על פואבלנים.

gaichuk

New member
על פואבלנים.

אחד האספקטים המטרידים מבחינתי במילק פואבלן, זה הגודל הסופי. גם בספרות וגם בפועל,הגודל הממוצע הסופי שלו לא עובר את המטר. האם מישהו מכם ראה פרטים גדולים יותר? האם ידוע לכם אם הפרטים היו 'טהורים' או 'מעורבים'? ה'בלתי נמנע' בשביל לקבל גודל סופי יותר גדול,הוא להכליא עם קינגים (גטולה). מה לדעתכם (אלו שהתנסו עם הכלאות בתחום) תהיה האופציה הטובה ביותר להכלאה? המגמה כמובן היא לשמור על אותה הדוגמא של אדום-שחור-לבן ,טבעות בעובי אחיד,וכמובן גודל סופי יותר גדול. אשמח לשמוע את דעתכם.

obb

New member
גם אני רוצה נחש מילק אבל...

גם אני רוצה נחש מילק אבל בגלל הגודל הקטן שלו אני ככל הנראה ייקח קינג סנייק.יהיה לי טרטוריום מוכן תוך חודשיים בערך (האקווריום הקטן שלי מתפנה).ואז נראה לי אני ייקנה קינג .

דעתי

אני חושב שפואבלונים מגיעים לאורך של מטר ועשרים ואני יודע שסינלואות יכולות לעבור אורך של מטר ועשרים. אם אתה רוצה מילקים גדולים אז יש לך את ההונדורן שיכול להגיע למטר ושמונים ס"מ או את האנדון שגם מגיע לגודל דומה ויש גם את המילק השחור שמגיע לגדלים כאלו. להכליא נחשים רק בשביל לקבל עוד כמה ס"מ זה נראה לי ממש חבל, אחרי הכל עד שתקבל נחש שיהיה דומה לפואבלון יעבור דור או שניים של נחשים בני כלאיים מכוערים וגם כשתגיע לתצואה הסופית יהיה לך הרבה שאריות מסביב. למה שלא תגדל נחש אחר אם אתה מחפש גודל?. זו רק דעתי. יונתן

gaichuk

New member
אני לא מעוניין בנחש גדול!

אני מעוניין ב Lampropeltis עם הדוגמא של הפואבלן! היו לי בעבר לא מעט "שאריות מסביב" ומצאתי להם שימוש... קוראים לזה 'מיחזור'...

למעלה