על ספורי המקרא בכלל והדלוגים בפרט

Gov e rn or

New member
על ספורי המקרא בכלל והדלוגים בפרט

חבר'ה, שימו לב לנסיון ההתגוננות של דב מפני הפרכתי את הדלוגים, כפי שהוצג ע"י דלעת1000, כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=13456077 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=13456297 מובן שאף אחת מטענותי לא נסתרה, חרף הנסיונות הנואשים ומעוררי הרחמים. ההפך הוא הנכון. קראו שוב ותיוכחו. לפני מספר שבועות הודה דב כי אין התאמה letter for letter בין נסח קורן לבין הנסח שקדם למאה ה-4 לפנה"ס וטען "כתיב קונסוננטי תואם את הנוהג של העולם הקדום לרשום מילים בצורה קונסוננטית" (נא לקרא הודעתו שם במלואה). עכשיו הוא חוזר על טענתו באופן צלול כבדולח ובלתי משתמע לשתי פנים: "הטקסט המקראי התורתי שבידינו הוא הטקסט המחייב משום שכך עם ישראל סבור שהוא צריך להיות...גם לו יצוייר שבסיני ניתנה תורה אחרת, הרי, כיוון שעם ישראל חושב אחרת אזי זהו הטקסט" !!! _פ_נ_ט_ס_ט_י זה מה שאני טוען _כל_ _הזמן_: עם ישראל "היו עבדים במצרים" משום שכך עם ישראל סבור שצריך להיות עם ישראל "יצא ממצרים" משום שכך עם ישראל סבור שצריך להיות עם ישראל "קבל תורה (בנסח 'קורן') במעמד הר סיני" משום שכך עם ישראל סבור שצריך להיות עם ישראל "נדד 40 שנה במדבר" משום שכך עם ישראל סבור שצריך להיות עם ישראל "נכנס לארץ מעבר הירדן מול יריחו וכבש אותה" משום שכך עם ישראל סבור שצריך להיות עם ישראל "מוצא דלוגים" משום שכך עם ישראל סבור שצריך להיות הוכחות - _אין_!!! אולם כל המעשיות של המיתולוגיה היהודית נכונות "משום שכך עם ישראל סבור שצריך להיות"!!! סופסוף יושרו כל ההדורים ונקווה שמעתה תשרור הבנה בינינו ותיעלמנה המחלוקות. אני צודק, משום שאין שום הוכחות ל(שום)דבר שקדם למאה ה-10 לפנה"ס...וגם אתם, פאגאנים/עכו"מים/מסיונרים, צודקים,...משום שכך עם ישראל סבור שצריך להיות. אלא מה? כולנו צודקים (פעם אמרו לי כי ההגדרה של טרגדיה יוונית היא "ספור בו כולם צודקים")...

תופס טרמפ על השרשור

תראו מה בועז מצגר וחבריו "שכחו"... מצורף קובץ תמונה המסביר את הנושא.

erez zon

New member
אכן.........../images/Emo45.gif

אני לא יודע מה המצב נכון להיום,אולם לפני כשנתיים היו הרצאות על "נפלאות הדילוגים בתורה" בפני חיילי צה"ל...ואני רק חושב מה הייתה התגובה אם אנשי דעת אמת היו מרצים גם כן.........

אני ממש לא קשור לדעת אמת.

אני יודע שלא התכוונת לשייך אותי, אבל יש בפורום כמה קוראים שעלולים לפרש זאת כך.

erez zon

New member
כך או כך.......

תמיד ימצאו אותם גורמים סיבה כזאת או אחרת להראות כי אינך אובייקטיבי כך הם פותרים את עצמם מהתמודדות אמיתית עם טענותיך. בכל מקרה,ברור שאין לך כל קשר לאנשי "דעת אמת".

למעלה