על סיום אימון

על סיום אימון

שלום לכולם, קצת נעדרתי מפה לאחרונה. אבל שמחה לראות שהעניינים שוקקים כרגיל. רוצה לשתף ולשוחח על סיום האימון. אתחיל קצת מלספר על התהליך שאני לרוב עושה. הפגישה האחרונה לרוב מוקדשת לכמה מטרות: - סיכום מה שהיה במהלך האימון. התיחסות למסע, לצמתים ולהשגים. - תזכרות לגבי המקום אליו המתאמן רוצה להגיע בעתיד. - קצת שיחה על איך המתאמן ממשיך בדרכו ללא מסגרת האימון. - התיחסות לחששות המתאמן אם יש. בנוסף אני תמיד אוהבת לתת למתאמן תיקיה עם חומר כתוב ממהלך האימון שיש לו משמעות עבורו (למשל החזון או מיילים חשובים וכו'). וקטע כתוב מעורר השראה. אותו אגב אני מקריאה בקול במהלך הפגישה בתוספת ברכה שלי וגם מדפיסה בתיק. (אגב מאוד אשמח ללינקים לאתרים עם סיפורים, משלים או פתגמים מעוררי השראה). מה איתכם, איך אתם מסיימים אימון? מה אתם עושים במהלך פגישות סיכום? ואיך בכלל אתם מחליטים שהגיע הזמן לפגישת סיכום. טוב יש לי עוד כל מיני שאלות בנושא. אבל אשמח להתחיל כאן. ועוד הערה, עוד לא הספקתי לענות לכל מי שכתב לי מסר לגבי קבוצת המאמנים. לצערי הקבוצה התפרקה עקב מיעוט משתתפים
. אנסה לחזור במסרים בקרוב. שיהיה לכולם שבוע נפלא, ג'וי

רותם43

New member
המלצה על ספר

שלום לך ספר סיפורים מקסים שאני משתמשת בו למטרה זו נקרא "שמע סיפור" הכותב, חורה בוקאי הוא פסיכולוג המשתמש בסיפורים, להדגים ולהמחיש סיטואציות שונות שמביא המטופל. מתאים מאוד גם למאמנים. בהצלחה.

למעלה