על עקיפות..

על עקיפות..

עקבות רגלייך בחול הלח רמזו לי שהיית כאן לפני.. ואני הולך בעיקבות צעדיך עקב בצד אגודל.. מנסה להבין ולהסביר לעצמי מה שהביאך לכאן ומה מוליכך,דוקא לשם.. ככל שאני ממשיך וממשיך עיקבותייך מתטשטשים בחול הזח עוד צעד ועוד פסיעה ואת נעלמת בתוך חשיכה.. כבר אין עקבות לו,סימני אצבע שינחו למקום מבטחים.. נעצר על צומת דרכים,מגשש.. חושך מסביב,הרוח מצמררת אין סיכוי למצוא שוב נתיב אל ליבך רועד מקור,רועד מפחד לבד,לגמרי לבד רק אני עם עצמי.. לפתע,מאחור,עמוק מתוך הכפור מגע ענוג של ידך.. יד מלטפת,יד מפנקת הגעת.. אישה אהובה,היות שכל העת רק צעדתי ומרוב שניסיתי ללכת בעיקבותייך עקפתיך,ואת נותרת מאחור והיד,כן היד..החזירה לי באחת: אותך,כן אותך,רק אותך אלי ליבי,אל תוככי נשמתי ומכאן-זאת אני כבר מציע: הבה ונמשיך...רק יד ביד..

נהדרות המילים שכתבת קקטוס

מאושרת האישה שעבורה כתבת אותן. "לפתע מאחור עמוק בתוך הכפור מגע ענוג של ידך" "אישה אהובה,היות שכל העת רק צעדתי ומרוב שניסיתי ללכת בעקבותייך עקפתיך" "אותך,כן אותך,רק אותיך אלי ליבי,אל תוככי נשמתי ומכאן-אני כבר מציע: הנה ונמשיך ...יד ביד" איזה עוצמה של מילים כתבת מרק קקטוס. איני מרבה להגיב לשיריך אך קוראת אותך לא פעם,ולא אחת קראתי בשיריך שאין בליבך אהבה. האומנם? המילים האלה הוכחה שיש ועוד איך! מאושרת האישה שלה נכתבו מילותיך.

Mוניk

New member
וואו קקטוס איזה מיליםםםם

א
ה
ב
ת
י
מרקי מקסים}{ מוניק

למעלה