על עקרון "הסוד" ו50 ש"ח

• פותח הנושא NNT1
  • פורסם בתאריך

NNT1

New member
על עקרון "הסוד" ו50 ש"ח

היום ניסיתי לעבוד בשיטת ה"סוד" אחרי שחבר שלי סיפר לי על דבר מדהים שהצליח לו בעקבות ה"סוד". אמרתי לעצמי שאני אמצא 50 ש"ח ברחוב. עלו לי כל מיני ספקות לא רצוניות כמו:"נו באמת למה שתמצאי 50 שקל?" "מה הסיכוי"? וכו'. ניסיתי להשקיט אותן ע"י אמירה שוב ושוב "אני אמצא 50 ש"ח". דמיינתי את עצמי מוצאת את הכסף, ממששת אותו ובוכה מרוב אושר שה"סוד" אכן עובד. לא הצלחתי במשימה. השאלה שלי היא האם זה בגלל שהתעוררו בי בהתחלה ספקות או שאולי לא הצלחתי כי בעצם אם הייתי מוצאת את ה50 ש"ח זה באמת אומר שמישהו איבד את זה מהארנק ובזה שאני מבקשת למצוא כסף אני כאילו "גונבת" ממשהו. מה אתם אומרים? (בבקשה תנו לי גם כלים איך להשקיט את החוסר אמונה שלי).

תקשיבי...

נראה לי שעצם הבקשה שלך היא לא נכונה. נגיד שאת צריכה 50 ש"ח למשהו מסויים, נגיד לקנות משהו שאת רוצה - את צריכה לחשוב ולדמיין שאת משיגה את הדבר שאת רוצה ולא את הכסף...ואת לא גונבת שום דבר מאף אחד. נגיד שאת רוצה את הכסף כדי לקנות חולצה, את צריכה לדמיין את החולצה וכמה את שמחה שיש לך אותה - ובדרך כלשהי תקבלי אותה- לא בהכרח שתמצאי כסף אבל אולי תקבלי מתנה, אולי יזדמן לך הסכום איכשהו או כל דבר אחר. לגבי הספקות אני חושבת שהם קיימים אצל כל אחד מאיתנו , אבל אחרי שמצליחים כמה פעמים מבינים את הכוח הגדול שיש לנו בידיים.

רותי 11

New member
NNT1 - ברגע שחשבת ככה

זה אומר שאת לא מאמינה שמגיע לך בכלל משהו לא הכל בהכרח שמישהו איבד את הכסף כדי שאת תמצאי אותו

SummerSpirit

New member
את צריכה לבקש משהו שיהיה אמין בעינייך

אם את מבקשת משהו שאינו אמין בעייניך ושיש לך ספקות לגביו הוא לא יתגשם.

בחינה

בעצם, לפי מה שהבנתי, רציתי לעשות לרעיון שלמדת מבחן. המבחן שבחרת לעשות לו היה לא קל, כך שאם המבחן יצליח זה בהכרח מוכיח את נכונות הרעיון. מי שעושה מבחנים למשהו, כנראה לא בטוח בנכונותו או הצלחתו. זה בסדר לבוא לרעיון של הסוד עם ספק, פשוט תהיי מודעת לכך. עד כמה את מוכנה נפשית לכוח הגדול הזה של להיות מסוגלת לעצב את החיים שלך מתוך בחירה חופשית שלך? אני הייתי נותן לזה קצת זמן. אני מסכים עם מה שכתבו פה לגבי לבקש משהו קצת פחות ספציפי ולהיות פתוחים לאיך ומתי הוא יקרה ויגיע.

מרי לי

New member
כמו שאמרו לי היום

אלוהים שם כשלא מסתכלים עליו. ביקשת, האמנת, עזבי את זה - לשחרר משמעו - לעזוב, תמשיכי עם החיים שלך, זה יבוא בהפתעה, אם את מוכנה לזה ומתזמנת את זה בעצמך, אין חופש פעולה לקסם. ביקשת, האמנת - עכשיו תמשיכי עם החיים שלך ועם היום. אחרת תפספסי הזדמנות ל100 ש"ח או משהו שעלול להיות שווה יותר מכסף.....

למעלה