על עדשות מגע.

kiticat

New member
על עדשות מגע.

אני בת 18 כמעט, והמספר שלי הוא כמעט 7. אם הבנתי נכון יש לי צילנדר של 1 נקודה משהו... (43 אבל אין לי מושג). אני מרכיבה משקפיים, ורציתי לעבור לעדשות מגע. הידע שלי בתחום לא קיים. רכות, קשות, קבועות, זמניות- ובכלל מחירים! כל מידע שתוכלו לתרום לי יהיה לי לעזר! תודה רבה מראש...

just4fun

New member
עוד שאלה בקשר לעדשות מגע

אתמול הרכבתי עדשות מגע בפעם הראשונה,וההסתגלות הייתה מהירה מאוד. אני רואה טוב מאוד עם העדשות,אבל יש דבר קטן שמציק לי,כשאני מסתכלת על משהו קרוב מאוד,נגיד על צג טלפון נייד,אני רואה קצת מטושטש... מה יכולה להיות הסיבה? העיניים עוד לא התרגלו לעדשות? תודה :)

עוד על עדשות...

שלום, כנראה שאת מרכיבה משקפיים לא כל הזמן ובמיספר קטן יחסית, ועכשיו לפתע העיניים שלך עם העדשות גם כאשר את קוראת מקרוב, אני צודק ? אם כן אז התופעה מוכרת תוך 5-10 ימים התופעה המציקה תעבור, ואם לא גשי חזרה אל האופטומטריסט שלך. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט-קליני.

just4fun

New member
אני מרכיבה משקפיים

נכון. אבל לא כל הזמן,להיפך,אני מעדיפה להרכיב רק כשאני צופה בטלויזיה. ועם מספר כמו שלי,שהוא לא כ"כ קטן [2.25,2.00 עם צילינדרים קטנים]..האופטומטריסט התפלא איך זה שאני לא מרכיבה אותם כל הזמן. בכל מקרה,לפני כמה ימים התחלתי להרכיב עדשות,וכשאני מסתכלת על דברים ממש מקרוב,פתאום הראייה נעשית קצת מטושטשת.. זה יעבור מתישהו? תודה

עדשות-מגע

שלום, רק אחרי בדיקה מעמיקה של אופטומטריסט (מורשה משרד הבריאות) יהיה אפשרי לדעת אילו עדשות יהיו טובות ומתאימות עבורך. המחיר יכול לנוע מ 400 ש"ח לעדשות שנתיות ועד 3,000 ש"ח לעדשות יומיות לשנה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט-קליני.

תגובה ל"אופטומטריסט קליני"

למה אתה מציין מחירים של עדשות מגע!!!! אתה לא יודע שיש עוד מכונים לעדשות מגע מלבד איפה שאתה עובד ,ושם המחירים שונים. תתן מידע לא כל כך מפורט. תודה על ההבנה.

מחירים...

שלום, אני מכבד את פנייתך אך הבחורה ביקשה לדעת את טווח המחירים וזה שעניתי לה. נכון, יכולים להיות מחירים שונים לעדשות זהות עפ"י האופטומטריסט, המכון, החנות ועוד הרבה פרמטרים... אך המחיר הוא אינו שקובע - אלא מיומנות האופטומטריסט. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט-קליני.

אבל,,,

יופי,אני רואה שאתה באותו ראש כמוני. אז תציין זאת בתשובותייך כדי שניראה יותר מקצוענים ומקצועיים ולא רק טובים במחירים. שבת שלום לך...

למעלה