על עצמי לספר לא ידעתי

סול11

New member
על עצמי לספר לא ידעתי

מיום כניסתי לבית חם זה. הקשבתי,דעתי הבעתי, לפעמים חיבקתי וחובקתי,וגם התנגחתי.אבל על עצמי לספר רק את הטוב והחיובי ידעתי. והנה הגיע היום ונגוז החלום .וממשפחה מורכבת נותרו המורכבים ללא שני המרכיבים.בין המורכבים הדבק נותר.ומאידך המרכיבים הפכו לזאבים. עברתי שלב של יסורים.ולאחרייהם באו הרחמים על עצמי ועל הזולת, והחלטה קיבלתי לפרק זה הפרק,כי גדול בו הסדק.ומלא תקוה ואמון יוצא אני לדרך אולי מלאת חתחתים וקוצים אבל בסופה בטוחני יש שושנים.ופה בביתנו מצאתי חברה והתאהבתי בנפשה ולא באישה, ולה אוזן קשבת בשעת מצוקה, וגם עצה קטנה נתנה. ועל כך מגיעה לה תודה וזה המקום בו לה אודה . תודה לך יונתי הצחורה ותבואי על הברכה

עלמה 3

New member
סול יקר ../images/Emo24.gif משהו בשבילך ../images/Emo23.gif

מקדישה לך שיר, ותשמור על האמונה, התקוה ושמחת החיים שיש בך.. היה חזק בועז שרעבי דברים קטנים, דברים פשוטים וקצת הפתעות באמצע הדרך זמנים חולפים ומשתנים אתמול אתה היית מלך לאן הלכו הציפיות ואיך נשארת בלי תשובה עוד לא התחלת לעשות כלום לא נשאר והיתה לך סיבה הכל תלוי בך חבר היה חזק אל תישבר אל תיתן לעצבות בך לפגוע היה חזק ותתגבר קשה לראות אך לפעמים גלגל נשבר באמצע הסיפור ואין כח לגופך יותר למשוך להם מותר לוותר, לך אסור הכל תלוי בך חבר...
המסקנה חבר אסוף את כל הכח קל יותר לדבר כשהפחד משתחרר למרות הכל אתה מבין שזאת הדרך היה חזק חבר, היה חזק ותתגבר
באהבה, עלמה

סול11

New member
תודה עלמתי../images/Emo13.gif

ושיר זה בשינויים קלים המתבקשים אותי כה טוב מיצג.ואין על מה להתגבר כי חלף המשבר. ועוד סימן אותי ממחיש. זה הפניקס המקועקע על זרועי השמאלית. מכל משבר מכל צרה, קם אני רק מחוזק,כפניקס מן החול והבערה. ולמרות הכל עלמה נותר לי רק לומר תודה

rolan

New member
../images/Emo42.gif סול יקר

הרבה זמן אני שומעת לא שומעת בכתיבתך את הקשיים שחווית לאחרונה, כאב הפרידה הוא אחד מהם. אין לי מילים כדי לייעץ, אני לא מצויה בכל הפרטים, אך יש לי מילים של כבוד והערכה אליך, איש יקר. אני מקווה שנמלא בלבך את החסר, שנהיה לך מיני משפחה שתתמך על ידינו, שתשתף אותנו ונהיה כאן בשבילך בכל עת...
אוהבת אותך

סול11

New member
תושוב תודה ../images/Emo24.gifאוהב

לך רולן ואעז ואומר לא מיני אלא משפחה ענקית ולך התודה על היותך האם העומדת בראשה.ואין כל חסר כשנמצאים במקום כה מלא אהבה,מתמלא הלב ועל כך הברכה. ואת פרי הצעירה בבנות הרבה הצלחה בהתחלה החדשה. ותודה על התמיכה. ואת מומנט מאיין התחתית? חושבני שאת העידית שבעילית.ונכון הדבר שנגלה הטפח וכוסו טפחיים. יתכן שבהמשך המשמרת יחולו שינויים. ושוב תודה

סול? הכל בסדר?../images/Emo35.gif

גם כשאתה מספר אתה לא בדיוק מספר. אם תרצה אני פה משמרת לילה אני עושה פה בבית. ואיזה יופי שמצאת לך קשר מיוחד עם יונה היא באמת מיוחדת. ונפלא לשמוע איך שאתה מעריך את זה. ואני שואלת את עצמי האם כך היחסים גם בפורומים אחרים? כל כך מלוכדים, כל כך מפרגנים, מעניין איך זה נוצר? חשבת על זה???הרי לא מכירים אחד את השני ובכל זאת נוצרו יחסים מוחדים. יש למישהו תשובה?? הלו??

