על עכברים ומחשבים

• פותח הנושא dmalk
  • פורסם בתאריך

dmalk

New member
על עכברים ומחשבים

התקנתי office 2000 וניראה שהכל עולה בסדר, אבל את הפוינטר של העכבר אני לא רואה. רעיונות למישהו.....? תודה, דן

@poet

New member
פוינטר של עכבר

התקנתי כבר עשרות פעמים את office 2000 , ואף פעם לא שמעתי על דבר שכזה האם ניסת להתקין את התוכנה שוב? כלומר ללכת לדיסק ולעשות שם uninstall או הסרה (בעברית) ואז לעשות install שוב אבל לדעתי הבעיה היא לא באופיס , הבעיה דווקא בווינדוס אני מכיר מצבים שפתאום העכבר נעלם , האם זה קורה לך רק בoffice? או בעוד יישומים? נסה להתקין את הדרייבר של העכבר שוב, לראות אם העכבר באמת מחובר כמו שצריך. תחזור אלי עם תשובות ניראה מה לעשות

dmalk

New member
טעות שלי....

כן, טעות שלי, התכוונתי לwindows 2000 . בכל מיקרה ברגעים אלו ממש אני מנסה להתקין את windows מחדש...... תודן

dmalk

New member
כן, אבל....

הכל עובד באופן תקין, אבל כרגע יש לי בעיה מסובכת מעט יותר (אני חושב). התקנתי במחשב לפני זמן מה צורב ide של philips מדגם CDD 3610. התקנתי את תוכנת הצריבה אולם עקב הבעיות שהיא גרמה לי הסרתי אותה. נכון לעכשיו הכונן מזוהה, אולם ברגע שאני מכניס CD פנימה המחשב קורס ואני מקבל מסך כחול. אני יודע שהכונן תקין כיוון שהמחשה הוא dual boot, ובwindows 2000 אני מצליח לעבוד איתו. כל עיצה תתקבל בברכה תודה.

למעלה