על סף החלטה- עזרה..?

• פותח הנושא d195
  • פורסם בתאריך

d195

New member
על סף החלטה- עזרה..?

אז נראה לי שהחלטתי: כמעט... אני נוסע לניו יורק וצריך נגן שגם מאכסן מידע וגם מקליט הרצאות- נראה לי שמצאתי-Creative MuVo TX FM של 1 ג'יגה. השאלה הנצחית כמובן- מה אתם אומרים עליו? האם ידוע (כמו שאומרות כמה ביקורות מאמאזון) שהוא מתקלקל מהר? כי לא נראה לי שיש דרך לתקן אחרי שאני מביא אותו לארץ. ובקשר להקלטה- איך האיכות? (שוב לטובת הקלטת הרצאות באוניברסיטה). תודה מראש!

mc 69

New member
אחלה נגן

הוא ממש ממש קופקטי וקטןן.. המסך קצת קטן.. אבל הו שוקלל ממש מעט... השאלה אם לא עדיף לקנות בארץ...הוא עולה איזה 920 ש"ח אאל"ט.. זה לא כזה הרבה..ויש גם אחריות שנכללת במחיר... אבל עם אתה רוצה הקלטה מצויינת אז קח אחד מהאייריברים...אומרים שיש להם הקלטה מעולה

d195

New member
בארץ? בארה"ב עולה רק 130$..

אז נראה לי שעדיף שם. האם מכיר את איכות ההקלטה? יודע על תקלות? או פשוט לשמוח ולקנות אותו בלב שלם...? תודה!

mc 69

New member
לפי דעתי ההקלטה בסדר

אני ישאל את הבעל של אחותי יש לו את הנגן אני אשאל איך ההקלטה ואתרשם מהנגן בכללי ואחזיר לך תשובה בפרטי... השאלה היא האם שווה לקנות אותו ואז להתחרט כי אין אחריות...טוב אני אחזיר לך ת'תשובות בערב... השאלה האם לקנות בחו"ל בזול או בארץ ביקר אבל עם אחריות ואבא ואימא... את זה אתה תחליט...

למעלה