה רזה יותר, אבל איזה מותק, היא הביאה לי גלידה ועוד ריבת חלב, הטעם המועדף עלי. היא הייתה נבוכה, גם אני. הזמנתי אותה להיכנס, התנצלתי על הבלגן שאינו שלי, (אמא תמיד לימדה אותי להתנצל על בלגן, גם אם אין, זה עושה רושם טוב. ''את מנומסת ובאת מבית טוב''), והושבתי אותה בסלון. בינתיים במטבח, יצקתי לנו גלידה לשתי כוסות. ''את אוהבת ריבת חלב?'' שאלתי. ''אני יותר בכיוון של שוקולד, אבל לא ידעתי אם את אוהבת.'' ''לא היית צריכה.'' ''אמא תמיד אומרת שלא יפה לבוא בידיים ריקות.'' ''אז גם לך יש אמא פולנייה?'' ''רק בהתנהגות.'' ''כן, אני יודעת למה את מתכוונת.'' חזרתי לסלון, הגשתי לה את הגלידה והתחלתי לדבר. יעל שתקה רוב הזמן, נראה היה כאילו המבוכה שלה לא נעלמת. אז אני מלאתי את הזמן בשביל שתינו, דיברתי על מה שרק חשבתי והכל בשביל למלא את חלל החדר ולקוות שהאינדיאנים לא יחליטו להופיע לעזרתי. אחרי שעתיים, בערך, עייפותי בגדה בי השעה הייתה מאוד מאוחרת ובעוד כמה שעות הייתי צריכה לצאת לעבודה. הצעתי ליעל שנלך לישון ופניתי לסגור את חלונות הבית, שהחתולים המורכבים לא יחליטו להתאבד לי פתאום. נכנסתי לחדר השינה ומצאתי את יעל עירומה מתחת לשמיכה, מחכה לי. מכאן הדרך הייתה קצרה להשיג את אשר שתינו רצינו. לא היה הרבה זמן, מרבית הלילה דיברנו ואת שאריתו העברנו בסקס סוער אל תוך הבוקר. התעוררנו אחרי שעת שינה אחת בלבד, לא הייתה ברירה, הייתי חייבת לקום לעבודה. הצעתי ליעל להישאר, אבל היא אמרה שהיא צריכה להחזיר את הרכב לאמה שבוודאי כבר דואגת. ''מאוד נהניתי אתמול'' אמרתי תוך כדי חיבוק. יעל חייכה. היא קמה והתלבשה בזריזות. עדיין עירומה חיבקתי אותה ממאנת להיפרד. ''נהיה בקשר?'' שאלתי ספק התחננתי. ''כן, בטח.'' 'כן, בטח'. אמרתי בלב. לא ידעתי איך לאכול אותה. אתמול היא הייתה כ''כ שלי, והיום היא רק מחכה לברוח. התאכזבתי. ''את צריכה טרמפ?'' ''לא. תודה'' פחדתי לשתוק כל הדרך. ''אז נדבר, אני חייבת ללכת.'' ''נדבר.'' היא יצאה מותירה אחריה אישה המומה וכואבת, חתול שמן ורעב וחתולה מורכבת בבוידעם. שלושתנו המשכנו לבהות בדלת הסגורה כלא מאמינים שהגיע הסוף של הלילה היפה ביותר בחיי. ''אני מאוהבת, אבל אתם לא מגלים לאף אחד אתם שומעים? גם לא לאינדיאנים!'' האכלתי אתי חברי החדשים ויצאתי מהבית. ''אפי היא מקסימה'' התבכיינתי לאפרת מהטלפון של העבודה. ''ספרי, איך היה?'' ''נפלא. גלידה. סקס. כן בטח. דלת.'' רוניתי, את מוכנה להיות קצת יותר מילולית בבקשה?'' ''היה נפלא, דיברנו המון, היא מקסימה הביאה לי גלידה, ריבת חלב. אח''כ היה לנו סקס מדהים שנמשך כמה שעות וששאלתי אותה אם נדבר היא נתנה לי את תשובת ה'כן, בטח' וכל שיכלתי לראות זה את הדלת נסגרת אחרי שהלכה.'' ''את חושבת שהיא לא מעוניינת?'' ''אני לא יודעת, אני מבולבלת. אני חושבת שאם היא תתקשר, אז יתפתח משהו, אבל אם היא לא תתקשר, אז אני לא בטוחה שאני אתקשר. מה את אומרת?'' ''אני אומרת ביי, הבוס שלי הגיע.'' מהורהרת נשארתי במשך כל