סול11

New member
ממונט התותחית../images/Emo39.gif

יו כמה שאני מבולבל ושיבשתי שמך. מומנט התחתית. כן גם אני עדיין במשמרת, ולשאלותייך. ממעט אני לגלוש בפורומים אחרים, ולענין הליכוד. בין כולנו יש חוט מקשר ואין האחד את השני מבקר, מעלים שאלות, מצוקות, וכמובן שמחות. מחליפים דעות לא תמיד זהות.לא תמיד מסכימים עם הנאמר.אבל הפירגון נשאר, כך נבנת זו המשפחה ועל כן לכולם הברכה.אין מילים מן הפה אל החוץ,חוטיני וביקיני נעדרים בניגוד לפורומים אחרים.פוצלה ומוצלה גוייסו למילואים ולכן פה חושבני שהאנשים אמיתיים. יש הסכמה?

סול יקר

לא בטוחה שעכשיו אתה מול המחשב אך אני חייבת לכתוב לך את הדברים. נשמעת בשיחותינו שלם בדרכך ובהחלטתך,ובליבי קיוויתי שאולי זה רק תגובת הגנה .אך עכשיו אחרי שפתחת ושיתפת אני כבר מבינה שנפלה בך ההחלטה. אתה נשמע פתאום כל כך משוחרר כל כך מאושר,כנראה שאין יודע טוב ממך את שנכון לך. מאחלת לך מכל ליבי רק הצלחה והמון המונים רסיסים של אושר. שלך תמיד איש יקר טלי

סול המקסים והאהוב../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

עכשיו קראתי את השרשור. מכל לב אני מאחלת לך שתדע ימים של אושר וחדווה. שתתגבר על המשבר ושתמצא בנו אוזן קשבת. תמיד מוכנים להקשיב ולייעץ. שמחה שיונה לבנה הייתה לך למשענת. היא נפלאה, אני יודעת מנסיון... מחר תקבל בפועל את החיבוק האמיץ שלי, שלך, יעל

סול גם ממני חיזוק ועוד משהו:

לא מכירך ולא את הרקע.אנחנו בסירה אחת כאן ואני מרשה לי לקרוא לך סול ידידי ,יהיה בסדר. תמיד חשוב בחיים הצעד הקטן הראשון.אחריו אין חזרה. לא משנה עד כמה קשה הדרך אבל מה שלא הורג אותנו מחזק אותנו. אשמח לראותך מחר.

*יערית

New member
סול../images/Emo24.gif

צר לי לשמוע על מה שעברת...אך הרשה לילדה כמוני ולא בעלת ניסיון חיים גדול כמו שלך רק להזכיר לך, שע"י חכמתך ורגישותך תצליח להצמיח שושנים שוב בגנך
ויותר מכל..שמחה שיש לך אוזן קשבת{יונה הזו מדהימה ביכולות שלה..נוכחתי בעבר ובהווה}שמחה שמצאת לך כאן חברים חובקים וקשובים, זה לפעמים עדיף מבן משפחה רחוק

בכאבך שזורים ניצני תקוה

ואני מצטרף למחזקים /ות את ידייך לימים טובים ואוהבים שיגיעו עם הרבה שירה חדשה בלב בהצלחה יוסי

1נתי 1

New member
../images/Emo24.gif

לא מכירים אבל קוראת וכאילו מכירה ובטוחני שהחלטת את ההחלטה הטובה ביותר עבורך ועוד יותר בטוחה שמתצא(כדברייך)...... "יוצא אני לדרך אולי מלאת חתחתים וקוצים אבל בסופה בטוחני יש שושנים אז בהצלחה

בהצלחה

הרבה כוח ואורך רוח צריך שם, ובין האותיות (אני מרשה לעצמי לומר) נשמע משב רוח עמוק של - החלטות מוחלטות יביאוך אל חוף מבטחים.

למעלה