על ספרים ועניינים אחרים...

על ספרים ועניינים אחרים...

עם איזה ספר תתחילו את השבוע?
עם איזה ספר אתם הכי מזדהים?
מהו ספר הילדות האהוב עליכם?
מהו הספר שהכי פחות התחברתם אליו?
מהי סדרת הספרים האהובה עליכם?
איזה ספר אתם הכי רוצים לקנות/לקרוא?
כיצד אתם בוחרים ספר? (עפ"י המלצות בע"פ, עפ"י הכתוב מאחורה, עפ"י המלצות פה בפורום וכו'...)
האם קראתם לאחרונה ספר ממש טוב?
איזה סוג ספרים אתם הכי אוהבים? זהו להיום
עד הפעם הבאה...
לוויתן

אני../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

עם איזה ספר תתחילו את השבוע? - ווינטר בלו, ילדת פיות
לא בדיוק עמוק אבל החלטתי לגמור אותו...
עם איזה ספר אתם הכי מזדהים? - כל סדרת ספרי "אן שרלי"(עדיין לא קראתי את אלה שלא תורגמו)
מהו ספר הילדות האהוב עליכם? - סדרת ספרי אן שרלי...
מהו הספר שהכי פחות התחברתם אליו? - הממ....אני אחשוב ואחזור אליכם...
מהי סדרת הספרים האהובה עליכם? - אני חושבת שזה כבר ברור...
סדרת ספרי אן שרלי..
איזה ספר אתם הכי רוצים לקנות/לקרוא? - נקודת ההנואה של דן בראון, השאלתי את זה מידיד
כיצד אתם בוחרים ספר? (עפ"י המלצות בע"פ, עפ"י הכתוב מאחורה, עפ"י המלצות פה בפורום וכו'...) - המלצות בעל פה בד"כ, אבל גם לחלק האחורי יש השפעה לא מעטה, וכמובן שגם לעיצוב הכריכה.
האם קראתם לאחרונה ספר ממש טוב? - זה לא ממש לאחרונה אבל אהבתי מאוד את "לא בלי בתי"/בטי מחמודי...קראתי את זה בחצי שנה האחרונה או משהו...
איזה סוג ספרים אתם הכי אוהבים? - ה-כ-ל-!
החל מרומנים וכלה בפנטזיה ומדע בדיוני. לוויתן
מקווה שלא השתעממתם..

התשובות שלי ../images/Emo151.gif

עם איזה ספר תתחילו את השבוע?
אני עם הספר "שני ירחים" של שרון קריץ'. התחלתי את הספר אתמול, ועוד לא סיימתי... בנתיים הספר מאוד יפה. אני מניחה שאח"כ אני אקרא את ההמשך לספר "המלך מתיא הראשון"- "המלך מתיא באי שומם" שקניתי היום. עם איזה ספר אתם הכי מזדהים?
הכי הזדהתי זה עם הספר "רוץ ילד, רוץ". עם הדמות הראשית- שׂרוליק. מהו ספר הילדות האהוב עליכם?
אני עדיין נחשבת בתור ילדה, אבל אני חושבת שספר הילדות שלי הוא "חית החושך" וגם "הביצה שהתחפשה". מהו הספר שהכי פחות התחברתם אליו?
לא יודעת. לא עולה לי עכשיו בראש. מהי סדרת הספרים האהובה עליכם?
הכי אהבתי לקרוא את "ג'ינג'י" של גלילה רון-פדר-עמית. אני גם אוהבת את "דפי תמר" של דבורה עומר. איזה ספר אתם הכי רוצים לקנות/לקרוא?
הכי הייתי רוצה לקרוא עכשיו זה את סדרת "ארטמיס פאול". עוד לא יצא לי לקרוא אותם... כיצד אתם בוחרים ספר? (עפ"י המלצות בע"פ, עפ"י הכתוב מאחורה, עפ"י המלצות פה בפורום וכו'...)
אני קוראת על המלצות ברשת, וגם שומעת מחברים וידידים על ספרים שהם קוראים. האם קראתם לאחרונה ספר ממש טוב?
כן. קראתי את "סודות" מאת ג'קלין ווילסון, שזה ספר מאוד יפה. איזה סוג ספרים אתם הכי אוהבים?
אני אוהבת ספרים שהם ספרים ריאליסטים וסיפורי חיים. וגם ספרים שהם מד"ב ופנטסיה. למרות שעכשיו אני יותר בספרים ריאליסטים, ופחות בדברים שלא קיימים.

להלהלה.../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

עם איזה ספר תתחילו את השבוע? "Good fairies, Bad fairies"
עם איזה ספר אתם הכי מזדהים? "שני ירחים"..."אחוות המכנסיים הנודדים" ו"מטילדה".
מהו ספר הילדות האהוב עליכם? אורה הכפולה. אני עדיין קוראת אותו כשאני מצוברחת במיוחד.
מהו הספר שהכי פחות התחברתם אליו? כל מיני. אבל פשוט הפסקתי לקרוא אותם. אה, שר הטבעות. זה משעמם נורא ומלא בשמות ארוכים.
מהי סדרת הספרים האהובה עליכם? אני אוהבת את ה"פ, את סדרת המכנסיים, את אן שרלי, את סדרת "פרידיין"...את סדרת "קרסטומנסי". אני חושבת שהארי בכל זאת הפייבוריט שלי.
איזה ספר אתם הכי רוצים לקנות/לקרוא? ממ...יש ספרים שאני מחכה שיצאו.
כיצד אתם בוחרים ספר? (עפ"י המלצות בע"פ, עפ"י הכתוב מאחורה, עפ"י המלצות פה בפורום וכו'...) הכריכה והשם מאוד חשובים.
אחרי זה אני קוראת את העמוד הראשון. אני בוחרת בעיקר לפי העמוד הראשון.
האם קראתם לאחרונה ספר ממש טוב? הספר השישי של ה"פ.
איזה סוג ספרים אתם הכי אוהבים? חשוב י שלא יהיו איטיים או כבדים, ושהסוף יהיה טוב. כוץ מזה אני פתוחה כמעט לכל הסוגים.

למעלה