על פאגניזם ושופינג ....

פיציק

New member
על פאגניזם ושופינג ....../images/Emo77.gif

שלום לכם פגאנים יקרים.
ייתכן וראיתם אותי זורק פה ושם הודעה בפורום בעבר, ובכן רציתי ליידע אתכם שמהיום תראו אותי קצת יותר ...
מה אני, מה אני, וכמה - בהמשך. כרגע, רציתי לשאול אם מישהו מכם יודע באלו חנויות ניתן להשיג עדליון של פנטגראם? אני יודע שיש פנטגראמים גדולים כאלו שמוכרים אותם בחנויות "מיסטיקה" אבל זה לא בדיוק מה שאני מחפש.... זה חורג מהתקציב שלי (משכורת צבאית) וזה יותר מידי פומפוזי בשבילי. אני מחפש משהו קצת יותר צנוע ופשוט. האם יש למישהו תשובה בשבילי???

פיציק

New member
אז זהו שלא !!

בכל פעם שאני רואה איזה דוכן עם שרשראות אני עוצר לידו ומחפש שעות איזה פנטגראם אבל אני אף פעם לא מוצא. פעם אחת ראיתי בטיילת באיילת, אבל כבר לא היה עלי גרוש .... (בזבזתי אותו על איזה אבן נורא יפה שפעם היתה לי והלכה לי לאיבוד, אז החלטתי לקנות חדשה)

פיציק

New member
המטייט

את הראשונה שלי קבלתי בגיל 13 בערך מבחורה נורא חמודה שעבדה בדוכן שבו מכרו אבנים. אבל אבדתי אותה מתישהו (אני כבר לא זוכר מתי). ואז כשראיתי את האבן שוב (היא נראתה בדיוק כמו זו שאבדה לי) ידעתי שאני צריך לקנות אותה שוב.

antianara

New member
......

אני קניתי את שלי במדרחוב שבירושלים...לפני שנה בערך והוא קטן וצנוע....עמו שאתה רוצה:) והוא גם לא עלה הרבה בגלל שהוא קטן וצנוע:) וראיתי גם עגילים כאלו...באותה החנות...

פיציק

New member
ירושלים זה רחוק לי ....

אבל תודה בכל מקרה
אם מישהו מכיר מקום בחיפה או באיזור ת"א ....

למעלה