היום, מגניבה פיהוקים שיכלו לבלוע את כל החנות ואת יושביה, מחליטה בכל רגע שאני מתקשרת ובסוף מוותרת. חושבת עליה כל הזמן, עומדת בדלת עם חיוך וגלידה. אני רוצה שתתקשר. הגעתי הביתה. שם החתול השמן עמד על עדן החלון קורא לכל חתולות השכונה לראות אותו במופע אקרובאטי מסוכן מהלך על סורגי החלון הדקים. נזכרתי שבבוקר פתחתי את החלון והבלבול והעייפות השכיחו ממני את חוק מספר אחד של בעלת הבית 'לעולם חלונות לא פתוחים כשאת לא נמצאת'. הצלחתי לפתות אותו עם קופסת טונה ריחנית. זה עבד. טריק של שמנים. גם אני תמורת אוכל מוכנה לעשות כמעט הכל. התפניתי לבדוק את המשיבון בטלפון. היו לי שתי הודעות חדשות, קיוויתי שאחת מהן היא של יעל. ההודעה הראשונה התקבלה בשעה 07:58 בבוקר. לחצתי לשמיעה. ''חמודים, פונפונים, אתם שומעים אותי? הכל בסדר אצלכם? רונית מתייחסת אלכם יפה? תבלו יפה, אמא עם האינדיאנים והיא תחזור הביתה מהר. רונית אני מקווה שהכל בסדר, אם יש בעייה תתקשרי לאח שלי, המספר שלו במגירה הראשונה בשידה בסלון. אני מקווה שאת נהנית, ובחנות הכל בסדר, עוד שבועיים אני חוזרת, ביי.'' התאכזבתי וקיוויתי שההודעה השנייה תהיה מיעל. ההודעה התקבלה בשעה 08:15 בבוקר ממספר הטלפון של ביתה של יעל. הלב קפץ, היא התקשרה, איזה כייף, יש לי חברה. ההודעה הייתה רחשים משונים שאחריהם בא צליל ניתוק. למה לא השאירה הודעה? לא הבנתי. לא חשוב, העיקר שהתקשרה. אני אחזור אליה. חייגתי את המספר וביקשתי את יעל. ''היי, מה שלומך?'' ''עייפה'' ''אין צורך לשאול מה עשית אתמול בלילה.'' ''אני שמחה שהתקשרת.'' ''התקשרתי כי את התקשרת.'' ''אבל אני לא התקשרתי.'' ''הייתה לי הודעה ממך בשעה 08:15 בבוקר.'' ''רונית, בשעה 08:15 אני עדיין הייתי בנסיעה. הגעתי הביתה רק ב- 09:00.'' ''אז מי התקשר אליי היום מהבית שלך?'' ''חכי רגע.'' שמעתי אותה קוראת לאמה ומשוחחת איתה. ''אמא שלי התקשרה בבוקר לחפש אותי אצלך. היא קצת דאגה וכנראה השאירה הודעה בטעות.'' ''ואני חשבתי שהתקשרת ולא היה לך נעים להשאיר הודעה.'' ''זה בכלל לא חשוב, אני שמחה שהתקשרת. אנחנו נפגשות היום?'' שאלה בהיסוס. ''זה היום האחרון לבד, מחר אפרת חוזרת.'' ''אז אני אבוא?'' ''אני מחכה.'' יעל הופיעה בפתח דלתי כעבור חצי שעה. ללא נעליים, ללא חזייה וללא תחתונים, כך נודע לי אח''כ. הסתערנו אחת על השנייה מורעבות. כבר לא היה ספק שנועדנו להיות יחד. שתי היפופוטמיות, שני חתולים מורכבים ובית רדוף אחד.

witchchild

New member
../images/Emo13.gif

ממש לא התחשק לי לקרוא אבל הסיפור גרר אותי לתוכו . ממש אהבתי

אהבתי../images/Emo141.gif

היי מורן אהבתי את סיפורך שומעת את הצליל הזה של אי בטחון וחששות מדחייה, ולבסוף את הנכונות להאמין ולא לוותר,,,לומר את רצונך ולקוות לטוב,,, והטוב אכן הגיע,,, האהבה מנצחת,,, שמחה לקרוא את כתיבתך

מורן....... ../images/Emo140.gif

אהבתי מאד את הסיפור. המון רגש ותיקוות הכנסת בו. הכתיבה יפה ונעימה לעין (כרגיל,,, כשאת כותבת...)

למעלה